Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok! Életem legelső címezhető ledjét szeretném életre kelteni ,de sajnos megakadtam.
Kérlek segítsetek nekem ,laikus vagyok, és semmiféle segédanyagot nem találtam.Ezekkel rendelkezem:
5V 2A táp
1m (60led) szalag
arduino
sound detectorelőször is, a táp negatív és pozitív ágait csatlakoztattam minden eszközhöz.
-negatív ág:
GND (sound detector)
GND (arduino)
GND (szalag)
(az nem tudom h probléma e hogy a táp nem teljesen 5,0 V-ot ad le hanem 5,2V-ot, de lehet csak a multiméterem jelzi ki hibásan.-pozitív ág:
+5V (sound detector
VIN (arduino)
+5V (szalag)ezután az arduino egyi kanalóg csatornáját hozzákötöttem a sound detectorhoz
arduino: A0
sound detector: OUTaztán a digitális csatornáját az arduinonak a szalaghoz
szalag: DO
arduino: D6mindezek után bedugtama tápot minden megkapja a feszt. és mini usb-n keresztül csatlakoztattam a gépemhez. feltettem az arduino IDE-t beállítottam a megfelelő portot, bemásoltam netről egy kódot, rámentem a feltöltésre, elvileg sikeresen feltöltötte. az arduino indikátorled villog, meg világít de a ledből még semmi fény nem szűrődött ki. Mi lehet a baj, mi lehet a hiba? Kérlek segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Clevo N750BU(Terra 1542)15,6 FHD LED, I5 7200U,4Gb DDR4,uj 120Gb SSD,jó akku, töltő
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest