-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi!
Persze, még jó, hogy nem adom fel.
Az autós projekt célja, hogy beoltsam a gyerekeimet egy kis programozással.
Egy kiállításon játszottunk EZZEL. Akkor rendeltem meg az alkatrészeket, hogy vmi ilyesmit csináljak, fillérekből.
Karácsony előtt aztán volt az újságban EZ a robot. A feleségem meg akarta venni, mondom felesleges, mert az enyém már most többet tud, mint ez.Reklámvideókban sosem látszik, hogy többet menne fél méternél, kerestem róla teszteket, és rájöttem, hogy kb arra megy, amerre szeretne, mert semmilyen szabályozás nincs benne. Szóval már csak a program hiányzik, és mehet a gyerekhez. De most láttam meg EZT, már ilyen is van, szóval most már ilyet akarok.
A bolygókerék is folyton megszorul, telemegy hajjal
, ez a hosszúhajú nők hátránya, akik nem szeretnek porszívózni.
A golyó nekem szerintem jó lenne úgy is, ha nem forog, csak csúszik, mert fékezné a lendületét a cuccnak. Vagy kisebb kerekek kellenének alá, vagy nagyobb áttételű motor, 1:120 a mostani1:40 helyett.
Amit a PWM frekvenciáról írtam tegnap, ahhoz nem tudtok mondani valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Akciófigyelő: Féláron nyit az Ulefone új mindenese
- Windows 10
- Futás, futópályák
- Goddess of Victory:Nikke
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest