- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
Aktív témák
-
Tom07
csendes tag
Hajrá lehet még szavazni His 4870 turbo vagy Sapphire 4870 toxic
Az állás 2-1
-
katt777
félisten
válasz
Gaboman #39887 üzenetére
Nem márkákról, hanem kiépítésről van szó. Az extra hűtők hangsúlyozottan ref. kiépítésű VGA-kra jók. Lehet, hogy egy rövidebb nyákos verzióra még felmennek, ha a RAM-ok amúgy ugyanott vannak. de a Sap. pl. átrendezte az egész nyákot, valaki a topicban éppen TT-val és 4830 Sap. Ed.-nel szívott, ha jól emléxem.
Szóval vagy ref. kiépítésű nyákos karit vegyél, vagy jó hűtésűt. De mi van az 3870X2-essel? Annyira meg voltál elégedve vele...
Egy kis összehasonlító teszt mindenkinek, különös tekintettel a "4870-et verő" 1GB-os 4850-re.
-
Tom07
csendes tag
Sziasztok nagy bajban vagyok, szerintetek melyiket válasszam:
His 4870 turbo vagy Sapphire 4870 toxic
-
_Toka_
senior tag
válasz
baloghzr2 #39886 üzenetére
Ezt inkább "táposoktól"
- már elnézést
-, de azt gondolom, hogy a terheléshez elégtelen, de hibátlan táp magas terhelés esetén egyszerűen lekapcsol, de leégnie magával rántva a cuccos egyes részeit nem szabad.
De ezt tényleg inkább a nagyoktól kérdezd!
(#39890) Tom07: Sajna segíteni nem tudok, de ... engedd meg, hogy együttérzésemről biztosítsalak! Tényleg akkora, de akkora a bajod, szorítok Neked!
-
katt777
félisten
válasz
_Toka_ #39880 üzenetére
Egészen biztos, hogy arra gondoltam.
Szakértő lehetett az eladó is...
Gaboman: Ha más elrendezésű karit veszel (pl. Sapphire ed.), akkor egyáltalán nem jó rá a hűtő. Egyébként ha valahonnan raktárból, elfekvő cuccot hoznak, nagy eséllyel régebbi lesz, friss rendelésre új. Pánikba nem kell esni, mert ha megnyomorgatod az utolsó RAM-sünit, esetleg lecsiszolod a tetején, vagy 1-2 mm-rel lelógva helyezed fel (én mondjuk ez utóbbit nem tenném), akkor nem lesz elhelyezési gondod.
-
_Toka_
senior tag
-
baloghzr2
tag
Sziasztok,
Most megyek venni egy ASUS Radeon HD4850 512MB Glaciator GDDR3,PCI-E,Glaciator hűtés,TV+Dual DVI+HDMI videókártyát
Az lenne a kérdésem,hogy igényel -e más bekötést ez a kártya vagy csak simán berakom az alaplapba és ennyi?Mert nem volt még ilyen kártyám és valahol valami olyasmit olvastam,hogy külön csatlakoztatni kell a tápra valami kábellel.Ez igaz?
-
siriq
őstag
Hali!
Az elobb hozta a dhl az uj vga-t. His 4850 IceQ 4 Turbo. A kerdesem az lenne milyen alternative drivert hasznal itt valaki ha hasznal?(meg be sem raktam a gepembe)
-
_Toka_
senior tag
válasz
katt777 #39872 üzenetére
Beteszed egy P5Q lapba, aztán minden OK lesz.
Konkrétan ez a mondat "hangzott" úgy, mintha vagy tartozéka lenne az említett darabnak, vagy nyilván mindenkinek lapulna 5-6 ilyen a sufni sarkában ... készen arra, hogy az éppen aktuális slágerprocit csak belerakjuk, aztán huss...Esetleg felvethetnéd a gyártóknál, hogy ugyan már, integráljanak végre VGA-t, CPU-t, RAM-ot, stb. az alaplapba, hogy ne kelljen már a usereknek ennyit szívni az össze- és beállítással.
No, ne! Én elbíbelődök vele ... engem pont nem zavar ez így, ahogy van! -
katt777
félisten
Januárban kell jönnie az E5300-nak (és több Intel újdonságnak), az mindenképpen jó választás lenne az olcsó kategóriában. Tuti jobb lesz alapból a AMD-nél, amit tervezel. Beteszed egy P5Q lapba, aztán minden OK lesz.
baloghzr2: ASUS. Haveromnak az van (1GB-os), csöndes és hűvös E8400 mellett is.
-
baloghzr2
tag
Sziasztok,
most megyek megvenni a videókártyámat...
De a kettő közül melyiket érdemesebb megvenni?Stream proccesszor,hűtés,stb. szempontjából)1.ASUS Radeon HD4850 512MB Glaciator GDDR3,PCI-E,Glaciator hűtés,TV+Dual DVI+HDMI 3 év garancia
2.GigaByte Radeon HD4850 512MB /Zalman/ GDDR3,PCI-E,Zalman hűtés,TV+Dual DVI+HDMI 3 év garancia
Válaszotokat előre isköszönöm.
-
_Toka_
senior tag
Lassan én is kiszállok ám... Nevezetesen most!
Nos, azért mertem ezt ajánlani, mert mindenképpen teljes vasat váltasz. Új alaplap, új proci, DDR helyett DDR2. Javaslom, még egyszer nézz körül! Aztán ne felejtsd el, hogy Intel oldaláról szinte a legkisebbet említettem! Na jó, nem, de Wolfdale magos procik közül mindenképp! Ennél ott csak erősebbek vannak.
Még valami. A korábbi konfigom egy 939-es lap és egy 2.7-en járó 4200+ volt. Ugyanez a kártya volt mellette. Olyan esetekben lett sokkal folyamatosabb minden a platform-csere után, ahol korábban azért akadt a dolog, mert sok minden mozgott egyszerre a képernyőn. Meglepő, hogy ez valójában - hiába hömpölyög emiatt rengeteg füst, ég minden felé minden - a VGA-nak márpedig meg se kottyan... De, akkor vajon minek igen ... ?Nos, ennyi voltam ebben a témában...
A döntés a Tiéd!
-
katt777
félisten
Hát én 17"-os CRT-ről váltottam. Azért a mágnesességgel jobb vigyázni. Mindenképpen van hatása elektromos alkatrészekre, csak ezt pl. nem látod a kép eltorzulásában, mint egy CRT monitoron.
Gaboman: Persze, hogy fel. 4870-re is, csak tapasztalatok szerint ott gázos a VRM-ek hűtése, hiába teszel rájuk bordát. Vsz. nem meg rájuk fix légáramlat. Ezért van kevés igazán jó hűtés 4870-re. 4850-en nem melegednek annyira. Viszont vigyázni kell, hogy rev1-est v. rev2-est veszel, mert a régebbinél nem lehetett rendesen feltenni az utolsó VRAM hűtőbordát, csak elcsúsztatva, vagy görbítve/lecsiszolva. Gyártói oldalon írják, ill. ha rákeresel "review"-kra, ott be is mutatják a problémát. Spec. TT árban kapsz Fridge-et, igaz, erre kellenek még ventik, de már 1 db 12cm-essel is a Musashi hűtőteljesítményénél vagy, kisebb zajjal. Thermaltake T-Rad2 jó még nagyon, de nem tudom az árát.
negro: 2 magosban is Intel a jobb, ez van. A márkahűség dicséretes, de nem feltétlenül kifizetődő. Nem szabad elfelejteni, hogy az Intel direkt az azonos teljesítményű AMD alá árazza a saját procijait (már ha van ellenfelük). Azt se feledd, hogy egy Intel proci egyrészt kevesebbet fogyaszt (és az energiatakarékos módja is jobb az AMD-nél), másrészt alapfeszültségen ált. 20% tuning van benne, szóval mindenképpen jobban járnál azzal. Főleg, hogy az 5200 a leggyengébb asztali Intel proci, és alig fogja be az általad kinézett, már egy 7300-zal sokkal jobban járnál, és a VGA-d is garantáltan ki lenne hajtva. De vegyél AMD-s konfigot, és majd meglátjuk, milyen teljesítményt hozol ki a VGA-ból.
mod: Mint elébb írtam, a 3.3GHz AMD részről kevés. -
negro
őstag
válasz
_Toka_ #39858 üzenetére
A 7750BE ~20k korul. Az alaplap az megint 20 volt ha jol emlexem. Szepen lehet majd jaratni ~3,3 ghzen az AMD-et ami nem hiszem, hogy ne lenne eleg a 4850-nek. A 70 az mar palane az 1 giga draga nagyon. Nalam a lenyeg, hogy monitort leszamitva ~200k korul jojjon ki a konfig. Amit irtam szetett par hszel feljebb az meg 210k -bol kijon + monitor.
-
_Toka_
senior tag
Épp a pénz miatt említettem, hogy egy P35 és egy E5200 tökéletes lenne ... Ennél olcsóbban megkapnád a választott lapod+procid? /bevallom, nem vagyok képben AMD fronton a mai árakkal ... a másikat meg éppen mostanság jártam körbe, azért ajánlom.
/
Plusz, ahogy Eagl3 mondja, azon a felbontáson már lehet, hogy elég a 4850 alá az Athlon/Phenom, de pl. oda már vehetnél egy 4870-et is, ahhoz pedig megintcsak inkább kellene egy Intel proci, mint a megfelelő AMD-k. -
negro
őstag
Egyebket teny, hogy jobb az intel proci a tuning potencial miatt. De csak ezert. Nekem meg igen a AMD ami szimpatius. Marka hu vagyok mar. Reg volt mar a dx4 120 meg a p1-es korszak. Amugy na a penz nem szamitana es 4 magos procirol lenne szo akko csak intel johetne szoba az nem kerdes.
-
negro
őstag
-
Eagl3
veterán
válasz
katt777 #39850 üzenetére
Valóban, kinek mi felel meg jobban.
Nekem nagyon furcsa lett volna egy 19"-os monitor után egy 20-as wide. Előszor nagynak tűnt ez a 22-es, de már egy 24-est is el tudnák képzelni. Plusz én elég sokat filmezek, játszok, ami minél nagyobb a "vászon" annál élvezetesebb.
A mágnesesség nem igazán számít már ezeknek a monitoroknak szerintem. -
katt777
félisten
"Ez a proci meg fesz emeles nelkul hozza 3,2GHz-et. Gyorsabb egy azonos orajelu tuningos Intel E5200 -nal."
E megállapításnak jó volna kicsit utánanézned. Nemrég linkelte be valaki a Vantage-eredményét X2 6000+-szal 3.15GHz-en (és ő is sírt, hogy ennyit tud az "izmos" AMD procija), azaz ennyivel kevésbé hajt meg egy VGA-t. A CPU-score 2/3-a volt egy 3.0GHz-es E8400-nak (vagy egy ennyire tuningolt wolfdale-magos procinak), ami azt jelenti, hogy játékokban 1.5X sebesség kell az AMD procinak az Intel utoléréséhez.
A 4 magot használó CPU-tesztekben persze remekül mutat az AMD előnye, csak ebből jó nagy arcra zuhanás lesz, ha majd játszani akarsz. Részemről meg a tömörítés/videokódolás ideje nem érdekel, mert tök mindegy, hogy 5 perccel tovább hagyom magára a gépet, vagy sem. Vantage egyébként használja a 4 magot, de a játékok nem annyira.
Ha 4 magos proci kell, és teljesítmény is, Q9450, Q8300, ilyesmikben gondolkozz inkább. Persze a de döntésed, de nekem nem egy ismerősöm váltott Phenomról csupán E7-es és E8-as procikra. Mindegyik meg volt velük elégedve.
-
katt777
félisten
Hát, nekem tökéletesen megfelel a 20"-os monitor, minden olvasható rajta, pedig enyhén rövidlátó vagyok, és nem közelről bámulom. Pixelek még ezen is látszanak. De azt hiszem, ez leginkább az ember szemének állapotától függ. Neked nyilván megfelelőbb az általad preferált méret, de nálam a 22"-os monitor nem is férne be megfelelő szellőzéssel (és a mágnesektől való távolsággal) a 2 db 80W-os hangfal közé.
-
_Toka_
senior tag
Csatlakoznék katt post-jához, miszerint most van itt az ideje, hogy platformot válts! Konkrétan Intel fronton van értelmes alternatíva... Ha fontos a játék, mindenképpen.
Nézz teszteket! Egy P35-ös lap egy E5200-al, amit felhúzhatsz 3+GHz-re tökéletesen elég egy 4850 mellé az 1680x1050-es felbontás mellé. Ma...! Aztán itt is vannak/lesznek jóval erősebb/drágább procik.(#39846) Eagl3: Van egy 17-es lapim 1680x1050-el ... Állíthatom, hogy tökéletesen olvasható itt is ez a felbontás. Nos, látványnak viszont nem utolsó...
(#39849) negro: Játékokban biztos nem gyorsabb...
-
negro
őstag
válasz
_Toka_ #39839 üzenetére
En azt hittem az 1280x800 is nativ csak nem a max felbontasa a monitornak.
Akkor 64-bites redszeren mulik nem az xp-en. Ertem. Koszonom. Eredetileg is 2x2Gb -ot netem ki de mondom ha megveszem a 1 gigas 4850-et akkor "csak" 3 giga rendszer memot fogok latni. Ne minhta az nem lenne untig eleg.
Egyebkent ezt a konfogot neztem egyenlore:
Cooler Master Sileo 500
Chieftec CFT-560A-12S 560W ATX
MSI K9A2 CF-F AMD790X SAM2+ ATX
2x Kingston 2GB/1066MHz DDR-II HyperX
AMD Athlon X2 7750 Black Edition
Sapphire HD 4850 1GB GDDR3
Samsung 640GB 7200rpm SATAII 16MB
Samsung 22x SH-S223F
Logitech MX Revolution USB
Logitech Ultra-Flat Keyboard
Samsung 20" 2053BW LCD 2ms DVI Wide -
_Toka_
senior tag
Gep vasarlas elott allok ki is neztem egy 20" -os wide samsung lcd-et ami tudja az 1680-at de max a desktop fog ebben a felbontasban futni. Jatekokat az emlitett 1280-as 720 vagy 800-as ban fogom.
Majd alakul a véleményed, aztán tolod a játékokat is natívban...Memória témában ... Nem az XP nem tud, csak 4GB-t megcímezni, hanem ez a 32 bites rendszerek sajátossága. A 32 bites Vista is "csak" ennyit tud.
Ez a video memória teljes átlapolása rendszer memóriára csak urban legend. Nyilván egy adott területre igaz, de nem a teljes video memóriára. A Windows nem is fizikai címekkel operál, ergo a rendszer intézi a konkrét memóriaigény feloldását. Természetesen a lapozófile, ill. rendszerfeladatok ellátására szükséges foglalnia fix memóriát, de ennek eredményeképp is lát a fizikai memóriából max. 3,5 GB-t.
Ha már veszel memóriát, sztem vegyél nyugodtan 4GB-t, mondjuk 2x2-t! -
GrG1210
aktív tag
Kösz az nfo-t , ha tényleg ennyiért adja , és méég ha van ráá garancica is akkor ennyiért megéri azt a vga-t , mert én méég Mo.-n nem láttam sehol , hogy lehetett volna kapni HIS 4850 turbot , csak a turboX -et találtam , de azt + 80e.Ft-ért adták volna , de azért az annyit nem ér......
-
Gaboman
nagyúr
válasz
GrG1210 #39835 üzenetére
Úgy volt hogy megveszem,de aztán még sem jött össze a biznisz,mert másképp alakultak a dolgok.
Szerencsére jó irányba.
Brekk kolegát keresd meg a Boltok,Bazárok apróhírdetésekben.
Neki van még 1db eladó 47E Ft-ért,ha ez neked megér annyit.
Én azért mentem volna bele mert beszámította volna a 3870X2,de azt közben este lefoglaták KP kifizetésre.
Így nézegetek olcsóbb kártyát. -
negro
őstag
válasz
Osynho #39803 üzenetére
Miert lenne normalis? Mert egy HD felbonatas. Azert tettem a 800-as valtozatat zarojelbe mert egy a mostani wide 16:10-es monitorokon ezt is lehet. Gep vasarlas elott allok ki is neztem egy 20" -os wide samsung lcd-et ami tudja az 1680-at de max a desktop fog ebben a felbontasban futni. Jatekokat az emlitett 1280-as 720 vagy 800-as ban fogom.
Mas: Ugye 1 gigas 4850-et akarok. Meg a gepbe neztem 4 giga 1066-os memot. Igan am de vistat en nem akarok feltenni. Maradna az XP...majd a 7. Vistat kihagynam! Viszont ilyet halltam, hogy az XP nem tud megcimezni csak 4 giga memot osszesen? Ergo mivel a video memo az elso akkor hiaba tennek 4 giga ramot a gepbe csak 3-at latna? Ha ez meg igy van akkor meg az lenne a masik kerdesem, hogy harom 1 gigas modul megy dualban? Nem ehez a temahoz kapcsolodik konkretan de jo lenne ha vki felvilagositana.
-
GrG1210
aktív tag
Gaboman , láttam , hogy tegnap este Írtad , hogy te vettél HIS hd 4850 turbo-t . Azt áruld máár el nekem , hogy hol jutottál hozzá , és hogy mennyiért??
-
Gaboman
nagyúr
Még ezek között gondolkodom,szerintetek melyik a jobb,tuningra is gondolok?
VGA MSI Radeon HD 4850 512 DDR3 OC Edition Extra hűtés 3 év gar: 40.990,-
VGA Gigabyte Radeon HD 4850 1 GB DDR3 Silent Pipe hűtős 2 év gar: 43.990,- -
proof88
addikt
válasz
dangerzone #39832 üzenetére
előtte még senior leszek
-
proof88
addikt
válasz
p3rgam3nt #39829 üzenetére
Hát, lehet, én is észrevettem, hogy van amikor töltésnél kilép. De már nem igazán érdekel, nem fejlesztem tovább, teljesen új motort írok, majd lesz PR00FPS 2, multis.
DroneZ^: hehh, beront ide a nagy kilgyó, aztán pironkodva tovább áll.
szerk.: fanatikus tag lettem, ez az, megcsináltam.
-
DroneZ^
őstag
Hú, ez nem jo topik
-
p3rgam3nt
tag
A kari hőmérséklete függ a ház szellőzésétől.
Nekem ilyen házam van , nagyon jó szellőzéssel és egy asus glaciator 4850.2-3 óra crysis után is csak 56-58 fokos , 50-55% venti mellett!
Ha egy zárt házban van egy kari , nem kell meglepődni a magas hőmérsékleteken.szerk.:baloghzr2:ha van egy jó szellős házad , akkor ajánlani tudom az glaciatort.
Amúgy a géped milyen alkatrészekből állnak (proci-ram-stb)?szerk2:egy kérdés : a vidikarikat miért nem úgy gyártják h ne fejjel lefele legyenek?Mivel a meleg felfele száll , talán a hűtése is jobb lenne.Ezen gondolkodtam , pls nem leszólni
Sztetek? -
-
baloghzr2
tag
Amúgy találtam a Pcland oldalán 36 ezerért egy Msi 4850-et..
Szerintetek mért ilyen olcsó?????Máshol 42-44 körül van
-
Lefty
addikt
inkább használd a driver sweeper-t, normálisabb és ingyenes. letöltés oldalon le van írva, h kell használni.
-
-
dangerzone
addikt
válasz
Vasinger! #39816 üzenetére
"Ha nem térnék el tőled mi értelme lenne a fórumnak? Ha nem térnének el az emberek a gondolkodásba, nem lennének viták, pedig vannak!
"
Szerinted miért írtam?
Na meg elég magamból egy is.A link-ről : A probléma valószínűleg az ön készülékében van.
Ne kötekeggyééé folyton !
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
dangerzone #39815 üzenetére
Persze, ma már én se vennék ref.-et csak úgy, de ha már előre tudom, hogy veszek rá egy S1-et, biztos a legjobb választás!
Ez én vagyok. Szerencsére te eltérsz tőlem, és nem egyezik a gondolkodásunk.
Ha nem térnék el tőled mi értelme lenne a fórumnak? Ha nem térnének el az emberek a gondolkodásba, nem lennének viták, pedig vannak!
Szerk.: A link néha müxik, néha nem. De már nekem is bejött
-
dangerzone
addikt
válasz
Vasinger! #39814 üzenetére
Nálam a link jó.
Egyébként valszeg azért választanak ref.-et, mert az volt olcsóbb.
De nekem például nem hiányzik ,hogy 5 percig ne tudjak a géphez nyúlni, mert éget a vga hűtője.Valszeg azért az ati nem ad ki olyat, hogy kapásból ne menjen. Ezért megy a refhűtős is.
De ÉN ha új vga-t vásárolnék, és le szeretném tudni az egészet, vennék egy NEM Ref. hűtőset.Ez én vagyok. Szerencsére te eltérsz tőlem, és nem egyezik a gondolkodásunk.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
dangerzone #39813 üzenetére
A link nemjó, egyébként meg sokan ilyen "kazánt" használnak most is, és még megy
-
dangerzone
addikt
válasz
baloghzr2 #39811 üzenetére
Ez a referencia hűtő.
Amin ilyen van , az a kazán.Vasinger!: Persze, az a legjobb megoldás. De egyenlőre nem említette, hogy moddingolni akar, meg hogy egyáltalán mekkora hely van a gépházában. Mert ventivel meg bordával együtt 3 slotot foglalna a kari. Nekem épp hogy nem takarja a sata portjaimat.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
dangerzone #39810 üzenetére
Sztem a legjobb megoldás egy ref hűtős kari + egy s1 rá és ugyanannyiba kerül kb, de sokkal hidegebb lesz a kari. Tapasztalat...
-
Gaboman
nagyúr
A kártya adatai:
HIS HD 4850 IceQ 4 Turbo 512MB (256bit) GDDR3 PCIe
Product Code:H485QT512P
Cooler :IceQ 4
GPU:4850
Core Clock:650 MHz
Memory Clock:2000 MHz
Memory Size:512 MBVan még 1 Turbo ami 685/2200 jár gyárilag,de ha ezt is fellehet addig tuningolni akkor nem fizetek érte még pluszba majd 5E Ft-ot.
Bírnia kell ennek is nem? -
Osynho
addikt
válasz
baloghzr2 #39805 üzenetére
Sztem egyik se refhűtős, de kérdezzél rá a boltban. MSI kiesik mert igen drága (de találsz olcsóbban is), én vagy Sapphire-t vagy Gainward-ot vennék. Mellesleg a helyedben várnék 10-20 napot, sztem tuti olcsóbbak lesznek vmivel. (a héten is lesznek új árlisták a bazárokban)
(#39804) Vasinger! Még jó, hogy szakboltok és kenik a témát
-
Gaboman
nagyúr
Hát srácok belépek én is a clubba egy HIS IceQ 4850 Turbo kártyával.
Ma számíttattam be a 3870X2 mert meguntam hogy sokszor langol össze,vissza.
Remélem ezzel a karival jól járok már! -
baloghzr2
tag
Én csak bemásoltam a linkeket,amit az oldalakon találtam....
Azt mondjátok meg légyszi,hogy melyik nem ref hűtős,vagyis melyiket érdemes akkor megvenni.
Előre is köszi
-
Osynho
addikt
válasz
baloghzr2 #39800 üzenetére
Az a vicces, h egyikhez se jó képet tettek be
Asusnál egyáltalán nincs kép, Sapphire, MSI, meg valszeg nem ref hűtős, a Gainward-nál meg a GoldenSample képe van.
(#39801) negro
Az 1280x720(800)-as felbontás miért lenne normális? Max laptopoknál az sztem
Nemsok asztali monitort láttam aminek ez lenne a nativ felbontása (de pl egy nagyobb monitoron nem nativban le lehetne tesztelni). Ezek a vga-k nem ilyen bolhafing felbontásra valók.
A nagy monitor/nagy felbontáshoz kisebb proci is elég a vga meghajtásához, mivel vga/vegyes limit lesz. Azt meg nemhinném h 1680-ban a gigás 4850 erősebb lenne a 4870-nél, hiszen ez azt jelentené hogy kb 20%ot gyorsul... Még az 512es és 1gigás 4870esek között sincs hatalmas különbség 1680nál. -
negro
őstag
válasz
Osynho #39798 üzenetére
Azert most mar tenyleg kivancsi lennek egy olyan tesztre ahol "normalis" felbontasban ergo 1280x720(800) -ban es 4xAA-val vetik be egymas ellen a 4850 1gigas es a 4870 512megas valtozatat. Mennyit is szamit ez. Nagyobb felbontasban 1680-ban kijott am szepen, hogy a plussz fel giga memo szarnyakat ad es a kisteso legyurte a nagyot. De ilyen felbontashoz jo proci no meg nagy monitor kell. A tobbsegnek meg 17-19" van ami ezt nem hozza.
Aktív témák
Hirdetés
- Elden Ring
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mobil flották
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07.
- PALIT RTX 2060 SUPER 8GB GDDR6 DUAL Eladó!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 CM HOSSZÚ, 1,8 KG !!!
- ASUS RX 6800 16GB GDDR6 TUF GAMING OC - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest