- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Mini LCD panellel szerelt CPU-hűtővel adott magáról életjelet a Gamdias
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
WesTM
őstag
válasz
Bluegene #40964 üzenetére
Szerintem itt szó nincs szponzorálásról. Modernebb gyártástechnológia, nagyobb órajel, és azonos órajelen is jelentős sebességfölény. Még az ati kártyáknál ez nem mindig jön be, az intel cpu-k nál világosan látszik, hogy azonos órajelen is sokkal gyorsabbak. Ezt pedig nem lehet idde-oda fejlesztgetéssel elérni. Ahogy néztem a denebről a teszteket, azonos órajelen nem nagyon lett gyorsabb, csak jobban lehet tuningolni. ennyi.
-
WesTM
őstag
válasz
arsenlupin #40911 üzenetére
Lehet hogy még is a memória mennyiség a szűk keresztmetszet az rv 770nél. Nézegettem én is szinte mindenhol gyorsabb 4-5fps-el az 1 gigás(4870).
-
WesTM
őstag
válasz
Bluegene #40859 üzenetére
Nem semmi!!!
Közel 45ért lehet venni kinnt a 4870et. Annyiért viszont nem rossz. Legjobban a 4850x2 tetszik a maga 210euros árával, ami most átszámolva a gyenge forintra is 58-60.000 ft. Nem rossz, csak pocsék driverek keresztbe tesznek.
Hogy lett a 5-0-5% os telj hátrányból/előnyből 15-20%os hátrány??? 260gtx+vs. 4870? Egyértelműen driver. Nagyon kéne már húzni valamit.Forza ati!
-
WesTM
őstag
Számomra elég elszomorító a ph! teszt...Látszik, hogy az ati driverek annyira rosszak, hogy arra fogalom nincs. ROSSZAK. Összevisszaság,kavarodás, sehol konstans teljesítmény, egyszerűen nagyot néztem most. Ideje lenne valamit mutatni, az nvidia a big nemtommi driverrel nagyon nagyot lépett előre. Nagyon kíváncsian várom a 9.1et.
-
WesTM
őstag
válasz
katt777 #40558 üzenetére
...
Most az rv740 egy alsó kategóriás kártya lesz??? 40nm-en? És az rv 790 lesz a nagy ágyú??? Végül is nagy dolog a 40 nm a vga piacon, a geforce átszenvedte magát 55 nm-re itt már a 40 jön.
OFF: Tisztelem, szeretem imádom a FERRARIT, de az új szabályok miatt ocsmányok lesznek az autók...
[link] Kétségbe vagyok esve.
OFF OFF
-
WesTM
őstag
Nem állhat meg a fejlesztés!!!
-
-
WesTM
őstag
válasz
BandiHUN #40408 üzenetére
Tény hogy sok változás nincs 8.8 óta,(legalábbis nálam 38nál) remélem valamit csendben csinálnak, és végre összeszedik magukat.
Most már jó lenne ha nem magyar politikus játék folyna, hanem végre tennének is valamit driver téren.
Túl sok volt a fix mostanában, ideje lenne valami olyat alkotni, amit nem kell azonnal javítgatni utána...
-
WesTM
őstag
válasz
Gaboman #40405 üzenetére
Félelmetes micsoda sötétség uralkodik 1-2 nvidia topikban.
Most azon megy az okoskodás hogy az új 285,és 295 mekkora király, és mekkora hülye aki dx10.1et használ, meg a tesszalátor is mekkora baromság stb.
De nekik ott a FiziXXX...Az igazi fejlesztés...
Istenem de sokaknak lesz még fejre esés magasból...Ez nem vita kiváltó akart lenni, nyugodtan nézzetek szét ti is.
Offolást offoltam.
Macka: Jövő hét körül.
-
WesTM
őstag
válasz
Hunnia #40401 üzenetére
A ram olyan mint a sör. Elég néha 2 üveg, de nem árt ha több van.
Xp-n még nem is de vistán elég sok különbség tud lenni, 2-és 4 giga memória között.
Ha lassúnak tűnt a kártya, az elsősorban a proci miatt volt. Nagy felbontásban szűrőkkel kell játszanod, és akkor hozza nagyjából azt a teljesítményt amit kell.Gaboman: Így van. Mióta kijött nekik a 184.11 (azt hiszem ez a szám) azóta gyanúsan meggyorsultak a kártyák. Lehet találtak valamit. Az ati remélem beújít valamit a 9.1 el.
-
WesTM
őstag
válasz
Hunnia #40392 üzenetére
Ha esetleg meg tudod nézni más gépében a kártyát... Ha ott is ezeket a tüneteket produkálja, akkor cserés lesz. Gpu- recover izélgeti a kártyát, első körben a ccc-ben próbáld meg kikapcsolni. Lehet ez megszűnteti a kép elsötétedéseket. Ha nem, és lefagy a gép, akkor kártya hiba több mint valószínű.
Először mindenképp próbáld ki más gépben. -
WesTM
őstag
válasz
vitezlejszlo #40350 üzenetére
Hát nekem vannak bad tapasztalatok...
De nem szóltam semmit.
-
WesTM
őstag
[link]
Most olvasom a cikket, cirka 310 dollárra lenyomják az árat, ami átszámolva kb.65k.
Remélem igaz, mert akkor elég szépen le fognak ugrani az ati árak is. Bár a magyar kereskedőket ismerve, 2 hónap múlva reagálnak erre, ha reagálnak, és akkor is majd euro árfolyamon dolgoznak.
Ki kell szórni az nvidiának a cuccot, nyilván elég szép veszteséggel.
Remélem lassan jönnek 45k körüli 4870ek. Akkor lenne az igazi.
De valahogy rossz érzésem van... -
WesTM
őstag
válasz
vitezlejszlo #40065 üzenetére
Ebben a cikkben talán találsz valami hasznosat. Én nem cserélnéma helyedben a hűtést. Poti, vagy másik ventillátor.
De ez csak az én véleményem.
Bali27: Nekem még nem volt dolgom his karival, csak azt tudom mondani amit itt olvasok. -
WesTM
őstag
válasz
vitezlejszlo #40060 üzenetére
Szerintem rá tudsz tenni bármilyen 8-12centis ventit, kötegelővel stb., vagy beépítesz egy potit, és te állíthatod utána a fordulatszámot. Azt már talán 800ft-ért lehet kapni.
-
-
WesTM
őstag
válasz
baloghzr2 #39908 üzenetére
Nem lesz baj vistán se. Cpu-t 3.2, vagy e fölé tekerd, vga maradhat alapon, nálam még a venti sem pörög feljebb, alig terhel valamit. a procit lődd lehetőleg 3 ghz fölé. Nagyon cpu intenzív játék, vga nem sokat tesz neki.
Nekem most is 2 giga rammal megy, mert öcsém elkobozta a másik 2-t, teljesen játszható, apró gta-ra jellemző lag van, de játék közben észre sem veszed. Nem kell félni a vistától, ezt tévhit hogy lassabban futnak rajta a játékok.
-
WesTM
őstag
Boldog Új Évet így előre is minden 48*0 Fórumlakónak!!!
-
WesTM
őstag
válasz
GeryMX #39282 üzenetére
Magas felbontáson, esetleg szűrővel tudnál különbséget látni. (1680< felett). De jelenleg annyival többe kerülnek ezek a kártyák, hogy nem feltétlen érik meg. Persze ez majd attól függ, hogy hogyan, és mire szeretnéd használni a kártyát. De ha max. 1680ban játszol szvsz. felesleges megvenni az 1 gigásat.
Vasinger!: Mester, az a kártya meg fog fázni.
-
WesTM
őstag
Hát azért érdemes minden komolyabb hardverváltáskor új op. rendszert feltenni. Elég sok embernek azért támadnak problémái, mert ütköznek a driverek, stb. és utána megy az elégedetlenkedés.
( nem minden esetben)
Mod. Nem is fontos az új op. rendszer, elég ha fel van téve egy sűz rendszer, és egy egyszerű rendszervisszaállító progival, clean rendszeren lehet dolgozni 10 perc alatt. -
WesTM
őstag
válasz
katt777 #37723 üzenetére
Sorry vagyok, linket kerestem.
Alakulok.
Ahogy nézegettem elég nagy gyorsulásokat találtak a 8.12 ben, valahol olvastam olyat hogy crysis dx10 +25%. Lassan itt az ideje a normális drivernak a 4es sorozathoz is.
Kártyád visszaért már???
Kezd hasonlítani Hakos kollega megpróbáltatásaira a dolog.
-
WesTM
őstag
Ha még nem volt: Információk az AMD RV775-ös újdonságairól
Tetszik, hogy az amd tud menni az nvidia "fejlesztési" tempójával, nem kerül lemaradásba egyenlőre.
Lehet kimarad nálam a 4-es sorozat, ha már az 5ös első darabja januárban bemutatkozhat.
Persze azért ezeket még fenntartással kell kezelni. -
WesTM
őstag
válasz
medvezsolt #36807 üzenetére
Sajnos elkövetted azt a hibát, amit biosflashelés közben a legtöbben elrontanak. A progi nem fagyott le, csak olyan volt mintha lefagyott volna. Ez természetes. Most szerezned kell egy pci vga-t, vagy valamelyik haverod cf-es alaplapjában tudod újra életre kelteni a kártyát. Cf-es alaplapból könnyebb, mert ott beteszed alsó slotba a vga-t és winflashel kiválaszod azt a kártyát ami elszáll, és rátolod a gyári biost. Utána tökéletes lesz. Ha nem tudsz cf rendszert szerválni, akkor integrált vga-s alaplapban, vag y pci vga-val tudsz valamit kezdeni, ehhez katt777 tesztoldalán találsz segítséget.
-
WesTM
őstag
válasz
katt777 #35879 üzenetére
És ilyenkor mit tudsz csinálni??? Valószínűleg vay fogyasztó védelem, vagy személyesen felvinni nekik, aztán ott elmagyarázni, hogy merremeddighányméter. Érdekes hiba. Multkor én is majdnem megjártam haver abit lapjában, mert 8X-on ment a pci, elvoltam vele, mire rájöttem hogy az alaplapon van 8X. Pedig már azt hittem a kártya lábazatával van gond.
-
WesTM
őstag
-
WesTM
őstag
válasz
katt777 #33583 üzenetére
Ahogy elnézem nem fogom elsiettetni a váltást a 4870re. Nagyon nem állt még össze a driver támogatás.38*0 oldalon rendeződött a helyzet,pont addigra,mikorra váltottál.
Majd ha jön a csoda driver akkor talán megbirkózok a gondolattal.
Az nvidia big bang-nek hívja , mi meg majd magic jesusnak a csodadrivert...
OFF OFF
-
WesTM
őstag
válasz
redhunter #33204 üzenetére
Adjál neki pici feszt,nálam 1.3V on megy 3200at,úgy már jobb vagy sokkal,de akár a 3.4 et is meg lehet vele célozni egy tx2 vel,és akkor már elég mindenhova. Mondjuk még így is jobb vagy a 4400+os amdseknél. Annyira nem vészes a 2.9 ghz,pláne core 2 nél. 4850nek elég lesz nagyjából.
-
WesTM
őstag
-
WesTM
őstag
Most lehet butaságot kérdezek,de azt nem lehetne megoldani,hogy azt a biost amit fel szeretnél tenni,egy bios szerkesztő progival megnyitod,és elmented olyan formátumban (ha jól tudom .rom) amiben,kell és akkor felnyomni a kártyára???-mert én úgy emlékszem nálam valami formátum probléma váltotta ezt ki.
-
WesTM
őstag
Ugyan ez volt nálam,mikor elrontottam a bios-t a 3850en,és egy ideig nem tudtam mi a probléma,p/m mismatch üzivel nem engedte hogy feltegyem a biost a kártyára. Utána keresgéltem,és másik bios gond nélkül ment fel. Ha ez a hiba van,keresni kell egy másik biost,és akkor az fel fog menni hiba nélkül.
-
WesTM
őstag
válasz
DigitXT #32218 üzenetére
DE MEGY IS AZ ISTEN SZERELMÉRE!!!
Csak minek szórakozni a kártyával,ha nem muszály. Senki nem mondta hogy nem megy. 102C nál azt hiszem bekapcsol a venti,és nem lesz gond. De minek búgatni feleslegesen??? Mondjuk én nem szólhatok mert mezei 3850em van 810/1125ön,szóval nagyon nem gyári órajeleken,egy majdnem ugyanolyan hűtővel mint a 4850,és furmarkoltam, anyámkínlódtam,de még egyszer nem volt hőtől adódó probléma. Nem akarom elhinni hogy a 4850 meg csak úgy eldobálja alatta magát. Ati mérnökök sem hülyék,hogy hagyják elolvasztani a kártyát. Én sem sz@rok bele az alma közepébe,hogy utána szegény óvodás azt igya meg...
Lassan kikéne adni egy ati 4850 önkínzó szadamazó furmark editiont,ami gyárilag 300kg szárazjéggel jön...és akkr az elégedetlenek is rosszalkodhatnak.
OFF OFF
-
WesTM
őstag
válasz
dave93 #32210 üzenetére
85-90 fok nem vészes,azzal nincs baj,előtte úgyis azzal dobálna ki hogy a képernyőillesztő nem válaszolt,de helyreállt.
Találtam egy guru3d tesztet Katt oldalán,ahol 4830at vetik górcső alá. Érdekes hogy 640 steam procival,és jelentősen alacsonyabb órajellel alig van lemaradva a 4850től,míg ha 600mhz re emelik a gpu-t ami még mindig alacsonyabb mint a 4850 625mhzje már be is éri azt.
Tehát alacsonyabb órajelen,és kevesebb steam procival megfogja a 4850et... Vannak még ott driver optimalizációs hibák annál a 800steam procinál,met hogy nem forognak ki az szent.teszt
Ahogy haver mondja: MEGDÖBBENTŐ
-
WesTM
őstag
válasz
dave93 #32195 üzenetére
Nem normális,mert annak 99.99% on kéne lennie. A proci,ha nincs tuningolva 2.4 ghzel nem sokat ér ennek a kártyának 4mag ide 4 mag oda. Min. 3ghz re kéne húzni a procithogy szépen meghajtsa a kártyát. A 4 magot 1-2 játék használja csak,amúgy most van egy gyenge 2 magosod. Szóval kakaót neki.
A játék meg valószínűleg hibás,tört verzió,és valami nem stimmel.És más játék is kidob?
Lala42: Az direct olyan. Én nem láttam a képen semmi elváltozást. Lekváros,csokis,kakis szőrös fánk. -
WesTM
őstag
válasz
Gorneck #32172 üzenetére
Hát megint nem értek veled egyet. Én sem tartom magam annak a faszagyereknek aki beteszi a gépbe a kártyát,és örül neki. Nagyon sokat mókoltam,mókolok rajta most is,mint minden alkatrészen a gépben.Nem csak be van téve a helyére,'oszt mennyé' fiam,csak korán gyere haza... És nem is tartom hülyének hozzá magam,nem nagyképűségből mondva. DE amit felesleges erőltetni azt minek??? Neked van,vagy volt valami problémád a kártyával? vagy most csak úgy spontál szapulod. Én a helyedben,ha ennyire nehezen viselem az általad ipari hulladéknak nevezett dolgot,gondolnék egy nagyot,nem idegesíteném magam,és hopp vennék egy gtx260at,vagy 9800gtx+-t,amin biztos jó hűtés van,biztos jók a driverek(nagyon nem),biztos kevesebbet eszik,és a furmarkot is bírja 80 fokon.Nagyon nem értelek.
De hát ezvan.... SPRITE!!!
Oliverda: Valószínűleg módosított bios van a kártyán,ahol át lett állítva a határérték.
Ha jól tudom az újabb RBE már tudja ezt,ott kell módosítani a biost,át kell állítani,hogy a CCC meddig engedje az órajeleket,és winflash el feltolni a kártyára a módosított biost. De lehet hogy nem ez volt a módszer majd Tomax mester válaszol. -
WesTM
őstag
Nem HSM kollégának,csak az ebben a témában vitatkozóknak!!!
Fiúk nem beleszólni akarok,de hülyeség amit csináltok. Minek ez a furmark??? Mire jó???
Azzal szórakoztok hogy egy nem reális terhelésen a kártya 100 fok fölé megy? Készíteni kell egy normális ventiprofilt,be kell állítani a kártyát, és JÁTSZANI kell. Akkor soha az életbe nem lesz 100 fok,mert normális körülmények között nem megy fel addig. 3850 em is ref. hűtéssel ami be van állítva vígan felmegy 100 fokra furmark közben,játékban viszont 80C fölött még nem volt,de inkább 75.-és érdekes kb. 3negyed éve hibátlanul megy... Egy megbízhatóság jelképe toyotát is ki lehet nyírni 3 perc üresben nyélgázon,de amúgy meg ha normálisan használod el megy 50 évig. Szerintem marha nagy baromságról vitatkoztok.Ha meg zavar hogy meleg,vagy hangos veszel rá egy s1et és örülsz. Furmarkot meg felejtsétek már el,nem jó semmire a kártya cs***egetésén kívül.
Sorry ha indulatos vagyok,de 2 oldal óta erről a felesleges dologról vitáztok.
Nem összeveszésnek,vagy konfliktus kiváltásáért írtam. Remélem megértitek ti is. -
WesTM
őstag
válasz
jilian #31848 üzenetére
hd felbontásban érezhetsz belőle valami,de nem sokkal gyorsabb,szvsz. nem éri meg a felárat. Inkább az emelt nem ref. hűtős megoldást választanám. Sőt ha a te helyedben lennék,egy ref. verziót vennék,és beállítanám a hűtését.
De ez én vagyok,amugy a nem ref.emelt órajellel jobban jársz.
Szuperboci: Ütős anyag.
-
WesTM
őstag
válasz
_Toka_ #31840 üzenetére
Hmm... Remélem nem bújik ki a szög a zsákból,ami ugye úgy kezdődött hogy nálam nem lehet a menüben állítani a dx9 és dx10 közötti módot. Ekkor álltam neki keresgélni a játék fájlokban,ahol manuálisan megpróbáltam átállítani a cuccot. Mikor átírtam dx10 be az adott értéket,a játék egyből jóval gyorsabban futott. Rátehettem nyugodtan 2Xaa-t és nem lassult szinte semmit. Ez most 2 dolgot jelenthet. Vagy egy "kamu" dx 10 et építettek a játékba,ami másnál automatikusan megy vistán,és ez xp-n is aktiválható,vagy tényleges dx10 támogatást kapunk. Ezt lenne jó letisztázni...
Ilyen véletlenekkel derülnek ki a dolgok.
-
WesTM
őstag
-
WesTM
őstag
válasz
MayerKingZ #31654 üzenetére
Szerintem ha játékra építesz vasat akkor min. intelben szabad gondolkozni, core e 8400 az ami neked jó lenne. Teljesen könnyedén megy 3.6 ghzen,és sokkal jobban kihajtaná a karidat mint a phenom,aminek max. akkor van előnye ha az adott játék támogatja a 4 magot amiből igen kevés van. Szóval szerintem inkább 8400 egy kíméletes tuningal. Időtállóbb,és sokkal gyorsabb lesz,és ezzel csak te jársz jól.
Bluegene: Most játszottam vagy 2 órát,és hála istennek engem kerülnek a mikro akadások,vagy csak én nem veszem észre. Nagyon meg vagyok elégedve a játékkal is,és a teljesítménnyel is.
A lényeg az hogy xp-n és vistán is játszható nagy részletességen is.
-
WesTM
őstag
válasz
Bluegene #31652 üzenetére
Megpróbáltam az átállított dx10 el játék közben,tehát nem dx9 el ami alapértelmezett a vistában,sokkkal sokkkal gyorsabb lett,simább a játék 2X aa-t észre sem lehet venni sebességben olyan szépen viszi. Akkor hála' égnek nem csak nekem tűnt úgy hogy gyorsabb. Ezzel a micro suttering szaggatással nem találkoztam. Féltem tőle hogy kevés lesz a 2 giga ram,de nem. Jah és a driver nálam a fc2 hotfixes 8.10. -
WesTM
őstag
válasz
Bluegene #31642 üzenetére
Settings: Demo(Ranch Small), 1280x1024 (60Hz), D3D9, Fixed Time Step(No), Disable Artificial Intelligence(No), Full Screen, Anti-Aliasing(None), VSync(No), Overall Quality(Ultra High), Vegetation(Very High), Shading(Ultra High), Terrain(Ultra High), Geometry(Ultra High), Post FX(High), Texture(Ultra High), Shadow(Ultra High), Ambient(High), Hdr(Yes), Bloom(Yes), Fire(Very High), Physics(Very High), RealTrees(Very High)
* Average Framerate: 23,50
* Max. Framerate: 31,99
* Min. Framerate: 18,00És ezen a részletességen dx10 ben is szinte ugyanezt az eredményt kaptam. Minimum 17.56, max. 33, átlag 25.55
Hát ennyi a különbség a 4850,és a 3850/70 között.
-
WesTM
őstag
Valamit elfelejtettem, sorry a flamelésért. Úgy vettem észre a fc2 nem dx 10 ben indul magától vistán sem. Ezen könnyű segíteni. Megnyitod a dokumentumokat,majd a my games mappában megtalálod a far cry 2 mentését. Mappa megnyit és ott találtok majd egy GamerProfile filet. Ezt megnyitod wordel,word paddal lényegtelen. Majd a következőt keresed:
Platform="d3d10"(5.sor,első) Ez ha minden igaz nálad d3d9 en lesz,szóval írd át d3d10be. Megpróbáltam d3d10.1 ben indítani,de visszaállt akkor automatikusan dx 9 be.Remélem tudtam ezzel segíteni valamit,ugyanis a játék nálam jócskán gyorsult ettől. Próbáljátok ki!
kiss(b): Grafikában még nem volt időm kitapasztalni a különbséget,de sebességeben egyértelműen jobb a dx10.
-
WesTM
őstag
Hát akkor bepofátlankodok ide az eredményemmel. Ehhez talán tudtok hasonlítani.
Settings: Demo(Ranch Small), 1280x1024 (60Hz), D3D9, Fixed Time Step(No), Disable Artificial Intelligence(No), Full Screen, Anti-Aliasing(None), VSync(No), Overall Quality(Optimal), Vegetation(Very High), Shading(Very High), Terrain(Very High), Geometry(Very High), Post FX(High), Texture(Very High), Shadow(Very High), Ambient(High), Hdr(Yes), Bloom(Yes), Fire(Very High), Physics(Very High), RealTrees(Very High)* Average Framerate: 46,60
* Max. Framerate: 68,50
* Min. Framerate: 35,33
Jelenleg ennyit tud egy 3850/70 810/1125
Ez vista dx 9 eredmény. De rögtön kiegészítem a dx10 es eredményekkel.mod.: Talán fekete leves? Úgy néz ki dx 10 gyorsabb mint dx 9!!!
Settings: Demo(Ranch Small), 1280x1024 (60Hz), D3D10, Fixed Time Step(No), Disable Artificial Intelligence(No), Full Screen, Anti-Aliasing(None), VSync(No), Overall Quality(Optimal), Vegetation(Very High), Shading(Very High), Terrain(Very High), Geometry(Very High), Post FX(High), Texture(Very High), Shadow(Very High), Ambient(High), Hdr(Yes), Bloom(Yes), Fire(Very High), Physics(Very High), RealTrees(Very High)* Average Framerate: 48,85
* Max. Framerate: 71,57
* Min. Framerate: 37,47 -
WesTM
őstag
-
WesTM
őstag
Én nem vennék JELENLEG vga-t mert nagyon felszaladt az áruk a gazdasági helyzet miatt,de ha venni kéne TALÁN a gs-t választanám,bár azokkal elég sok probléma van ahogy figyelgettem a topicot. Az a vrm hűtés szerintem nagyon hiányzik onnan. Szóval vagy vegyél szerintem egy ref. 4850-et,később,ami jó hűtéskezeléssel 2D ben néma,vagy egy passzív verziót,amit egy 12cm-es ventillátorral brutálisan jó hűtésű kártyává tudsz varázsolni,és hangja sem lesz.
-
WesTM
őstag
válasz
TTomax #30807 üzenetére
Sok poént nem tudsz lelőni...
A "felsőházban a szokásos sorrend áll fel:[felsőház]Az "alsóházban" viszont megfigyelhető a radeonok fejlődése,nagy részletességen a 3870 megfogja a régi etalon 8800gt-t,ahogy az uj játékokban szinte mindenhol,és nagyon közel van a 9800 gtxhez is,a 4850 pedig egyértelműen vezet.[alsóház]
-
-
WesTM
őstag
válasz
BobChemistry #29521 üzenetére
A his kártyái nagyon jók, főleg az iceQ széria,annak nagyon jó a hűtése.
Pitterix: Memória gondra jellemző a hiba,vagy esetleg a monitorral van gond,mert gyanus hogy nem folyamatosan csinálja. Ha fennt áll a hiba,szerintem gariztasd le. Bár rajtad múlik.
Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- macOS PC-re
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hegesztés topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest