-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
válasz
Undoroid #21617 üzenetére
Ugyanaz a 2 IC csak - más kivezetések és körítés. Nyisd fel a shieldet, ha meghal és nézd meg mi van benne :-)
Mi van ha nem az ESP01 altatod, hanem a táp vonalat szakítod meg majd 5 perc múlva visszaengeded? RTC vel ami ugyanazon az I2c buszon ül ez megoldható, csak legyen interrupt lába, már csak egy latch áramkör kell és kész is vagy....
Az első projecteim egyike volt, mondjuk én az RTC-t anno Attiny13A valósítottam meg, így annak az ADC vel mérem az akku feszt is. Mondjuk írtam egy soros portos bitbanget mert hw nincs az AtTiny13A-n, de vannak újabb verziók is kis fogyasztással :-)
Szerk:
UPSZ lehagytam 2 P-s MOSFETet meg TP4056 Lipo aksi töltés és mélykisülés ellen....
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest