- Milyen egeret válasszak?
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
"Ha nem az eredeti AtMega xxx proci van rajta, hogy lehet kompatibilis az UNO-val?"
Én is elcsodálkoztam az árán, és rendeltem is egyből ötöt. Megjöttek. Az előbb, tehát ki még nem próbáltam őket.
A procin ugyanaz a felirat, mint bármely másikon, de ettől még persze lehet, hogy mondjuk fából van a belseje, mint a napokban a nyíregyházi jóembernek a piacon eladott SSD meghajtó. Majd kiderül.
"lehet egyszerre 2-t is rákötni?"
Persze.
"A szervókhoz ugye nem kell meghajtó elektronika, csak táp, és lehet direktbe kötni a pwm kimenetre?"
Szervoja válogatja. Én találkoztam már olyan olcsó szervoval is, hogy a PWM jelnek táp erősségűnek kellett lenni.
"BT vagy wifi"
Ebben itt megoszlanak a vélemények. Én a WiFit pártolom, de mások meg a BT-t.
WiFi megoldásként ma az ESP12E ami leginkább szóba jöhet. Nem a WiFi shield! Pici, gyors, miegymás, de kevés az I/O lába.
Mindenki az ESP32-t várja, ami elvileg szept. 1. óta kapható, de "out of stock" :-(
A paraméterei igen meggyőzőek, tud WiFit és BT-t is, kétmagos, nagy memóriával, stb.
[link]
[link]
[link]
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest