- Billentyűzet gondom van
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Korrekt táblagépet dobott össze a Motorola
- Nyomtató topik
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- NAS-okba optimalizált HDD-kkel újít a Toshiba
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
Aktív témák
-
twine
veterán
Olvass és tanulj... bár ez már leginkább broadcast, biztosan hasznodra válik...
üdv -
twine
veterán
Hálóban öten,hatan "épített" pályákon próbáld ki....a single részében egyet értünk! pedig én is nagyon meg akartam csinálni magyaritással,(mindig tetszettek az ilyen afrikai "fegyvernepper" story-k) de valahogy mindig abbahagytam....nekem nem annyira jött be ez a fene nagy "szabadság" órákhosszat kocsikázni...viszont egész télen ezt nyomtuk LAN-on! Úgy viszont besz@rás....főleg ha vannak fanatic barátaid akik napokat tudnak pöcsölni egy egy pálya építésével....
(mocsaras,sziklás,szigetes, tornyos sniperes,,stb....)persze izlések és pofonok...
-
twine
veterán
...a jó ég tudja törlődik e vagy sem...szerintem megvan az esélye hogy törlődik,,,de közel sem biztos...de valójában azért is irtam ezt az ICC profilt,,mert az első driver cserénél ugyis kiderül,,,és kb 15mp-es procedura betölteni a szinprofilt,,,,tehát (bár a forum azért van hogy beszélgessünk) azt gondolom igy is többet beszélgettünk róla két mondatban
mint amekkora maga a probléma,,,(tudom csak egy egyszerű kérdés,,,és ha olyan okos lennék, mint amennyire nem vagyok,egy tőmondatban meg is válaszolhattam volna
)
Tehát a kérés: cseréld le a drivered,,és oszd meg velünk a tapasztalatod, hogy törölte e a szinprofilt, vagy sem..... -
-
twine
veterán
válasz
_Toka_ #46600 üzenetére
...ha megengeded még annyit hozzátennék(amit nem fejtettél ki csak céloztál rá) hogy 32 bit alatt 2 gb, az egy programnak kiosztható RAM mennyisége a címezhető 4 GB-ból....erre van az a bizonyos 3gb-os kapcsoló(én Vista alatt használom), ami 1Gb-al megtoldja ezt,,,ennek ugyan semmi jelentősége ebben a topicban ahol játékokkal játszik a nagyközönség,,,és kevésbé munkára használja,,mivel, játékok alatt ebből a plusz 1GB-ból semmi előnyre nem lehet szert tenni....(bár crysis utolsó pályára kiváncsi volnék,,lehet majd még ha nagyon unatkozom kipróbálom)
Szóval ennek a kapcsolónak pld olyan memória éhes programoknál van értelme mint pld az Adobe After Effects...ott nagyon jól jön.....
ezt a kiegészitést utólagos engedelmeddel, csak azért gondoltam, ha már ramnál járunk és látom hogy vannak kollegák akik nem teljesen vannak otthon RAM fronton..... -
twine
veterán
válasz
dangerzone #46487 üzenetére
Majd jön még......hiszen mi volna az ATI tulajdonosokkal nélküle...
gyári BIOS-al müködnének a kártyák.....úúúúúúristen még belegondolni is szőrnyűűűűű.....
ne,,neee,,,,,ne is beszéljünk ilyenekről.... -
twine
veterán
válasz
tom_tol #46272 üzenetére
...kimondottan ezzel a kártyával nincs tapasztalatom,,,de 3 féle különböző Club3d zsugát használtam...MIndegyiket nagy megelégedéssel...Soha egyikkel sem volt bajom....(azt az egy esetet kivéve, mikor a 9800pro-t sikerült lesarkaznia a Zalman passziv bordának, mikor a nagytorony az oldalára borult
,,,cserélték gariba
)
Én jó véleménnyel vagyok ezen gyártó felé.... -
twine
veterán
Ne hülyéskedj...őőőszig?
MIkor közben van egy nyár? és barátunknak kell a zsé? abból őszre egy S3trio marad
azt is ajándékba....amugy ha a poent félrerakom, akkor egyetértek...
Mr.Csizmás: ha csak játékra használod a gépet,,, akkor verd el az összes lóvét nyáron....és ne is nyulj a PC-hez! szórakozz, és csajozz...aztán ősszel kezdj el gyüjtögetni -
twine
veterán
válasz
Mr.Csizmás #46017 üzenetére
4870X2 ha az ár nem számít...
-
twine
veterán
válasz
Styleboy #45992 üzenetére
Cryostasis-ban shader 4-et vissza kell venni 3-ra, akkor eltünnek azok a hibák....sajnos az a játék hibája..Nvidiára irták..ott állitolga ez nem jön elő de Ati zsugákon egytől egyig...
A többi hibára nem tudok mit mondani....fentebb javasolták valakinek hogyan távolitsa el a drivereket,,hátha úgy javulna a helyzeted,,de a legtsiztább az volna ha vagy a saját rendszeredet telepitenéd ujra, vagy egy másik HDD-re, esetleg valamelyik havertol egy napra kérj kölcsön egyet, és arra dobj fel egy Pistát vagy XP-t...Szűz oprendszerre gyorsan fel a drivereket, azután a játékot...max egy óra alatt végzel....és ki is szűrted a hibát.... ha jó akkor az Nvidi driver kavart be..ha rossz és az előző kari gond nélkül ment ugyanebben a gépben,,akkor nagy valószinűséggel a kártya makkant meg... -
twine
veterán
válasz
F e Z o #45974 üzenetére
Támadás a Tápos topicba......ott majd az arcok megmondják neked a csatlakozó melyik lábait kell pontosan rövidre zárni hogy elinduljon a táp......én nem merek kockáztatni most,,mert ugy érzem magam mint a "bombás filmekben! melyiket kell elvágni..a kéket vagy a pirosat? 5 másodperc.....négy....három..... "
-
twine
veterán
Ez meg a PÜ !
csak hogy Félig on is legyek: Neked akkor igazán jó dolgod van,,mert engem a melóhely egy 9250 Radeonnal kápráztatott el.... -
twine
veterán
válasz
Auratech #45830 üzenetére
4,5 éve napi 8-10 órát őket nézem...a moderntől a hip-hop-on át a társastáncon keresztül balettig....az összes haverom ki van hogy milyen "szemét" melóhelyen dolgozom
soxor nem tudom hova tekerjem a stativon a kamerát, mert olyan pózokat vesznek fel előttem (is)...de gondolom tudod miről beszélek
-
twine
veterán
válasz
CHIPman #45739 üzenetére
Majd az okosok megcáfolnak,,de szvsz...nem kellene sehova ráncigálnod a procidat, mivel csinálnál egy "4830X2"-t ! na most annak mi értelme, ha már a kezedben van a 4870? 830 kipattint a gépből, és vidáman használja a 870-et....Ha mindenképpen affinitást érzel a szerelgetésre,,akkor tedd azt amit kívánsz...de értelmét nem látoma dolognak...
A 870-hez meg rossznyelvek szerint kevéske a procid rángatva is...(és bár én nem mindig osztom a legdurvább procit a VGA alá, mert egyébként két fps-el kevesebbet kapsz dolgot) hogy mennyire kevés azt viszont én nem tudom mert soha nem használtam 20XX proci családot,,ugyhogy lővésem nincs miből faragták,,,csak a pletykákat osztom meg veled...de azért biztosan vidámabb volnál a 870-el,,még ezzel a procival is... -
twine
veterán
válasz
rocket #45734 üzenetére
A második oldalon mintha olyasmit irnának hogy a 目前显卡上被广泛使用的显存就是SDRAM和DDR SDRAM了。SDRAM可以与CPU同步工作,无等待周期,减少数据传输延迟。优点是价格低廉,在中低端显卡上得到了广泛的应用。DDR是Double Data Rate是缩写,它是现有的SDRAM内存的一种进化。在设计和操作上,与SDRAM很相似,唯一不同的是DDR在时钟周期的上升沿和下降沿都能传输数据,而SDRAM则只可在上升沿传输数据,所以DDR的带宽是SDRAM的两倍,而DDR比SDRAM的数据传输率也快一倍。如果SDRAM内存的频率是133MHz,则DDR内存的频率是266MHz,因此在中高档显卡上应用广泛。
!
Most akkor ez tényleg igaz volna? vagy nem értenek hozzá -
twine
veterán
válasz
nixx-21 #45726 üzenetére
A hozzászólásod hűtőcserés részével egyet értek, viszont:
A második felével....Ez az ATT, meg BIOS flash már kezd olyan lenni mint valamelyik idióta filmben mikor az öreg mindenre ablaktisztitót ajánlott,,legyen az kéz-lábtörés,,vagy autójavitás
A srácnak az a baja hogy hangos a ventije, és hozzátette hogy crysis alatt,,,valamint TDU-ban 85fok....mit csináljon szerencsétlen az ATT-al? mit szabályozzon vele? vegye lejjeb a fordulatot és legyen 100+fok a VGA? Vagy növelje a fordulatszámot, (amennyiben még lehet 85 foknál) és süketüljön meg még jobban....?
Vagy bios-ban vegyen vissza a feszből és szarakodjon egy hónapig vele hogy milyen alacsony feszen birja a VGA minimum a TDU-t, és lesz a 85fokból 75 amin ugyanugy üvölt a venti? ÉS a végére kiderül hogy CRysis alatt mégis bedobja türcsit a GPU olyan feszen....Na jó ezen utolsó példák már csak poénból....de ezen a dolgon tényleg csak a hűtőcsere segit véleményem szerint is...No offenseVigyorogva irom a sorokat , nem kötekedve...Ha van sokadik lehetőség amiről nem tudok mit lehetne még az ATT-al, ebben az esetben akkor legalább tanulok
Csoki -
twine
veterán
válasz
Auratech #45689 üzenetére
Igazán örülök hogy vannak vállalkozó kedvű topiclakók, akik 'törik az utat", mert régóta foglalkoztat, az Nvidia,és a Physx.....tehát letörni nem akarlak, és legyen szerencséd de tegnap olvasgattam a Physx topicot, és találtam egy ilyet !
De a fejleményeket mindenképp várjuk -
twine
veterán
Annyit tennék hozzá a dologhoz, hogy teljes mértékben egyet értek veled,,,,soha nem használtam semmiféle driver cleanert, és hasonló okosságot....a friss driver setupját elinditom majd kiválasztom az eltávolitást,és szépen hiba nélkül teszi a dolgát.....majd telepítem a frisset...DE:
Azt észrevettem az utóbbi időben hogy tavaly december óta mióta a TFT-m van, azóta éna CCC-ben alacsonyab értékre állitottam a kontrasztot, fényerőt,stb...
Namost hiába az eltávolitás...miután feltelepitem az uj CCC-t azokra az értékekre áll be (sőt tovább megyek azokat az értékeket veszi azóta alapnak) amiket én beállitottam...
Nekem ezzel semmi gond, sőt még kényelmes is...de mint ahogyan pár hónapja meglepődtem hogy az ATT is ugyhagyja a zsugát uninstall után ahogyan beállitottam a progi alól,,,,a CCC is képes ilyet csinálni..ergo valami cuccokat fent hagy a rendszeren...
Pusztán csak érdekességképpen gondoltam megemlíteni! -
twine
veterán
válasz
Vasinger! #45447 üzenetére
Most néztem át a Gainward honlapját....4870-től jár a DVI-Hdmi gyárilag! Tényleg gyökérség...de ettől függetlenül tartom a véleményem, hogy jók a kártyáik....
Departed: A Sapphire ilyen szempontból mindig korrekt volt emlékeim szerint...Szerintem tőlük van a legtöbb csatlakozóm -
twine
veterán
Nagyot hazudtam.....de legalább próbálom javítani a hibám...
Nem,,,, valóban NEM jár hozzá DVI-HDMI átalakító....
Csupán a DVI-D-sub alakitót mellékelik hozzá....Sorry....
mentségemre szolgáljon hogy szerencsére nállam egyikből sincs hiány, igy +-1db hááát...szóval annyira én nem figyelem...mint amennyire ajánlom hogy figyeljékMost pedig jöhetnek a transzparensek hogy vegyem ugy hogy megdobtatok
-
twine
veterán
válasz
Koszta #45433 üzenetére
Csak hogy kicsit összezavarjalak
nekem ilyen kártyám van, és igaz hoyg egy napos korában gyakorlatilag az első tesztek után rákerült egy accelero S1...de én azóta nagy megelégedéssel használom....gyárilag jár hozzá DVI-HDMI átalakító....csak oda kell figyelni, mert nem ez az egyetlen kártya aminek a dobozából szeretik az üzletekben kirabolni, hogy aztután még egy-két ezer forintos hasznot még ki tudjanak huzni egy kártyából! Ez minden kártyánál igaz....sajnos
Ahogy beraktam a gépbe gyári hűtéssel simán megcsinálta a GS órajeleit(700/1100) atom stabilan(bár értelmét nem látom mert mindehol kb 2FPS emelkedés van) viszont futtatam 3-szor 4-szer egymás után zárt házban Vantage tesztet, és utánna gyakorlatilag hozzá sem kellet nyulnoma matricához, mert szinte magától engedte el a zsugát(ehez persze szerencse is kell, de a kollega hajszáritós modszere tuti)...
A standard 2 fázis helyett ezen a kártyán 3 fázisu a tápellátás, valszeg ezért sem került a VRM-re borda ugy mint a többin, mert kevésbé melegszik mivel jobb a terhelés elosztása....
Ajánlani tudom a Gainward 4850-et, vagy a GS-t!
Az utóbbinak valszeg jobb a hűtése, de ha szeretsz szerelni, én inkább a sima verziót ajánlanám és a különbözetből egy S1-et rá egy ventivel...néma lesz a kártya, és GS órajelen tudod használni 24/7 nagy valószínűséggel! Nem kell szarrá sünizni mint a többit...
nagyjából ezt tudom előnyként felsorolni...(hátrány a valóban hangos gyári venti,mást nem tudnék hátrányként felsorolni)
A döntés a tied...
üdv
Twine -
twine
veterán
[link]
Harmadik bekezdés!
A gyakorlatba forditva:
Ha épp átugrok a brigádhoz LAN-ozni...és nem akarok kilépni egy lövöldözős játékból(amiben már fel van fejlesztve az emberem) azért, hogy toljak két kört egy autóssal a "tuningbuzi" haverommal, aki beesett egy fél órára, akkor nyomok egy "alt+tab"-ot, és gond nélkül inditom rá a másik játékot...persze ezt meg lehet tenni két magnál is,csak nem úgy ahogyan 4 magon....De a linkelt hozzászólás folyománya, az egyik fórumtárs megjegyzése, miszerint ez az amit a 2 magos tulajoknak soha nem lehet megmagyarázni!
Szerk:
Örök vita ez a két mag négy mag.....ne felejtsük már el ilyenkor a windows multitas rendszerét... -
twine
veterán
válasz
r3v0Lut10n #45128 üzenetére
Hálásan köszönöm a "segitséget"
én személy szerint S1-el "fagyasztom" a VGA-m fix fordulatu ventivel...de reméljük a srác akinek válaszoltam én is, megtalálja a hozzászólásod
Azért köszönöm ajánlatot
-
twine
veterán
Bocs ha kimaradt volna valami de nem láttam milyen lapod van...
Bár látod segitőkészek az emberek, de valszeg a legrosszab topicban jársz a hibáddal...Szerintem ott a CPU-alaplap környékén lesz valami....esetleg nem ismeri fel a deszka a procit, csak Bios-frissités után, amit ugye megfelelő CPu-val fogsz tudni megtenni, vagy ilyesmi...
esetleg Ram,,bár azt nem hiszem...ha jól emléxem ram hibánál felpörög a proci venti csak kisipolja a RAmot...ilyenkor kellenek a haverok...(add már ide a procid dobjuk bele a deszkába, stb...),,meg persze az alaplap leírás...ott kell hogy irja, mi miért világit..szeinrem semmiképp ne VGA felől közelitsd a hibaforrást... -
twine
veterán
Ezt ne töllem kérdezd,,,lövésem nincs a venti fordulatokról...anniyt tudok róla hogy az enyém 800-on forog fix...
hogy milyen hőmérsékleten milyen fordulat kell azt majd a mágusok megmondják
Viszont szerintem az a 66 fok ha idle akkor egy cseppet sok..közel sem káros...vagy ilyesmi,,,de load alatt ki tudja hova szökik még...
-
twine
veterán
Elvileg a Catalyst Control Center kiirja mennyin forog a ventid ha jól tudom,,és próba szinten, valamilyen egyszerű módon szabályozni is tudod vele ,,,komolyabb szinten, egyébként inkább más segédprogikat használnak itt a férfiak...Két legjobban ajánlgatott az ATT, és a Riva tuner ha jól emléxem..
Pontosan enm figyelem, bár pont ugyan ilyen kártyám van, én egy napos korában ráraktam az Accelero S1-ét egy ventivel és azonnal néma lett....én is hangosnak találtam a kártyát, bár arra bizonyosan emléxem hogy szabályozta a ventijét az első próbáknál, tehát nem fullon forgott egyfolytában, viszont legalább valóban egész hűvös volt az itt olvasott egyéb tipusokhoz képest...egyébként legyen hozzá szerencséd,,,én nagyon szeretem...stabil,jó kis zsuga, -
twine
veterán
válasz
DigitXT #45030 üzenetére
Rankesz: Mostanában sem sokminden változott:
-"olvasd el a blogomban le van irva ATT használata..."
-"ATT kell használni megmondtam már ezerszer,,le lett irva...itt a topicban is"
-"Olvasd el, leírtam, nem úgy van,,,olvasd el majd meglátod!"
-"Frisssitsééééé bioszt,,írdáát....me nem hajtja ki"
-
twine
veterán
válasz
tome.jr #45012 üzenetére
Neeeeem az 1.3-at nem erre találták ki,,,,viszont magát a HDMi-t igen....
HDMI kábel faq -
twine
veterán
Hujjujujjj
Azt hittem egyenesbe jöttünk...igen, ahoz valóban kettő HDMI csatlakozónak kellene hogy legyen az erősítőn...Ha csak egy van akkor b@szhatod
Egyébként szépen szét kellene hogy szórja,,próbáld ki...otthon van a rendszer...ilyen cuccaim lennének, már pókháló lenne a lakás annyit kötöttem volna...
Ami miatt nem "kavar be" az Audigy hangakari az az, hogy átállitod a Windows hangbeállitásainál hogy melyik kimenetet akarod használni,,,amig ezt nem teszed meg, várhatod hogy hang jöjjön a VGA-ból...hiszen akkor eddig meg az kavart volna be az AUDigy-nek,,ha már az előbbi gondolatmenetedet követjük....De előszőr szerintem olvasd át az erősítőd manual-ját....attól szerintem sokkal okosabb leszel...ha ott nem találsz efféle leirást, amire a választ itt keresed...akkor marad az Audigy kimeneted szvsz...az hogy nincs optikai kimeneted nem szabad hogy gond legyen..olyan nincs hogy egy hangzsugát, meg egy olyan erölködőt amin már HDMi-is van nem tudsz összekötni....leg rosszab esetben maradnak a Jack-RCA kábelek....
Egyébként meg ez már szörnyűű off.....abba kellene hagyjuk, mert pics@n rugnakElnézést utolag is mindenkitől
-
twine
veterán
Erről beszélek
Akkor el is mondtad a megoldást.....
Nincs is ehez mit többet hozzátenni...csak mivel nincs előttem az erősitőd hátlapja, vagy manual-ja, igy nehéz volt a "setétben" tapogatózni....ugy kell ahogy irtad,,,,PC-ből HDMI jel ki-erősitöbe be,,az szépen szétszórja a jelet attól nem kell félni,,,majd pedig HDMI jel ki,,és TV-be be....
Szerk:
igen gyüjtöm a hozzászólásokat(egyébként nem csak igy talán átláthatóbb volt)
-
twine
veterán
válasz
Tomate #45000 üzenetére
Na az érdekes jelenség...
Csontra a fagy a gép,,és csak a "cső-reset" segit? or what? hogyan képzeljem el?
Vasinger!:
Tomate: leírta a lényeget....esetleg ha nincs fent a CCC, akkor az asztalon jobb klikk tulajdonságok, majd pedig a képernyő beállitása(ez utóbbit nem biztos hogy szó szerint idéztem)....ott aztán be tudod rakni a pipát a megfelelő helyre(asztal kiterjesztése erre a monitorra,,vagy valami ilyesmi)
gáz hogy kisujjal becsukott szemmel csinálom ezeket a többmonitoros tv-re kötős dolgokat(elvégre ilyesmi a melóm), de amikor el kellene mondanom, azt sem tudom mit ir ki a gép(mert a melóhelyen egy nyomorult sz@r van, nem pedig Pc
)
-
twine
veterán
Erősitőnek nincs további HDMi kimenete?
A multkor olvastam talán itt a PH-n(vagy valamelyik társlapon) pont erről egy jó kis összefoglaló irást....
Ha abból a kategóriából való az erőlködő, akkor egyszerű a képlet....
Ha nincs, akkor szerintem a legegyszerűbb, a képet átjuttatod "bármivel" ami a tv-n van...
D-sub, DVi, HDMi, a hangot pedig az "egyéb" gépben lévő hangkártyádról juttatod az erősitőbe....
De megpróbálok a cikknek utánna nézni...bár nem hat túl bonyolultan a kérésed...de hogy HDMI-t nem fogsz tudni osztani az biztos....hacsak nem mint mondtam az erősítőn keresztűl... -
twine
veterán
válasz
iceman1024 #44992 üzenetére
Ez alapján gyakorlatilag mindegyik kártya megfelel az elvárásaidnak, mert mindegyik tudja,a 7.1-et, ha jól tudom...a kérdés csak az hogy benne is legyen a dobozban az átalakító...(ezt azért érdemes még az üzletben lecsekkolni, mert sok helyen előszeretettel halásszák ki a dobozból majd értékesitik, 1500-2000ft-ért...)
Ezen kivűl pedig hogy melyik kártyát javasolnám? Ha megbocsájtasz, én nem ajánlanék kártyát,,soxor esett itt szó különböző márkákról, illetve hogy ki-mit-miért ajánl...érdemes kicsit bele olvasni a fórumba...és mérlegelni saját elvárásaid alapján...De ha csak az audio kimenet a szűrési feltétel, annak gyakorlatilag mindegyik megfelel -
twine
veterán
válasz
iceman1024 #44988 üzenetére
Igen pontosan,,,mivel lényegesen kevesebb a hangszórós, illetve HDMI-vel ellátott monitor van a piacon...a nagy többség D-sub, illetve DVI-on keresztül kapja a jelet...
Felettem viszont _Toka_ kollegának érdemes a hozzászólását komolyan venni, mert valóban mintha hallotam volna én is efféle szóbeszédet...
Tehát az átalakító a biztos,,,a többi amit irtam inkább csak drága találgatás -
twine
veterán
válasz
iceman1024 #44985 üzenetére
A DVI-HDMI átalakitó álltalában alap tartozék ezekhez a zsugákhoz, és tökéletesen viszik ki a hangot Tv-re, erősitőre...hiszen pont erre a célra találták ki a HDMI-t..
(csak a HDMI/HDMI kábelt kell megvenned)..
Szerk: Bár ha igazán maximalista vagy, és a pénz nem számit, akkor érdemes beruházni egy DVI/hdmi kábelre...hiszen egy csatlakozás/kontakt hibával kevesebb lehetőség...(csak hát az ára nem éppen kedvező ezeknek a kábeleknek) -
twine
veterán
válasz
Real Ghoost #44983 üzenetére
Ha sikerül tuningolni azt a procit 3300-3500Mhz közé esetleg fölé, akkor valszeg elég lesz a 4870-nek...nem fogja az utolsó cseppig kicsikarni belőle a legutolsó FPS-t is,,de nem hiszem hogy jelentősen visszafogná...ha viszont alapon akarod működtetni a procit akkor viszont sz@r lesz..és valóban kevés...(de én még akkor is ezt a verziót választanám
)
-
twine
veterán
válasz
Real Ghoost #44977 üzenetére
...és ha most a 4870 belefér a keretbe, és azt veszed,,majd pedig később ha úgy gondolod, rádobsz egy kis levest a procid árára, és beruházol erősseb procira is?
Nem tudom "kihajtja -e", csak ha esetleg nem tenné...próbálom a logikát követni...
Ha 4850, akkor később VGa-t is, és cpu-t is kell cserélned...mert gyenge lesz...
ha viszont megveszed a 4870-et, később csak cpU-T kell cserélnedvagy rosszul gondolom?
Mindenből mindig a legerőssebet ami belefér a keretbe...olyan ugy sincs hogy egy Gamer config készen van... valamit ugyis kell majd benne cserélni!
Ezzel a dologgal hogy CPU-hoz vegyünk VGa-t, meg VGA-hoz monitort,,soha nem értettem egyet....de persze lehet mások mást mondanak..ezen NEM kívánok vitatkozni -
twine
veterán
válasz
LordDarkness #44968 üzenetére
Szia
Én egy időben gondolkoztam az Nvidia-n, és mindenhol azt láttam hogy kb parriban van a két zsuga, ergó adnál a szarnak egy pofont...hacsak nem próbálkozni akarsz, és kipróbálnád mindkét oldalt...Ezért most aztán lehet hogy megköveznek ebben a topicban, de én ezt olvastam róluk...
Előnye elvben van a 4850-nek, hiszen elvben erősseb vas, és ha a jövőt nézed, és tetszenének a 10.1-es játékok, amik idén kijönnek akkor jobb a 4850...
Nekem pld pont a kártyád topicjában javasolták hogy ha már megvan a 4850 ne cseréljem le...én mondjuk azóta szívom kicsit a fogam, mert gyakorlatilag pont azok a játékok jönnének be amik Nvidia-ra vannak hegyezve, meg PhysX-re...ezt én buktam...(már tuti nem csereberélek)
Tehát összegezve: Pillanatnyilag kb egyforma erejű kártyákról beszélünk játékok alatt...a jövőt meg szerintem kevesen látjuk, mennyire lesz elég akár a 4850 is a megjelenő játékoknak,illetve hogy azok közül neked melyik fog jobban tetszeni(PhysX vs. 10.1)
Remélem sikerült egy picit összezavarni
üdv
Twine
Szerk: Látom lekéstem...és páran már válaszoltak....igy az összezavarás sikertelen volt,,mert a döntést meghoztad -
twine
veterán
A Pixmania-hoz,, illetve az Iponhoz legfőképp, csak annyit tudok hozzászólni, hogy "Bátraké a szerencse"! Srácok ha máshol csak 2-3 ezressel drágább,,,valami akkor inkább ott...de legalábbis a már bevált üzleteket nem szabad "megcsalni" 2-3K-ért....(a minél biztosabb garancia legyen a legfontosabb) ők ebben nem járnak élen,, SŐŐŐŐT!!!
Pusztán csak egy jó szándékú magán vélemény volt, nem kivánok vitába bocsátkozni...Valaki vagy megfogadja vagy nem... -
twine
veterán
Pontosan ugyan igy gondolkodtam, gondolkodom én is...
Windows alatt tök jó hogy annyival nagyobb a kép több cucc elfér a nagyobb felbontáson,,,játékoknál pedig ha lentebb veszed a nativ felbontást nem lessz annyival csúnyább mint amennyire ezt sokan tullihegik.....
(na most tul.képpen megismételtelek)
Én imádom hogy full hd-t vettem,,,gáznak tartom ezt a VGA-hoz vegyünk monitor dolgot...legalábbis ebben a szegmensben... -
twine
veterán
válasz
butcher eu #44535 üzenetére
Pü ment....
Nektek is be kell jelentkezni többször mert kidobál a forum, hiába pipálom be "azt amit kell"? Ma reggel kezdte ezt nekem, és nem tudom hogy a PH átállás miatt, vagy valami más gáz van e? -
twine
veterán
válasz
butcher eu #44529 üzenetére
Elkezdtem átszerkeszteni az üzenetem de lejárt az időm és elveszett a szerkesztésem...Estére megy a PÜ. a BAckup-ról, tételesen...(a melóhelyen XP-t használok, nem biztos hogy pontosan azt mondanám amit a Vista ir
-
twine
veterán
válasz
foreveryoung #44526 üzenetére
Egyszer telepitsd fel normálisan(a vistát), majd azon nyomban csinálj róla egy teljes rendszer mentést a saját backup-jával,,,ha nyersen megcsinálod egy DVD-re ráfér,,de driverekkel sem foglal sokkal több helyet...ezek után 10 perc lesz az os reinstall ha szükséged volna rá...nekem van egy frissen telepitett driveres backup-om, meg egy felszoftverezett(igaz az 80-90Gb környéke, mert sok húzós progit használok) verzióm...Ha gondom volna (szerencsére elég stabil a vista nekem, szóval eddig talán egyszer kényszerültem rá) 10 perc kb a reinstall(főleg hogy melózom is a géppel, nem engedhetem meg magamnak a több napos telepitgetést beállitást)...és full extra lesz a gép..megéri...
-
twine
veterán
Bocs közben lefaroltam a melóhelyröl....
Szóval ha látod a TV-t a CCC-ben akkor egyenes út ahoz hogy működjön...."szürke" tv-n jobb klikk, majd asztal kiterjesztése..bla..bla....ki kell hogy rakja a képet,,,ha ezt nem tenné valamiért, próbáld meg csökkenteni a monitorod felbontását, vagy képfrissitését mert lehet hogy ugyan azt a felbontást, vagy képfrissitést próbálja eröltetnia tv-re, azért nem tudja kiadni a jelet....de ez még mindig abban az esetben érvényes leginkább, amikor az S-video kimenetről próbálkozol, hagyományos tv-vel....de sokat könnyitenél ha elárulnád milyen tv-re próbálod kötni,,,milyen kábellel.....
Nem mindegy.....
üdv
Twine -
twine
veterán
Catalyst Control center feltelepit ha nincs fent, majd ha már a gépen van elinditod, és a kijelzőkezelő menüpont alatt ha össze vannak dugva a készülékek, ott kell hogy legyen a tv inaktivan(szürkén)..azt bekpacsolod,és élvezed a filmed
ha egyéb extrákat akarsz még filmnézéshez tv-n beállitani érdemes a CCC-ben átnézni a beállitásokat....magyar nyelvüt szedjél le(ha gyenge az angolod), és egyértelmü lesz minden....
üdv
TwineSzerk:
LCD, vagy hagyományos képcsöves tv-ről beszélünk? -
twine
veterán
válasz
rocket #44405 üzenetére
Na ez má'n durva....valszeg sokat dob a teljesítményen ez a memo a zsugán,,,csak egy dolog van amit még nem tudok,,de sejtek...az ára...gondolom hasonló árban lesz mint egy "alsó kategóriás" 4870...legalábbis a kimeneteket nézve +gddr5...szóval értelmetlennek tartom... na nem a szó szoros értelmében, hanem ár/teljesitmény arányában...(mondom ezt úgy hogy semmit nem tudok az áráról,,,pusztán a piaci árképzésből indulok ki
)
-
twine
veterán
válasz
rup1u5 #44257 üzenetére
Parancsolj
Gta IV linket ha megbocsájtasz, nem keresek,,,de volt itt a fórumon is linkelve, meg a google-ben is hamar kidobja,,a kis videót, ami megmutatja, mennyit számit GTA IV-ben, 512 vs. 768 vs. 1GB....Ha nincs kedved rákeresni, segitek...kurv@ sokat512-nél az ember körbeforog valami darun vagy min,,,és szép lassan szórja ki az objektumokat,,,,768, nál már van ami ott van, és csak kevesebbet szór ki utólag,,,1Gb.-nál, meg gyakorlatilag minden kint van a képen ha forgolódsz,,nem tölt semmit szinte....
Üdv
Twine -
twine
veterán
Sziasztok....
Soxor volt már szó itt a topicban róla, de ismét előhoznám, picit más köpenyben....
Nincs valakinek egy linkje 4850 512Mb Vs. 4850 1024Mb tesztről? Leginkább az érdekelne mennyit dob élsimításban a zsugán.... Full HD-ben játszom...Én elvagyok a mostani kártyámmal is, így 4870 512/1024-re nem akarok ráfizetni...mert az már sok és nem tartom értelmét...(a pénztárcámhoz, és a játékokkal töltött időmhöz mérten)
Viszont egy 1024-es 4850, még belefére bármikor...ha volna értelme esetleg élsimításnál...vagy ha a távoli objektumok azonnal ott lennének, és nem "ugrálnának elő..stb......(GTA IV, nem érdekel de az élsímítás annál inkább)
Guglizgattam...de ha van valakinek a tarsolyában egy ilyen teszt...azt megköszönném...
Üdv
Twine -
twine
veterán
Egy picit még alátámasszam TTomax ötletét:
Friss rendszert telepítettem egy-két hete....kinosan ügyelek ilyenkor mindenre..elvileg hiba nélkül ment fel minden, és frissitette magát, mégis kaptam nemrég egy kékhalált játékból való kilépés után,,és furcsa hibaüziket.....amik eddig nem voltak....
inditok egy blendet.....és két perc után kiszórta pirossal....akkor már biztos voltam hogy RAM....
bios,,és azt látom hogy auton áll a ram feszem a szokásos 2.0v helyett....akkor ugrott be hogy volt nemrég egy "szabálytalan leállitásom" ami után alapra dobta magát a biosom,,,és ugy tünik valahogy a ramfeszt kihagytam véletlen.....azóta semmi gondom....... -
twine
veterán
válasz
dangerzone #44049 üzenetére
-
twine
veterán
válasz
dangerzone #44041 üzenetére
pár nappal ezelőtt irt valami infot az ATT-ról,,és akkor irta hogy nincs internet, és azt a pár sort is ugy tudta irni, hogy valaki gépéhez odakúszott.....
szerk: na igen fdisk kollega megelőzött -
twine
veterán
válasz
banderasz77 #44031 üzenetére
köszi....én már lecseréltem a hűtésem rég...sgteam topictársunk gondolkozott ezen....de mostanra már lehet meg is rendelte, annyira rágerjedt
Én S1 párti vagyok...nekem az nagyon bejött,,esetleg még az Auras Fridge ami még nagyon tetszik...
Ettől függetlenül azt is elhiszem amit te mondasz erről a cuccról...(mert azért az a 65 fok load annyira nem hihetetlen)
üdv
Twine -
twine
veterán
válasz
Gaboman #44003 üzenetére
...én azért elgondolkoznék előtte mindenképpen....
Musashi: 2heatpie
S1 : 4heatpipe
Ráadásul nézd meg az alu lamellák magasságát az S1-hez képest...lényegesen keskenyebb alul lamellákra vezeti el a két heatpipe a hőt....
én annyi előnyt látok, hogy a csomagban van gyárilag két venti amit az S1-hez meg kell venni.....nem azt mondom hogy rossz.....csak nekem ránézésre karcsúbbnak tűnik mint az S1......de próbálkozni lehet..legalább okosabbak leszünk -
twine
veterán
válasz
sgteam #43997 üzenetére
A hivatalos honlapon nem írják a listában a 48XX-as szériát,,ergo szerintem nem jó rá....
-
twine
veterán
válasz
sgteam #43995 üzenetére
Na megnéztem má'n a linkedet milyen 8 centis ramsüniről beszélsz
Amiről te beszélsz az a VRM hűtése és nem a ramoké....ha jól látom nállad a ram-on nincs is hűtés....legalábbis az asus honlapján található képen úgy látszik....
A lényegen mondjuk mindez nem változtat,,hogy elfér e az S1 vagy sem!?
Szerintem két lehetőséged van:
Vagy megpróbálod leszedni a 8 centis borda tetejéről azt az asus feliratot(nem tudom lehet e....nem volt még a kezemben olyan), és imádkozol hogy az S1 bordája pont becsusszon közé,,,vagy kapsz az S1-hez VRM hűtőt, ami egyébként legjobb tudásom szerint abszolut nem jó a 48XX szériára gyárilag,, viszont ha reszelsz, fürészelsz rajta cseppet,,, lehet hogy rá tudod "heggeszteni" az asus feliratos helyett....ugy már tuti elfér,,és ha el akarod adni a kártyád valamikor, vagy ne adj isten garira kényszerülnél,,,még mindig vissza tudod pattintani az eredetit,,és csókolom.... -
twine
veterán
válasz
sgteam #43974 üzenetére
Talán mert ott a tuning vége? Gondolom azt te is tudod hogy nem csak és kizárólag a hőmérséklet az, ami a tuningnak határt szab(ráadásul mindenki ezzel a szőrös szarral izzasztja a kártyát,,úgy tudom ez az egyik leg-terhelőbb neki)....hagyd a ..csába a furmarkot....ha máshol nem fagy,,mit foglalkozol vele? Vantage, és játékok közel sem terhelik annyira...
Persze a kérdés az úgy szólt "miért fagy"? Azt nem tudom -
twine
veterán
válasz
sgteam #43940 üzenetére
Akkor szerény tudásom szerint válaszolok neked csak hogy ne sírj
:
Az accelero S1 elfér CF-ben is de csak akkor ha a "gyári kis" (nem tudom most fejből mi a pontos megnevezése az accelero ventijének amit az S1-hez kinál) ventiket rakod rá...valahol itt a fórumban hónapokkal ezelőtt még linkeltek is képet erről! Ha már normál 12-es ventit heggesztesz rá akkor tuti nem fér el egymás alatt.....amit viszont nem merek biztosra állitani. az az hogy a "kis gyári" venti elég a 4870-nek....elvileg elég,,gyakorlatban viszont még nem olvastam senkit itt ilyen szettel.... -
twine
veterán
válasz
totyax #43938 üzenetére
Ha megvan a 40-es átlag FPS-ed,,akkor nema kártya teljesitménye miatt akadozik....valami csúnyán el van cseszve a FC2 DX10-ben.......Ha bele olvasol a topicjába láthatod hoyg minden második ember ezért sír......Van benne valami lagg szerű akadás, ami csak dx10 alatt jön elő....ezt két féle képpen lehet kiküszöbölni,,vagy lehivod a konzolt és beirsz egy parancssort, amivel lekorlátozod a maxfps-t,,,,és játszható lesz a játék, és nem akad, vagy pedig dx9.....amiben teltebb lessz a növényzet, és lessz a fűnek virága stb.....még szebb is dx9-ben....
Szóval ezzel csak azt akartam mondani. hogy rakhatsz alá brutál kártyát, valszeg az az akadás meg fog maradni.....80 fps mellet is......(de ezt ebben a topicban is már vagy 5* irom le)
Sgteam: bazzeg már nem győzök elég smile-t rakni meg hogy magyarázkodni hoyg ne sértésnek vegye valaki ha irok neki...engem aztán végképp nem zavartál a kérdéseiddel...lassan már kezdek utálni fórumozni mert olyan frusztrált mindenki hogy az valami szörnyű.....(ezt megint nem rád értem, láttam a smilekat) pedig ennek egy kurv@ nagy baráti társaságnak kellene lennie...de legalábbis topicokon belül.... -
twine
veterán
válasz
sgteam #43926 üzenetére
Kiváncsi leszek a végére....régi problémád ez már neked,ahogy látom,,már egy ideje kérdezősködsz ez ügyben....viszont többek között én is javasoltam neked (nem egyedül) ezt a hűtés(ventilátor) dolgot....sajnálom hogy csak most vetted rá magad.....igy nem fog tul gyorsan megoldódni a problémád ha hetekig csak kérdezősködsz.....nem rosszindulatból irom,,,csak úgy látom nem töröd magad hogy kipróbáld az ötleteket, hanem csak kérdezősködsz mindenhol "ezerszer".....no offense
-
twine
veterán
válasz
butcher eu #43890 üzenetére
...gondolom danilla-nak a GDDR4 tetszett meg igazán
A linkben 3-asal árulják
-
twine
veterán
válasz
NeoExDeath #43764 üzenetére
"játékkal nem próbáltam"
Office-hoz vettél 4870-et? Wagy a Vista Aero-jához, hogy 5000 Fps-el tudd használni a 3d taskmanagert?
csak viccpeace
-
twine
veterán
...tavaly októberben irtam én is arról mit tud az S1 nállam! Bár az én zsugámon gyárilag nincs ramhűtés, illetve vrm hűtés, igy az S1-en kivűl én is csak a ramokra pattintottam fel a süniket! Az 1Db 12-es ventit pedig nem középre hanem a VRM fölé raktam! sz@arrá terhelve is langyos a tápellátás környéke! Oda kell figyelni hogy az amit hűteni szeretnék ne a venti tengelye alá kerüljön, mert ott megsül
egyébként szinte hihetetlen számomra amit irtál...de ugy látom nem vagyok ezzel egyedül
-
twine
veterán
válasz
NeoExDeath #43572 üzenetére
Mindenhez felraktad a legfrisseb drivert?
Vista telepítés után sorrendben: Chipset,Vga, audio, lan, egyéb? Eszközkezelőben nincs sehol felkiáltójel? Ha mindent ugy csináltál ahogy irtam(kérdeztem), akkor probáld meg eltávolitani a drivert, ugyan azzal a setuppal amivel telepitetted, csak ne a telepitést válaszd, hanem az eltávolitást, majd told fel ujra(ujrainditás után)....de hangsulyozom, csak akkor ha már alatta van a chipset driver is....más ötletem nincs, miért sz@rja össze magát az élményindex... -
twine
veterán
válasz
bozont #43566 üzenetére
Valami hasonlóra gondolok mint bim kollega! Ha már ennyit szivtál ezzel a dologgal, és volt reinstall, szüz rendszer stb....én két dolgot javasolnék! Sorrendet neked kellene összerakni, melyik is a könnyeb, és ideálisabb számodra:
Az első egy hűtőcsere, és kipróbálni a kártyát úgy,,vagy ami könnyeb, ráálítani ideiglenesen egy 12-es ventit valahogy, úgy hogy meg legyen támogatva a hűtés!
A második pedig hogy megpróbálni csökkenteni az órajeleit a kártyának,,,és úgy használni, próbálgatni,,,,nem drasztikusan persze, csak módjával....
Ha a két dolog közül bármelyik meghozza az eredményt, máris magabiztosabban csapkodhatod az asztalt garancia ügyintézésnél!Szerk: itt soxor elhangzott már, talán még én is irtam, egy szöszenetben hogy mindenkinek tuningnál jön elő álltalában a recovery....ha a tuningot csökkentjük eltünik, ez a jelenség....ezért gondolom én is hogy valamit nagyon nem csipáz a kártyád....vagy valami(nem feltétlen a GPU aminek látod a hőfokát) túlmelegszik, vagy egyszerüen nem birja a zsuga valamilyen gyári hiba miatt az alap órajeleit!
-
twine
veterán
válasz
banderasz77 #43522 üzenetére
Egy régi történetem: Én már nem is tudom milyen VGA-m volt az MX440-em előtt,,akkor jött be a Microsoft Rally! Nekem sok emberrel ellentétben baromira tetszett..csodás grafika a maga idejében stb...volt pár hely ahol folyton beszaggatott a játék! "törzsvendég" voltam egy üzletben,(akkor épp nem annyira számitott a pénz) mondtam adjanak valami erősseb zsugát mert szaggat a game! Adták az MX440-et! Aztán hazamentem és azon is szaggatott
visszamentem mondtam, még erőssebet! Volt az üzletben tesztelésen egy ) ATI9700....mondtam azt adják oda
A srác még kérdezte is mi az @nyámnak nekem (akkor még) ilyen brutál kártya! Mondtam mert szaggat a rally! Hazavittem a zsugát ugyan ugy szaggatott! Azt mondták a warez miatt! Azóta természetesen megvan eredetiben a game, pár hónapja felraktam a 3870 mellé, elinditottam és "szagatott" azokon a bizonyos helyeken
Azóta már tudom van ez igy sajnos.....bár kevésbé kapcsolódik a témához, csak eszembe jutott a story arról hogy két játékkal próbálkoztál mostanában,,bocs a jelentős off-ért
-
twine
veterán
válasz
Gaboman #43504 üzenetére
Akkor maradjunk annyiban, hogy én elhiszem amit irtál, de nekem sehogyan sem sikerül ilyen eredményeket elérni... Bár imádom a tuningot, VGA-nál nem vagyok hive a fesz emelésnek, igy maradt a 730-as mag órajel, ami 3-4 fps pluszt tudott a FC2-ben bemutatni,,,Vantage-on majd egy ezrest dobott de azt lesz@rom! Namost ha ügyes volnék, és 730 helyett mondjuk egy "erős" 780-at(+vram emelés) sikerült volna elérnem akkor sem hiszem hogy +6-7 fps-nél többet elértem volna! Nekem ez karcsú, a befektetett energia, és lehetséges meghibásodás tükrében! Szóval bár majdnem megingattál, én azért mégis tartanám a kijelentésem hogy szerintem érdemi,gyakorlati értelme nincs a tuningnak 4850-nél! Ettől persze mindenki azt csinál a zsugájával amit akar, és jónak lát!
-
twine
veterán
"csúúúnya cica, rossz cica! aaaanyaaa,,,cicus már megint nem hagy békén!"
by Eric Cartmen
egyébként meg biztos szar lehet
Gaboman: FC2 bench-et most néztem 700/1100-on +3 Fps az alap órajelhez képest...
mingyárt nézem ezek felett meddig birja és mi a különbség, de egyenlőre nem nagyon győzött meg a tuning -
twine
veterán
Ha tudnám hogy nem sértődsz meg, lehet még csúnyát is mondanék neked!,,Igy viszont "ismeretlenül", csak annyit mondok megértem...amióta megvan a '850 azóta furja az oldalam a kisördög hogy rádobom a különbözetet,,csak valahogy döntésképtelen vagyok, hogy játszom e annyit,hogy megérje(nem
) vagy csak a vágy van bennem hogy az is meglegyen....
Departed: Ebben nagyon nem értünk egyet! Az a GDDR5 nagyon sokat számít! És legjobb tudomásom szerint a 4850, és 70 semmiképp sincs olyan viszonyban egymással hogy azt tuninggal utol lehessen érni...és ezzel pénzt spórolni...tudom ez a kijelentés soxor sok helyem megállja a helyét de ennél a "párosnál" szerintem közel sem.... -
twine
veterán
válasz
Gaboman #43496 üzenetére
....hát az az első két érték nem izgatott fel mert nállam kb50 fps felett érdektelen a gyorsulás...viszont az utolsó az meggyőzőnek tűnik.....nem tudom vajon 1920*1080-nál is tudna ilyet ugrani? mert akkor lehet hogy nekiállok és megtépem a száját én is a zsugának...mikor megvettem akkor tuningolgattam első napokban hűtőcsere után de nem tapasztaltam jelentős gyorsulást, ami főleg a Crysis-nál érdekelt! Most meg van ez a Mirror's edge, ami recegteti a zsugát, és jól jönne "pár" fps plusz....
BloodyEddie: Szerintem nem csak én örülnék neki...hasznos volna.... -
twine
veterán
válasz
BloodyEddie #43484 üzenetére
Gratula a hűtéshez.....
Én ezt mondom folyton mindenkinek....venni kell egy jó hűtést, felpattintani fél óra alatt, és megvan az öröm....Csendes lesz és hűvös....persze mások vagyunk,,van aki szeret napokat pöcsölni a beállitásokkal, meg Biost átirni,,meg szenvedni,,meg nem jó, meg segitsetek,mert csak 3d-ben jók az órajelek stb...
Viszont a tuningnak nem sok értelmét látom már ezeknél a kártyáknál...(persze ha valaki benchmark örült jól jöhet) mivel én ugy vettem észre ha egy játék mondjuk tud 25Fps-t X beállitáson, akkor tuningal sem fog35-45Fps-t produkálni...2-3 fps pluszért meg minek?
Ahol meg ott az 50-60 Fps ott meg megint mi értelme....
Persze ha mondtok ellenpéldát és érdemi gyorsulást a tuning következtében, akkor legalább tanulok cseppet.... -
twine
veterán
Közel sem biztos hogy az én példám megoldaná a problémád(tokat), de azért leírom az esetet:
Én először, a Crysis Warhead-nél futottam bele ilyen laggolós szarságba! Viszont amikor akadt akkor melózott is a HDD piszkosul! Akkor még 3 giga ram volt a gépben! Aztán megkapta a negyediket is (amit 32bit lévén gyakorlatilag alig lát),és ami a lényeg hogy a lapozó file-t átraktam a Raid0-ás tömbömre, és azt mondtam neki automatán állitsa be a méretet! Ezek után beolajozták a játékot....Nem szaggatot, nem receget, gyönyörüen szaladt! Tehát csak próba képpen érdemes kipróbálni, ha két HDD van a gépben és esetleg az, amelyiken nem az op. rendszer van kicsit gyorsabb is, meg lehet próbálni...
A másik ilyen eset a FC2 DX10 alatt,,,de annak ott a "konzolos parancssoros megoldása" , egyébként meg DX9-ben még szebb is a game!
"Lag" mentes játékot mindenkinek
üdv
Twine -
twine
veterán
-
twine
veterán
válasz
subaruwrc #41041 üzenetére
A "régi" 3870-emmel hasonló cipőben jártam mint te... azzal a különbséggel hogy én wery gyorsan szoktam túladni a dolgaimon....az összegekre már nem emléxem, de előszőr S1-el hirdettem, a legolcsóbb PH-s ár + 2 rongy S1-ért számolva(+ 12-es Nexus venti)....két napig a kutya fel nem hívott....harmad nap már majdnem levittem az árát ugy hogy, tul képp "ingyen" lett volna az S1 az uj tulajnak, de mivel annyira a szivemhez nőtt a hűtő, és úgyis ugyan azt vettem volna, gondoltam megpróbálom gyári hűtővel -2 rongy....aznap délután 3 ember akarta elvinni a kártyát, és majdnem könyörögtek....bennem ez olyan mély nyomot hagyott....itt a PH-n azt veszem észre,,1-2 ezer forint minusz rengeteget számít...még akkor is ha tul képpen az én esetemben pld...a hűtőért alig kértem valamit....szerintem szedd le róla azt az S1-et és találj rá ki valami "akciós" árat...( - S1 ) tuti hamarabb elviszik...persze azt csinálsz amit akarsz,,,csak egy ötlet a saját példámból okulva
-
twine
veterán
válasz
Gaboman #40161 üzenetére
A hirtelen rángatások millio és millio embernél előjönnek FC2 DX10.1 alatt...ezt valahogy elcseszték...Ha bele olvasol a játék topikjának elejébe, minden második ember ezen panaszkodik....eleinte elindult a szokásos, "Nvidián bezzeg hibátlan" dolog, de hamar jöttek az Nvidiás emberek is hogy nálluk is megvan ez a Lag szerü dolog! Dx9-ben eltűnik... igazán nem is csúnyább szerintem, ráadásul, teltebb lesz a növényzet...több a fű, és lesz virága a fünek..stb...DX9 alatt...
A baráti körömben mi csak Lan-on nyomjuk 5-6-an,,ott azért más a feeling tök mindegy le is sz@rjuk hogy DX9-vagy 10....
van valami olyasmi megoldás, erre a szaggatásra, hogy a konzolba, lekorlátozod az fps-t valami ilyesmi sorral:
gfx_maxfps 25 vagy 35,, vagy éppen nállad mi a maximum lag mentes beállitás ki kell próbálni! keress rá.... valaki egyszer már leirta miért is van ez pontosan, "tudományosan",,de már nem emléxem, mert mint mondtam nem nagyon érdekel a dolog...a Sp. része abszolut nem tetszik a játéknak...tehetsz arra akármilyen drivert,,meg patch-et (1.02-ig kipróbálva) meg lehet oprendszer reinstall...az "lag"-olni fog Dx10ben... Van aki állitja hogy nem...nekik biztos valami örületes szerencséjük van.....nincs két egyforma pc a világon...de 100 emberből 95-nél akad..még ha a kivánt FPS szám meg is van mellete... -
twine
veterán
válasz
Osynho #34991 üzenetére
Bocs Ribi....én megértem amit mondasz,,de ezt nem tudom szó nélkül hagyni:
Osynho: Ha már a Kingmaxoknál tartunk,,én most megnéztem az első üzlet árait amit találtam!
800: 3155Huf
1066: 3550Huf
Az előbb ajánlgattad az 1066-os Ramokat,,amit teljesen jól tettél,,de most jössz ezzel a 800-as hülyeséggel....nem muszály? De muszáj 400Ft különbségnél MUSZÁJ 1066-ost venni!egyáltalán létjogosultsága nincs ilyen árak mellet 800-as memoknak! Hiszen ha akarod mint mondtad az 1066-ot visszaveszed,,és akár kisseb időzitéssel elinditod..."négyszázéééé' bazz"!!!
Többet nem offolok,,,,elnézést mindenkitől,,,reagálni sem fogok ramra itt!
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Eredeti játékok OFF topik
- Billentyűzet gondom van
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Korrekt táblagépet dobott össze a Motorola
- Biliárd és snooker topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX GAMING RX580 8GB videókártya
- XFX Speedster MERC 319 AMD Radeon RX 6950XT Black Gaming 16GB GDDR6 - Beszámítás: OK
- Inno3D GeForce RTX 4080 iChill X3 16GB - 36 hónap magyar bolti garancia - INGYENES Házhozszállítás
- ASUS ROG Strix Radeon RX 5700 OC 8GB GDDR6 256bit X8T-GAMING Led Videokártya
- ASUS PRIME OC GeForce RTX 5070 O12G - 36 hónap magyar bolti garancia - INGYENES Házhozszállítás
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! HP ZBook Fury 17 G7 - i7 I 32GB I 512SSDI RTX3000 6GB I 17,3" FHDI Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest