Hirdetés
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Akciókamerák
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigster
senior tag
Sziasztok!
Egy viszonylag egyszerű projekt kezd megőrjíteni.
Egy Arduino Uno-hoz van egy HC-05 bluetooth modul kötve. A feladat egy LED ki-bekapcsolgatása lenne bluetooth segítségével. MIT App Inventorban elkészítettem az Androidos App-ot és minden tökéletesen működött - tegnapelőtt. Ma újból "beüzemeltem", de állandóan villog a TX-led az Arduinon, akkor is, ha semmit nem csinálok. A telefonról küldött jeleket ("0", "1") meg nem is érzékeli. Illetve van, hogy kétszer sikerül ki-bekapcsolni a LEDet, aztán keződik a villogás, és utána semmi. Reseteltem, tápot, ki-bedugtam, kábelezesét 50-szer ellenőriztem, ugyanaz...
Először SoftwareSerial könyvtárral csináltam (3, 4 pinre kötve a BT-t), aztán miután behülyült, ezt kiiktattam és bekötöttem az alap TX, RX pinekre, ugyanaz: párszor megy, aztán behülyül. Próbáltam szgép USBre kötve és külön tápegységről is - ugyanaz.
Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold