Hirdetés
- 11 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolót készített az Apricorn
- CUDIMM DDR5 memóriák jönnek nyáron a v-color műhelyéből
- Megszorongathatja a nyugaton elterjedt konkurenciáját az UNIS villámgyors SSD-je
- A letisztult belsőt szereti a GameMax E-ATX-es miditornya
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
belovary
senior tag
válasz
f.lorand #1300 üzenetére
Ettől fényévekre vagyok, de jó "olvasmány" még így is! Köszönjük, hogy megosztod velünk!
Előre is elnézést, ha ezzel sértem a topikot, vagy valakit, és remélem nem lesz gond. Berakok egy képet, nem is igazán azért, hogy most nagyon lenne mit értékelni rajta, csak annyit szeretnék, hogy ha időtök engedi, és mondjuk kedvetek is van hozzá, egy kis építő jellegű kritikát szívesen vennék. Mit csináljak másképpen, a feldolgozás, akármi... Van még pár kép (7), de nagyon kevés, mivel a sok közül, még ezeket láttam "jónak", ezeket tettem fel, ha esetleg valaki megnézné...
Sajnos nagyon fényszennyezett a környék, de próbálkozok, gyakorlom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest