- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
-
cellpeti
nagyúr
válasz
LamaCube #44205 üzenetére
1280x1024ben tolom,és minden off-on van,a textúrák normálon. és hát a 125 a stabil még,de már a 150 se az.
Hát a procid évmilliókkal jobb,úgy mint az alaplapod is.
Ha kiengedem akkor 170-180 a max. Régi a masinám,de most nincs zsém cserélni. Lapot kéne meg procit tudom,de...Nekem meg a 9.2es. De majd ma délután megpróbálom levenni és felnyomni a 8.11 vagy 8.12est!
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
LamaCube #42034 üzenetére
Először is, remélem, nem vágnak ki a dupla hsz-ért, frissíteni kell az oldalt egyfolytában, mert lassú, legalábbis nálam. Sorry. Aztán meg az a nagy helyzet, hogy próbaüzemben van nálam a 4870, odaadnám érte a 9800GT-t úgy, hogy 25-öt ráperkálok. Megkérdeztem volna, hogy szerintetek megéri-e a biznisz, de ezek után én erősen gondolkodóba estem...Lehet, hogy mindig kifogok egy kutyaütő kártyát, de az ATI cuccokkal én még sose tudtam zöldágra vergődni
Ezt a "zöldágat" ne értse félre senki
-
katt777
félisten
-
Fricc
tag
válasz
LamaCube #40672 üzenetére
Hopáá, ilyen nekem nincs!! 8.12-es catalyst van fent elvileg, és nálam az a rész üres! ott van az overdirve funkció, annak az alján egy bazinagy egyéni órajel tesztelése, majd az alatt közvetlenül már a jelenlegi órajel beállítások "ablak" következik. és jobboldalon is csak kettő: gpu hőmérséklet, gpu aktivitás van! Engem átvertek, az én catalystomból lespórolták a fan vezérlést!!! nem lehet h azt külön be kell kapcsolni vhol h megjelenjen??
-
katt777
félisten
válasz
LamaCube #40386 üzenetére
Áruld el, légyszí, Jericho-ban hogy lehet bedobálni a gránátokat a géppuskafészkekbe! Azok a balfaszok egy gombra tették a társváltást és a használatot, így mindig megpusztultam, mert csak társat akart váltani az az idióta program az ajtócska kinyitása helyett. Ott hagytam is a francba az egész játékot. Vagy god-módban nyomtad, amíg ki nem sikerült véletlenül nyitni?
-
LamaCube
addikt
válasz
LamaCube #40383 üzenetére
Kötelező:Srry kifutottam az időböl.A lényeg,hogy milyen gamekre akarod használni és mit részesítesz előnybe.Én fps-re hajtok inkább a multi végett.pl.cod1,2,4 ezeknél a játékoknál 2X élsímítással extra text beállításnál megvan a 125-333FPS.Ami multiban nem elhanyagolható.Pont most játszom unaloműzésképpen a Jericho-val és minden maxon az élsímítás 4X és perfect nagyon szépen fut 8X AA-val is tökéletes ,de nekem már túlzottan az .
-
ggaben1
tag
válasz
LamaCube #39247 üzenetére
Persze!
Itt vannak a kért képekEgy napi intenzív nyúzás után egyenlőre még hibátlan a cucc!A venti rögzítését ragasztópisztollyal oldottam meg mivel az nyom nélkül eltávolítható és masszívan tart!
A ventillátor fehér vezetékes fordulatszám jelét az alaplap akármelyik ventillátor táp pontjára lehúzva szépen látható az aktuális fordulatszám is!A gyári ventit kiszedtem a bordából(3 csavar fogta).Sajnos így most 3 bővítő helyet foglal,de mivel nincs jelenleg szükségem a 2 PCI aljzatra ezért nem zavar a dolog! -
ggaben1
tag
válasz
LamaCube #39163 üzenetére
Lehet csak az én fülem van nagyon kihegyezve a dolgokra!A 8600GTS-em nagyságrendekkel halkabb volt de a két kártya nem említhető egy lapon!Én még sosem láttam hogy 6%-nál feljebb ment volna önerőből de 53 fok felett se láttam még a GPU-t!
Gondolkodtam már azon is hogy beiktatok egy ellenállást a venti elé,ez nem tudom menyire jó ötlet!?
Majd most az általad ajánlott progival jól lemonitorozom játék közben! -
Dusee
őstag
válasz
LamaCube #38030 üzenetére
Hoppácska, mostanában elis felejtettem nézni az Ipont
Mostanába drága
DE köszi az infókat, kötség-vetek, és megnézem miként alakulok VGA fronton, mer kell még táp, meg procira hűtőMod: ezek az értékek végig 15%-os ventivel voltak?
Tudnál képe(ke)t dobni, ha szépen megkérlek?(#38032) lala42: Mi nálad is az első?
-
katt777
félisten
válasz
LamaCube #37545 üzenetére
Értem már, viszont ezek a sünik kb. olyan magasak (nézd meg a Zalman oldalán, biztosan van méret), hakos1987-nél néztük, az ASUS Glaciator alá is beférnek. Viszont a VRM-re nyugodtan felteheted. De vannak még ilyen laposak is.
-
katt777
félisten
válasz
LamaCube #37539 üzenetére
Ja, a GW, bocsi.
Minden hőértéket a GPU-n mér a kari, szóval a RAM-ok és a VRM-ek hőfokát nem tudod. Kánikulához számolj nyugodtan többet, jobban fog melegedni, mint a környezet hőmérséklete.
Igen, valóban a hűtőnek kéne odavezetni a levegőt. Neked akkor egy RAM hűtő -szettet kéne vásárolnod. Ezek jók a RAM-okra, és egymás mellé téve a VRM-ekre is. A kialakításuk miatt megnövelik a hőleadó felületet, de nem akadályozzák a légáramlást, ergo jobb lesz az alkatrészek hűtése, de mivel a GPU-n mér a kari, ezt nem fogod látni hőértékekben, max. abban, hogy tovább tudod tuningolni a karit.
-
katt777
félisten
válasz
LamaCube #37536 üzenetére
Nincs rajta? Egyébiránt VGA hűtőkhöz mellékelik, ill. asszem a Musashi kiegészítő cumóját külön is meg lehet rendelni. Vagy RAM-bordákkal lefeded.
Esetleg ha valaki egy ASUS Glaciator-ról leszedte hűtéscsere miatt, az a blokk elég jó._Toka_: Szeretem az anyanyelvemet használni.
-
lsc
nagyúr
válasz
LamaCube #35523 üzenetére
Én így szoktam, még nem volt gondom .
-
lsc
nagyúr
válasz
LamaCube #35063 üzenetére
Én így szoktam : Régi driver programok eltávolításában ati eltávolítóval eltávolít, a c:ati könyvtár töröl /én ide szoktam kicsomagoltatni/, majd újraindít és az új driver telepít, amennyiben friss az oprendszer és a ccc is kell akkor az egész előtt a .net 2.0 . Az elmúlt években soha nem volt gondom belőle .
-
dangerzone
addikt
válasz
LamaCube #34071 üzenetére
Hát én már mindent teszteltem, nagyon úgy néz ki, hogy táp. Akkor olvassátok el ezt ,ez a problémám:
"Csáó!
Olyan problémám van, hogy a gépem pár alkalmazástól bedobja a fekete képernyőt, és úgy viselkedik ,mint mikor bekapcsolom a gépet , tehát a monitor keresi az analóg vagy digitális jelet (kiírja kis négyzetbe a képernyő felső sarkába), mindig ugyanakkor. Játékoknál hülye hang is kíséri, mint mikor simán lefagy a rendszer vindózban, csak ugye nálam full fekete képernyő kíséri most. Ezután várok pár másodpercet, aztán rezetelek.
cod 4 ,2 simán fut. Crysis is jól ment az elején ,aztán amikor tankkal kell menni, és leomlik a hegy, annál a résznél lép fel a gond. Supreme Commandernél intró alatt , dead space -nél is fellép a probléma, mikor lemegy az intro. A 3dmark tesztek jól lefutnak, kivéve a 03-at ,mert ott szintén fekete képernyő fogad jelkereséssel. Prime és orthossal teszteltem a gépet, nem dobott ki hibát. Memtesttel nem hibázik.
Először ramhibára gyanakodtam, de mikor egy másfajta ramot kölcsönkértem, és annál is újraindulgatott, azóta gyanakszom alaplap -hibára.
Ja, és minden alapbeállításokkal van, semmi sincs húzva. Az everest szerint pedig túlmelegedés sem lehet. Biost is frissítettem f2-ről f3-ra. Gondoltam az segíthet, de semmi.Alaplapi chipset drivert is változtattam, xp-t is próbáltam vista helyett ,de semmi változás. Más vinyót is próbáltam, ugyanez."Kiegészítés hozzá, hogy szereztem a 7600gt-t, és az simán ment mindenhol, nem volt vele hiba. Aztán a vga-t átvittem egy sráchoz, akinek egy 400-w os noname tápja volt. Ott megint a szokásos probléma lépett fel. Ekkor azt gondoltam, hogy vga hiba. Elvittem a sráchoz, akinél vettem, neki 550w-os chieftec tápja van. Ott minden ment megint frankón.
^^
-
dangerzone
addikt
válasz
LamaCube #34037 üzenetére
Csáó!
Ilyen fsp-t használsz? (mert nekem ilyen van, és úgy tűnik ,a táp volt a ludas, mert a vga-t kipróbáltam a srácnál, akitől vettem, és minden ok volt, szóval nálam 99% hogy táp-gond) -
lala42
őstag
válasz
LamaCube #32349 üzenetére
Amikor bekapcsolod a gépet, elkezded folyamatosan nyomkodni az F5-öt. Akkor bejön a menüválasztás ott a nyílgombokkal kiválasztod a csökkentett módot, majd mindenre helyeselsz
Azért kell a csökkentett mód, mert olyankor nem töltődik be a VGA az-az a Videokari drivere. Ekkor le tudod takaritani rendesen, mert ha betöltődik a Catalyst, akkor az már kell a működéshez, a megjelenítéshez. És ekkor nem tudja teljesen kitakaritani. Mivel minden progi hagy kivetnivaló szemetet maga után, ezért kell még valamilyen driver cleaner progi. ( "idősebbek"
kézzel is megcsinálják) a rendszerleíróból is kitakaritják a szemetet.
Ne keseredj el, mindenki elkezdtesenki nem született zseninek. (Lehet,hogy én sem,
Vagy mégis
) Csak szerénynek
-
NKing
tag
válasz
LamaCube #32349 üzenetére
Legegyszerűbb úgy, ha beírod startmenü futtatásba, hogy "msconfig" és akkor ott kiválasztod a hibakeresési indítást. Olyankor restartot kér a gép, és mikor újraindul, akkor lebutítva indul el, nem tölti be a VGA driverét (sok mást sem - így net se lesz valószínűleg). Ha elindult, akkor lehet takarítani a progival (Persze azt előbb szedd le netről), aztán újraindítani normál módban megint, és akkor már teheted is fel az új letöltött drivert.
Persze ez WinXP-re vonatkozik, nem tudom Vistánál mi a teendő.
Aryan: Az nem kóser, hogy netezés közben 72 fokos 28% ventivel. Nekem 30%on megy (Bios moddal) és 47 fokos. Mondjuk talán a Pista Aero dolgoztatja a karit, de akkor is sok. Vagy meleg van a szobában..
-
NKing
tag
válasz
LamaCube #32347 üzenetére
Az a driver már akkor is elavult volt, amikor a kártyához adták
Szóval érdemes másikat feltenni. Egyet kell letölteni, a Driver+Catalyst Control Center-t De tényleg jól ki kell takarítani a régi drivert, mert én is ezzel szívtam egy csomót, mire rájöttem, hogy azért fagyogat meg restartol a gép, mert nem szedte le az egészet az Ati uninstaller...
-
lala42
őstag
válasz
LamaCube #32340 üzenetére
Melyik sorozat van fenn?
Jelenleg 8.10-es fut. Érdemes frissíteni. Uninstall az előző, restart csökkentett módban,, valami driver cleaner progit futtatni, utána felrakni a frisset. Még1 ne felejtsd el a Program fájl könyvtárból törölni az ATI könyvtárat.
Más játékokban nem okoz gondot a csere. -
Aktív témák
Hirdetés
- XFX Speedster MERC 319 AMD Radeon RX 6950XT Black Gaming 16GB GDDR6 - Beszámítás: OK
- Inno3D GeForce RTX 4080 iChill X3 16GB - 36 hónap magyar bolti garancia - INGYENES Házhozszállítás
- ASUS ROG Strix Radeon RX 5700 OC 8GB GDDR6 256bit X8T-GAMING Led Videokártya
- ASUS PRIME OC GeForce RTX 5070 O12G - 36 hónap magyar bolti garancia - INGYENES Házhozszállítás
- ASRock RX 7800 XT Challenger 16GB OC
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest