Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
válasz
Janos250 #7684 üzenetére
Telorol vagyok ugyhogy röviden, majd kesobb kifejtem.
OA1160 adatlapja szerint uf<1v.tehát a szórás 1volt alatt van VALAHOL. Nem hiszem hogy ezzel előrébb lenne. Mint egy sotkival ami 0.1voltot ejt.... Viszont ottis ottvan a 100mv os ejtés amit konpenzálni kell vagy programmal vagy hardverrel. A buffer erosito nem tul bonyolult. Tuti mukodik mert hasznaltam. Es a program se fogja kiakasztani mire megirja.Az ellenallasos resz pedig.:nem. Minden kisjelű rendszer a lehető legkisebb terhelest szeretne kapni, mivel nincs mögöttes teljesítmény. De majd elolvasom megint es ha kell kifejtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest