Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
gyapo11
üzenetére
Nekem 5 darabot (80*100 mm) csináltak összesen 2 (kettő) dollárért. Fene se érti, mért éri ez meg nekik. A szállítás persze ennek többszöröse. (Lehet, ebből jut nekik is?). Eagle free verziójában csináltam, elolvastam az oldalukon az Eagle-hez írt tutorialt, hogy milyen fájlokat, hogyan csináljunk. Összeraktam egy zip-be, feltöltöttem. Egyből analizálta is, közölte, minden rendben, és kirajzolta a panelt, hogy ilyen lesz. Utána az oldalukon lépésről lépésre nyomon lehetett követni, hogy mikor mit csináltak vele, melyik réteget mikor rakták, majd mikor postázták. Nekem is Teasüti ajánlotta, tényleg jó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- Path of Exile (ARPG)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Gembird FTP CAT5e CCA 60m (30+30), szürke (FPC-5004E-L/100) kábel
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- MacBook Pro 14 (M4) 24GB / 1TB 37 ciklus + Magic Mouse
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- Üzletből, garanciával,HP OMEN Gaming AMD Ryzen 7 7840HS/24GB RAM/1TBSSD/RTX4070 GPU/16,1"(2560x1440)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold