Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Teasüti #6647 üzenetére
Ez egy elég jó leírás egy csomó példával az ESP32 használatára:
http://www.instructables.com/id/IOT-Made-Simple-Playing-With-the-ESP32-on-Arduino-/
Van benne egy csomó dolog, digitális, analóg input, output, led trimmer, szervo , internet, stb.
Egyébként még sokan előnynek tartják, hogy akár WiFin keresztül is töltögetheted rá az új programokat. Én ezt a részét nem használtam, nekem ez nem volt szükséges eddig.
Szó van benne a hardver PWM-ről is, ami bizony jól jön számos helyen: led, szervo vezérlés, stb. Egészen más, ha a hardvert beállítom, és az önállóan dolgozik tovább amíg nem babrálom, mintha pl. egy szervonál folyamatosan szoftverből kell küldözgetni a jelet, mint egyes régebbi lapoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- iPad Pro 11 hüvelykes( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Samsung PM9F1 1TB (980 PRO) Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest