- Mini LCD panellel szerelt CPU-hűtővel adott magáról életjelet a Gamdias
- Riasztó topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Korrekt táblagépet dobott össze a Motorola
- ZIDOO médialejátszók
Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
horvathkrisz #43650 üzenetére
Nem, még nem. Csak rátaláltam!
-
katt777
félisten
válasz
horvathkrisz #42142 üzenetére
ATT-szal.
-
banderasz77
addikt
válasz
horvathkrisz #41939 üzenetére
Hát, az már régen volt. Welcome to the real world...
-
jayjay
tag
válasz
horvathkrisz #37437 üzenetére
-
_Toka_
senior tag
válasz
horvathkrisz #35364 üzenetére
Figyelmeztetlek, dunsztosüveg, nem mézes csupor ... olyanom még a lakásban sincs, nem hogy...
B@szki, szakmai topicban...
LOL -
slett27
addikt
válasz
horvathkrisz #34121 üzenetére
Sz...rik működni, legalábbis nálam.
Ugyanúgy 500/900-ra veszi vissza, de csak a GPU-t, RAM-ot meg nem. Nem értem, ennyire bonyolult ez ?
-
Departed
őstag
válasz
horvathkrisz #32009 üzenetére
Hát nem tudom, nekem az AA nagyon fontos, inkább legyen meg minden játékban a 4xAA, ha pedig valami így szaggat, lejjebb veszek mást, annyira zavaró ha nincs élsimitás és vibrálnak az élek.
Vajon egyedül vagyok ezzel a nézetemmel? -
Dead_slow
tag
válasz
horvathkrisz #31982 üzenetére
Nevet nem írok(úgy is megtaláljátok
), de azért ez durva, a 10.1 támogatásra írta vki:
"Mivel programozható a GPU-ja a directx11-et is támogatni fogja ha lesz, csak kiadnak egy forcewaret és befrissíted, az atisok meg vehetnek megin új kártyát"
-
Dashes
őstag
válasz
horvathkrisz #31727 üzenetére
Ilyet egyik ATI tulajtól sem hallottam. Fps lehet , hogy elegendő , de a lag is elegendő ahhoz, hogy ne legyen játszható. Melyik driver/beállítás?
-
pempellini
senior tag
válasz
horvathkrisz #31705 üzenetére
ugyanez nálam is .crysis nálam is érezhetően rosszabbul ment
-
_Toka_
senior tag
válasz
horvathkrisz #31705 üzenetére
Nos, ez esetben lehet, hogy mégiscsak megnézem...
-
19870820
senior tag
válasz
horvathkrisz #30152 üzenetére
én még speciel 31k-ért vettem
na ehhez mit szolsz?
-
lala42
őstag
válasz
horvathkrisz #30110 üzenetére
Várjuk az infót éhesen
-
katt777
félisten
válasz
horvathkrisz #29877 üzenetére
Mondtam, hogy videó. Igaz, nem részleteztem.
Más: 3DMark06-ban ezt hoztam ki max:
15024 SM2: 6033 SM3 (HDR): 7428 CPU: 3740 (E8400@4.05GHz)Mivel a 3D pontszámok megegyeznek a 3.3GHz-es eredményekkel, egyértelmű, hogy még 1280-as felbontsában, szűrők nélkül is elég egy E8400 a 4870 kihajtásához 3.3GHz-en. Kisebb prociknál lehet. Viszont a mai játékok többségénél ez már nem bír jelentőséggel.
Sárpac: Főleg azért jó hír, mert Euro-ból számolják az árakat (ugyanis az drágább). Spec éppen azért nyögtem ki a 4870-re valót, hogy meglegyen az összeomlás előtt.
-
HSM
félisten
válasz
horvathkrisz #29764 üzenetére
Te vagy nem játszol, vagy nem tudod leolvasni a grafikont.....Amúgy a legtöbb játékban bőven elég egy E6750, akár alapon is, egy RV770 mellé... De nem igaz, hogy nem gyorsul, ha 3200-ra húzza valaki....
És nem elsősorban az FPS növekszik, hanem annak "folytonossága"...
-
_Toka_
senior tag
válasz
horvathkrisz #29769 üzenetére
Ez a CPU/GPU limit nem ilyen egyszerű, egzakt dolog. Azaz egyszerű, de nem lehet egy játék/teszt teljes időtartamára rámondani, hogy CPU, vagy GPU limites. Minél kisebb értelmes időegységet választunk viszont, abban már el lehet dönteni, hogy ott, akkor döntően CPU, vagy GPU limit volt-e.
Az, hogy egy játékon belül átlag 80%-os a proci használat, az még ugye egy rosszabb esetben jelentheti akár azt is, hogy a felében 60, a másik felében 100%-os a proci terheltsége. Jellemzően persze nem ilyen rossz a helyzet, de minden olyan esetben, mikor 100%-os a proci terhelése - márpedig szinte minden játékban/tesztben van ilyen eset -, nyilván CPU limit van, azaz hoz egy erősebb proci. Ellenkező esetekben pedig az erősebb videokártya segít.
Tisztán CPU limites esetet el tudok képzelni, mondjuk egy Doom2 esetében mai gépen akármekkora felbontáson a játék teljes időtartamára.
A mai játékok egy mai gépen 1280-as felbontás felett vegyes limitesek, mégis jellemzően - játékidő tekintetében 50%-ot jelentősen meghaladóan - VGA limitesek.
De teljes játékidő tekintetében egyetlen játék sem VGA limites. Csak kezdődik a játékban egy jelenet kb. tök feketéből, de be is fejeződik pont így...Következés képpen mindíg jól járunk egy jobb/jobban húzott processzorral, VGA-val. Persze anyagiakat nem figyelembe véve.
Bocsi, nem kötözködnék Veletek, csak a tisztánlátás okán szóltam bele!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
horvathkrisz #29764 üzenetére
Igen, kipróbáltam. CPU limit volt, nem olyan jelentős de volt gyorsulás, hogy milyen mértékű az megint más dolog, a kijelentésem akkor is helytálló. Mert ugye ezt kérdőjelezted meg. (Noha abban egyet értek, hogy 3-4 fps-ért nem igazán érdemes tuningolni.)
De legalább most már te is tudod mi az a cpu limit.
-
gyiku
nagyúr
válasz
horvathkrisz #29762 üzenetére
en mashogy reagaltam le a dolgot. Maszka volt az elso tag, aki dobott be kepet/tapasztalatot a passziv gigarol. az hogy melyik haverja milyen gepet mibol epittet, pont nem erdekel. lehet igy is szerintem. aki meg kotekedni akar, az ugy is kotekszik, meg offol ezerrel.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
horvathkrisz #29757 üzenetére
Mielőtt lehülyézel vki inkább gondlokozz! Te tudod miről beszélsz egyáltalán?? Akkor tisztázzuk: CPU limit az amikor a cpu órajel növelésével nem érhető el több fps adott vga-as beálítások mellett (azonos felbontás, szűrők, órajel stb).
Kötve hiszem, hogy ha 2.8GHz-ről 3.2GHz-re rántaná nem lenne fps növekedés.
mod: "hagyjuk már, csak bejött vakítani, mi meg szétoffoljuk miatta a topikot.
az ilyen szóra sem érdemes. pff... " 1et értek, abszolút off és már a modik is szóltak miatta...Lenist: 2.8GHz elég a 4870-hez de magasabb órajellel több fps-t kaphatsz (ezt hívják cpu limitnek, mikor a proci a szűk keresztmetszet).
-
Bluegene
addikt
válasz
horvathkrisz #29756 üzenetére
hát félmillából én 4870X2 CF-et, X48-as lappal 4gigá rammal, quaddal kihoznám
2 db 4870X2 olyan 180K
x48 lap olyan 45K
Quad olyan 50K(persze húzva vagy egy Q6660 olcsón)
táp 15K
moncsi 50K
ház 15K
ram 20K
egyéb: legyen 50K425K de elég egy 4870x2 is akkor 335K, szal nem értem egy db 4850-essel miért 500K, valamit elnézhettek nem azért
-
Lenist
tag
válasz
horvathkrisz #29753 üzenetére
Most elbizonytalanítottatok, 1680x1050-es felbontáson szeretnék játszani,tényleg kevés lenne a 2800Mhz-es e6750? :S
Milyen hűtő van a Processzorodon?Mert nekem nem engedi 2800Mhz fölé nem indul el a gép :S(gyári hűtő) -
virkir
veterán
válasz
horvathkrisz #29716 üzenetére
A linken írja, hogy kb 500k.
Az rendben van, hogy nem olcsó a LianLi de akkor is hol a többi 460?
Az adataimnál lévő konfig tegnap állt össze és a gépből gyakorlatilag csak a ház a monitor meg a DVD író származik az előzőből mégis megállt 210k környékén. -
MaSzKa
senior tag
válasz
horvathkrisz #29716 üzenetére
keress vissza a topic-ba Gigabyte HD4850 Multi-Core néven
leírtam már párszora gép összesen kb 500eFt-ól jön ki így
-
audi100td
nagyúr
válasz
horvathkrisz #29676 üzenetére
18k
-
MPowerPH
félisten
válasz
horvathkrisz #29288 üzenetére
Kösz az átszámítást.
Igen, lehet nem veszi a 0.8v -t, nem is azt jelzi ki sehol. De a frekik azok stimmelnek, és a felvett áram is Amperben. Tehát a fogyi így is rendben van.
A kártya 25% -os(1200RPM) venti mellett 40C alatt van. És egyáltalán nem meleg, kellemesen langyos. És így az összes hőmérséklet 40C és 34C között van. Ennél szerintem nincs szükség jobbra. De megnézem az alap üzemmódban is.Nekem nem vibrál, inkább mintha villannna egyet, de alig észrevehető. Így volt ez a régebbiekkel is.
Myers: HIS HD4850IceQ4 -et vegyél.
-
pempellini
senior tag
válasz
horvathkrisz #29295 üzenetére
vibrálásnsk nem nevezném ,nálam csak villan egyet ,de egyáltalán nem zavaró
-
katt777
félisten
válasz
horvathkrisz #29293 üzenetére
Az ASUS minden 4870-es karija EPU-s, a ref. is. Csak kell hozzájuk a Smartdoki. Sapphire 3870-et pl. felismerte ASUS kártyának (TOP biost tettem rá a jobb tuningolhatóság végett) ASUS bios-szal és Sd-ral. Annyiból nem volt ASUS a kari, hogy én magam a Sd-ral nem tudtam szabályozni.
Ott valami fesz. probléma kell legyen, ha vibrál a kép. Nekem minden ATI kártyámon volt RAM mod is, de sosem vibrált a kép.
-
katt777
félisten
válasz
horvathkrisz #29291 üzenetére
Ref. Sapphire lesz, sajna nincs +6k-m az ASUS-ra az EPU-hoz. Tényleg, más bios-szal nem nézted a VGA-dat? Itt nem olcsó, de nem akarok BP-re futkozni v. postázgatni, ha gar. prob. lenne. Ráadásul kereskedői infók szerint az Euro miatt drágulni fog minden cucc, ahogy sok hardver már drágult is. P5Q lap pl. még mindig drágább, mint amennyiért pár hónapja vettem.
-
katt777
félisten
válasz
horvathkrisz #29289 üzenetére
Én nem is állítottam, hogy annyi, legalábbis ATT-ból. Bios-ból viszont éppen, mert - Vmod-ot tud, nagyon is szépen leveszi, amitől akár 10°C-kal is csökkenhet a VGA hőmérséklete idle módban. 38xx kariknál ez pont elég ahhoz, hogy a venti ne legyen hallható. 48xx-nél meg majd megtudom pénteken.
Esetleg megnézhetnéd a feltöltött bios-aimmal, vagy csak a beállításokat.
Csak 1.043-ra vettem vissza, ez azért érdekelne, mert RBE 1.083-at engedett volna hivatalosan (a másik úgy van belőve). Viszont nem tudom, monitorozta-e valaki pl. ATT-szal az enhanced powerplay-t, az érdekelne, különös tekintettel a feszültség-értékekre (RBE-ben azt is lehet). Mert ha rendesen lekezeli, akkor fölösleges a 2D módokkal játszani. Egyébként én azt vettem észre, hogy 1.1V és 300/700-as órajelek alatt már nem jelentkezik komoly megtakarítás (hőmérséklet, ergo teljesítmény is).
-
katt777
félisten
válasz
horvathkrisz #29284 üzenetére
Ne bassz, ez valahol neten fellelhető, én most így meg nem mondom neked.
SpinUp bug az lehet, én RBE-ben láttam, hogy ki lehet lőni. ASUS biosban nem, ott vsz. már orvosolták.
Az biztos, hogy visszavesz, mert 1.3V-on sokkal melegebb, mint 1.0V-on, viszont biosból ennél is sokkal hűvösebb. Természetesen még a 3870-ről beszélek, de erre vagyok kíváncsi 4870-et illetően. Lehet, hogy szimplán az ATT low-level-drivere jobban izzasztja a karit alacsonyabb feszültségen is, mint az ATI-é. Ezért tértem át a bios-modra anno az 1950XT-vel remekül működő ATT-ról. -
DeSanto
őstag
válasz
horvathkrisz #28636 üzenetére
Akkor kapcsold vissza a BIOS-ban, tedd fel a drivert majd az ATi HDMI audio driver-t is tedd fel.
Szerintem akkor működni fog.50% rá az esély. -
DeSanto
őstag
válasz
horvathkrisz #28634 üzenetére
Valószínű.
Nem is tudod panel nélkül használni a HDMI Audio-t.
Próbáld ki ezzel a meghajtóval.
Alaplapi Realtek nincs? -
DeSanto
őstag
válasz
horvathkrisz #28631 üzenetére
Most lehet hülyeséget írok de a Realtek adja a drivert hozzá.
Gondolom azért is épül bele.
Tehát ez a HDMI audio Realtek codec-et használ. -
DeSanto
őstag
válasz
horvathkrisz #28629 üzenetére
Nálam így néz ki a dolog.
-
DeSanto
őstag
válasz
horvathkrisz #28624 üzenetére
Azzal sajnos ezek szerint nem megy.
Nem próbáltam csak az átalakítós megoldást.
Előtte 9800GTX-em volt és azon ugyebár csak akkor jön ki a hang ha rádugja az ember a vga-ra a hangot.
Itt eszembe jutott hogy a HDMI-on keresztül külön "hangkártya" dolgozik ezért meghallgattam.
Ezek után vissza se dugom az alaplapiba az optikai kábelt. -
DeSanto
őstag
válasz
horvathkrisz #28622 üzenetére
DVI-HDMI átalakítóval rádugtam a tv-re amit kaptam a kártyához.Az hogy DVI-HDMI kábellal küldi e azt egyszerűen ki tudod próbálni.
Töltsd le a hozzá való drivert és meglátod.Beleépül nekem az alaplapi Realtek vezérlőbe.Innen van a driver.
Sajna a tv-t be kellett iktatnom közzé mert a házimozimon (egyelőre) nincs HDMI bemenet.
Driver után ha van hang a tv-n akkor jó az a kábel is csak ne felejtsd el átállítani alapértelmezettre az ATi-t.
-
diegho
nagyúr
válasz
horvathkrisz #27332 üzenetére
jól szellőző házban ventillátor nélkül nálam nem ment 60 fök fölé májusban. A titok nyitja a valóban jó szellőzés, az én házamban az egyik 12-es gyári venti pont oda fúj a kártyára, így minden probléma nélkül használható és hogy mennyit számít az oldalsó venti? Alaplap déli híd -7 fok, ha 500rpm-re be van kötve az oldalsó venti, szerintem a 4850 se menne 80 fok fölé normális szellőzéssel.
-
gyiku
nagyúr
válasz
csak adnak ra 3 ev garit, nem? akkor meg kit erdekel. nyilvan ugy vallaljak a garit, hogy tudjak mit csinalnak, es akar 1 zart dobozban venti nelkul is kibirja addig. elobb csereled le, mint 3 ev.
szvsz mubalhe, amit csinalsz
amint meglesz a penz ra, en ilyet veszek, mert tokos gyerek vagyokvaloszinu bocicsoki beeloz, mert o burzsuj. szal a tapasztalatokat elobb tudjatok meg tole
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Eggyet tisztázzunk.A passziv Gigára is kell kig hűté(egy 8cm extrahalk kb.1200ft).Muért,az s1-re nem rek senki?Nézzetek úgy a karira mint ha gyárilag S1 lenne rajta.Készitek pár képet a házamról ami kicsi és zsúfolt is és mégis megy benne a levegő 4 vezérelt ventive hangtalanul...Most alakitom a kábeleket és Du.ra lessz eredmény.A 9600Gt passzívról csak annyit,hogy érdemes elolvasni a topickját(én azt tettem).Egy szaros kigészitő venti 40 fokot jelentett.A saját szememmel láttam.A másik...A Giga szerintetek olyan hülye,hogy 3 év garit ad egy olyan karira ami mindenki szerint 10 perc mulva megsül???Meredek lenne.Egyszó mint száz.Ha jön a kari meglátjátok.Én beválalom(mert férfiból vagyok)!
-
HSM
félisten
válasz
Én se bíznám rá a 4850-em egy passzív hűtőre, pláne nem akkorára, amit a Giga tett rá....
De attól még kíváncsi lennék, mit tud pl ha direkt ráfúj egy 12cm-s, vagy hasonlók....
-
arn
félisten
válasz
horvathkrisz #27208 üzenetére
azert mas egy uj drvt kiadni alkalmazasokra ragyurva, vagy osszematatni a registryt.
nv majd lobbyzik a fejlesztoknel
-
arn
félisten
válasz
horvathkrisz #27205 üzenetére
hogy jon ide az nvidia?
nemi drvhackel, nem fog egy drv sem megtaltosodni.
-
Bluegene
addikt
válasz
horvathkrisz #27148 üzenetére
jó akkor futtass egy gpu benchmarkot vista alól nekem, és írd le az átlagot
1280 AA nélkül ultra/extreme high patch-el, nekem 32 fps XP alól, nem sok de valami
, 1440-es felbontásban is hasonló 30Fps
én csak az igazságot mondom, persze nekem is fönt van a vista de eszembe se jutott crysist tolni rajta
-
rankesz
veterán
válasz
horvathkrisz #27059 üzenetére
Igazából most kapott szárnyra... Eddig sajnos nem volt rajta vizes-blokk és csak az alsó pci-ex slotban fért el, ott meg nem tündökölt mert nem tudta kiszolgálni a sín.
Tegnap lett bevizesítve meg felső slotba átrakva. Crysis WARHEAD gyönyörűen megy mostmár. Játék alatt 36 fok a legmelegebb mérési ponton a kártya. Nekem tetszik! -
duffbeer
őstag
válasz
horvathkrisz #27047 üzenetére
Egyelőre köszi a segítséget, ha hazaérek kipróbálom, de:
OK ez eddig rendben, viszont ha jól értelmezem ez egy módosított Catalyst+driver, az AMD támogatása nélkül. Hogy lehet az, hogy egy X ismerősöm ugyanúgy 4850 tulaj és nála minden jó hotfix nélkül. Másrészt ha már hotfix, akkor mit hotfixál? Pár napja jött ki a legújabb catalyst és nálam mindkét uccsó drivernél gond volt. Gondolom volt már ez téma itt a fórumon, de hadd nem olvassam végig a majd' 30000 hszt...
Előre is köszi a segítséget. Nekem az is elég, ha linkelitek ennek a témának a vesézését. -
Gerisz
addikt
válasz
horvathkrisz #27047 üzenetére
Neked működik az oldal?
-
frigoo
aktív tag
válasz
horvathkrisz #26916 üzenetére
Hát? A gyári bioszával nem volt, a te bioszoddal nem volt, a techpowerup-os legfrissebb biosszal meg cicereg. Sztem biosz lessz a cicergős
-
frigoo
aktív tag
válasz
horvathkrisz #26885 üzenetére
Igen van és sikerült!!!
Nagyon köszönöm MINDENKINEK, aki segíteni próbált.
A Techpowerup-ról szedtem le 1 biost, gond nélkül felment a karira, kicsit szivatott az alaplapom, félreszámozta a PCI-E síneket, de megoldódott.
1 aprócska szépséghiba azért akad: előjött a "cicergés", ami eddig nálam nem volt.
Mind1 marad így.Üdv
-
gyiku
nagyúr
válasz
horvathkrisz #26885 üzenetére
fdd nekul is lehet. siman ir 1 bootos cd-t (en ujrairhatot szoktam), es kesz
-
frigoo
aktív tag
válasz
horvathkrisz #26878 üzenetére
Tegnap visszavittem, ma meg elhoztam..... tehát a kártya nálam van, csak jöjjön össze
-
Tomate
veterán
válasz
horvathkrisz #26837 üzenetére
4850-el. DX-et nem tudom. Telepítette a játékkal. Megy PÜ!
-
Eagl3
veterán
válasz
horvathkrisz #26750 üzenetére
Nem is írt róla véleményt, csak, h. nem lehet kapni normális hűtést hozzá.
Hozzátenném, h. a ref. 4870 hűtése szerintem normális, nem sok esetben kell lecserélni. -
Eagl3
veterán
válasz
horvathkrisz #26748 üzenetére
Ki?
-
SLYM
veterán
válasz
horvathkrisz #26697 üzenetére
jaja pont most néztem meg én is tüzetesebben
ha találsz valami jobbat mindenképp írj nekem légyszi. köszi
-
SLYM
veterán
válasz
horvathkrisz #26692 üzenetére
zsíííír. kiírja a hőfokot. remélem be tudom lőni a ventit is. köszi
az a baj, hogy csak 50% felett lehet a hűtőt állítani. és azt is úgy, hogy a hőfok nem változik. aztán ugye több fajtát kéne beállítani, hogy mondjuk 30-40 fok között ennyit. 40-50 között ennyit pörögjön. ezzel ezt nem tom állítani
-
fdisk
őstag
válasz
horvathkrisz #26364 üzenetére
Hol lehet látni a rivánál,h működik a powerplay?
-
pempellini
senior tag
válasz
horvathkrisz #26364 üzenetére
mihez adta ki az ati a rev 2-es biost 4850 vagy 4870-hez?
-
dtss
tag
válasz
horvathkrisz #26359 üzenetére
Itt le van írva mi a változás az előzőhöz képest. [link]
-
westlake
félisten
válasz
horvathkrisz #26359 üzenetére
a 2.01-es verzioval mi volt a baj? ismerte az is a 4-es szeriat (es kezelte is rendesen)
-
nokiauser
aktív tag
válasz
horvathkrisz #26349 üzenetére
Ahogy olvasgattam, egyelőre szinte sehol, talán majd az nvidia által szponzorált játékokban.
-
nokiauser
aktív tag
válasz
horvathkrisz #26341 üzenetére
Igen, nincs vele semmi bajom. Érdekességként kipróbáltam a PhysX-mókát egy 8600 GT-vel:
-
Tigryss
csendes tag
válasz
horvathkrisz #26106 üzenetére
Idegenéknél, épp onnan jövök, most adtam le ...
-
Hunter2
addikt
válasz
horvathkrisz #25694 üzenetére
rendesen visszaveszi a sebességet meg minden?
-
donsergiooo
senior tag
válasz
horvathkrisz #22871 üzenetére
....hogy lehet bekapcsolni az overclockot? tuningolnám én is..
-
Skizz
addikt
válasz
Akkor mégis működik?
-
-pooshy-
tag
válasz
Végülis a 0 mhz a leghatékonyabb powerplay nem?...
Ez az a biosz amit én is használok sztem,de nincs ien vele...
-
cizoe
őstag
válasz
horvathkrisz #22214 üzenetére
Te rohadt drogos!
Ez egy szakmai topik!
(
)
-
cizoe
őstag
válasz
horvathkrisz #22200 üzenetére
öööö.. Az egy ramgyártó, olyan mint az OCZ.
-
katt777
félisten
válasz
horvathkrisz #21779 üzenetére
Táp ügyben nagyot tévedsz, olvass csak vissza kicsit.
TTomax: CF mindenben szar, csak X48-ban, ill ASUS X38/X48 csúcslapokban (60-80k) kevésbé.
-
Mappa
addikt
válasz
horvathkrisz #21771 üzenetére
#21771 ezt írták a gamestarosok
-
rup1u5
nagyúr
válasz
horvathkrisz #21779 üzenetére
a tiéd az élő példa a tulparázott táp témára
kiváncsi lennék majd a monitorozás eredményeire. -
rup1u5
nagyúr
válasz
horvathkrisz #21771 üzenetére
szerintem 1440*900-ban egy 4870, 3.4Ghz-es E6XX0-val még procilimites lehet. ilyen felbontáson szerintem talán egy 4Ghz-es E8XX0 hajtaná ki. minden esetre tuningolnod fölösleges a kártyát az tuti.
nem mondod, hogy 380w mellé tettél be egy 4870-et !!!
basszus! én meg még paráztam, hogy a 420-asom el fogja e bírni a 4850-et. -
Mappa
addikt
válasz
horvathkrisz #21726 üzenetére
drusza - Gamestar magazin
nem Nostradamus
juhi07 - csak olvastam! olvastam!
-
cizoe
őstag
válasz
horvathkrisz #21376 üzenetére
Mert már volt előző verzsön régebbi kariknál, először a mobil Radeonoknál, majd később asztalinál is(rv670).
-
BemAnyó
senior tag
válasz
horvathkrisz #20829 üzenetére
Azért az túlzás hogy nincs igazam, az oké hogy a gddr5 miatt nagyobb a sávszélesség és arányaiban jobban meg nő a teljesítmény a többlet memóriától, de szeretnék látni egy tesztet arról hogy ez számszerűleg mennyit is dob, mert nem hinném hogy egetverő különbségeket okozna az "átlag" monitorral rendelkezőknél, én továbbra is úgy gondolom hogy min 20" -tól felfele van igazán értelme az 1 gb -nek... lehet kövezni
hogy villantsak is valami (én kezellek le tőmondatban) itt egy teszt amiből tisztán látszik a 1gb fölénye.... 2560*1600 ban
-
hakos1987
őstag
válasz
horvathkrisz #20829 üzenetére
eddig úgy tudtam, sok memóriára csak nagy felbontáson van szükség
-
Tubai90
tag
válasz
horvathkrisz #20806 üzenetére
Kössz
majd holnap
de örülnék egy 8.8-s sima catalystnek is
-
frigoo
aktív tag
válasz
horvathkrisz #20815 üzenetére
Konkréten melyik biosra is gondolsz???
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Mini LCD panellel szerelt CPU-hűtővel adott magáról életjelet a Gamdias
- Riasztó topik
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Villanyszerelés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest