Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
Ne viccelj ilyen könnyen feladod?
Pl. megnézted, hogy kompatibilis a jeladód szintje a kontrollerével? Az, hogy a jeladón villog a LED semmit sem mond arra vonatkozólag, hogy tényleg megtörténik-e az interrupt.
Pl. a loop-ból kiírathatnád a számlálót ha az változik. stb.Emlékszem rád a Fedorás topikból, olyan dolgokban tudtál segíteni nekem (meg kb. mindenki másnak) amit már rég feladtam(unk), itt meg hozzá sem kezdtél a debughoz... Ki kell íratni dolgokat a soros porton.
ESP32-vel még az interruptból is kiírattam, pedig elvileg azt nem szabad (lehet itt nem is menne) mert mi történhet alapon, max újra fel kell töltenem a módosított kódot.
Ha nincs soros portra lehetőség akkor rá teszel valamelyik pinre egy ellenálláson keresztül 1 LED-et amit ki be kapcsol az interrupt stb.Kevesebből mint az általad írt összeg tervezek 10digit/s-es frekvenciamérőt csinálni, Arduino környezetben ebből a pénzből már egy egész hobbi labort lehet építeni. Persze, ha eléggé motivált vagy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold