- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- Milyen házat vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi-d
tag
Harminc évvel ezelőtt, mikor a saját erősítőmet építettem, én is mertem nagyot álmodni, de én infravörös távirányításúra építettem. Természetesen a Quad405 végfokra épült. A távirányító egy videoton TV adó-vevő egység volt, az előerősítő TDA1028, TDA1029, TDA1524 triumvirátusra épült. Ebben az időben földi halandó csak álmodhatott a microvezérlőkről. Ma biztos egy WI-FI, Kékfog, mobil kompatibilis erősítőt készítenék. A végerősítőt hagynám meg. A Quad 405 továbbfejlesztett változatát építemén meg. Amatőr utánépítésre szerintem még nem találtak jobbat.
Egy kis kedvcsináló: http://www.bsselektronika.hu/index.php?w=h6twlJTfnj .
A hangfrekvenciás jel feldolgozásához sokkal erősebb vezérlőre van szükség, minimum RPi3 és barátaira. Az audiofilek ezt is szentségtörésnek vennék. Szerintem a legegyszerűbb, és a legjobb a jó öreg sztereó potméter, még ha manuálisan kell is vezérelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EA Sports WRC '23
- Bittorrent topik
- Elektromos autók - motorok
- AliExpress tapasztalatok
- PayPal
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest