- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Úgy mértem.
Más:
Tegnap megérkezett az új motorvezérlő shieldem. Csak most tudtam kipróbálni, és a probléma, amivel kínlódtam a múltkor (csak 32Hz-en tudtam meghajtani a motort, magasabb frekvencián nem volt nyomatéka) úgy tűnik, hogy itt nem jelentkezik! (TB6612 MOSFET driver van rajta) Még csak szárazon próbáltam, nem volt időm átépíteni a kocsit, de 1,2kHz-en úgy tűnik, hogy elég tisztességesen meghajtja a motort, és nem is melegszik (+ állítólag van benne vmi hővédelem), ráadásul 12bites saját PWM vezérlése van, és i2c-n lehet vele kommunikálni. Adafruit Motor Shield V2 másolat, annak a lib-jével kompatibilis.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest