Hirdetés
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teasüti #6449 üzenetére
Én mondjuk az arduino-t egy külső érzékelővel összekötő kábelre és annak zajérzékenységére gondoltam. De azt nehezen hiszem el, hogy ha mondjuk egy 2m-es vezetékre kötött kapcsoló és az arduino közé iktatok sorosan (nem fel/lehúzó ellenállásként) valahová egy mondjuk 10k ellenállást, akkor ne kezdene hasznos jel helyett inkább légköri zajt közvetíteni.
Hogy a fogalmakat tisztázzuk, én mindent "drót"-nak hívok, ami áramot vezet, csak a kedvetekért próbáltam cizellálni, hogy ne tűnjek olyan műveletlennek. Gondoltam szólok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest