- ZIDOO médialejátszók
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- UHD filmek lejátszása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
SW watchdog amikor az ESP32 újraindul, mert szarul írtad meg a programot és az egyik mag túl nagy időszeletet kap a program számolására és nem adja vissza a vezérlést az oprendszernek.
Atmel328p-n is lehet készíteni egyfajta SW watchdog-ot - van rá kész könyvtár is. Én sikerrel debug-oltam vele a programjaimat, amik megakadtak mondjuk egy végtelen ciklusban vhol.HW watchdog meg az, amikor egy külső chip a proci működését figyeli és ha az kifagy, akkor reset-eli a rendszert.
ESP32-n úgy rémlik van SW és HW watchdog is. Így az én esetemben csak meghibásodásról beszélhetünk.A HW watchdog-ot én egy monostabil 555 chip-el oldottam meg, amit a kontroller pwm jele triggerel és fent tart egy relét, ami a bemenetek közt vált (külső vagy belső pwm).
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged