- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
pigster #7487 üzenetére
Eddig még soha nem használtam BT modult - bár többször terveztem- ,
de többször használtam más modulokat, amik soros vonalon kapcsolódnak. Nem UNO-hoz ugyan, de arduino lapokhoz.
Gyakori hibák okai voltak:
ZAJ!!!
Próbáld meg minél rövidebb madzaggal kötni az UNO-hoz, illetve a jel és a föld vezetéket összecsavarva vezesd oda.
Nekem volt, amikor a pullup segített.
Tapasztalatom szerint gyakran segített, ha a jel és a föld vezeték közé betettem egy ellenállást terhelésnek.
Van olyan projektem is, ahol a mai napig nem tudtam megoldani másként a zaj problémát, csak elemről való táplálással. (földhurok, vagy a fene tudja mi miatt).
Persze mindezek csak tippek, lehet, hogy a Te problémád egész másból adódik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest