-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Rendeltem egy RFID olvasót és kártyákat, amik ma érkeztek meg. A telefonom ugyan azt írja, hogy nem támogatott kártya, de azt kiírja, hogy mifare classic kártya, sorozatszámot, mifenét. Az olvasó semmire sem reagál, sem ezekre, se bankkártyára, se a telefonom nfc-jére nem reagál semmit. A sketch (3 félével is próbáltam) elvileg mifare classic kártyához készült, de az ali-s példasketch-et is próbáltam, és semmi jele a működésnek, csak egy led és az egyik sketch kiírta a reader firmware-ének a számát, tehát valami működés és kommunikáció mégis van. Tehát csak az lehet, hogy az olvasó semmilyen szabványt sem támogat...
Tud vki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Processzor vízhűtő
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Tud vki segíteni?
ekkold