-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Ez? Mert ennek nem tul analog a kimenete. Pull-up nelkul kell digitalis bemenetre kotni.
When receiver receive the return infrared light, the receiver end will connected through, E ends will output high TTL, which close to Vcc value, if not the E ends output low TTL close to GND.
In the cases of real life, we can use MCU to scan E end to check the status
Persze, ez meg veletlen sem TTL kompatibilis, de az mindegy is, az MCU-d bemenete ugysem TTL..."Mi történik akkor, ha egy olyan lábon olvasok analóg értéket, amin van egy aktív pinChange interrupt? Ezek összeveszhetnek egymással? Vagy tiltsam le az interruptot az olvasás idejére aztán állítsam be újra?"
Nem csinaltam meg ilyet, de szerintem ez nem tul jo otlet. Bar, akar mukodhet is, nem neztem az adatlapot, hogy pontosan hogyan zajlik az AD konverzio.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- SSD kibeszélő
- Futás, futópályák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest