- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
agent_k
őstag
Sziasztok!
Valamikor ilyen iskolába jártam, de már sok mindent elfelejtettem, elnézést kérek a feltehetően igen amatőr kérdésért.
Van egy esp8266-om meg egy kapacitív földnedvesség mérőm. Napelemről megy, aksival. Az mcu-t meg a szenzort is 3.3V-ról üzemeltetem. Gondolom már sejtitek, a probléma, hogy ha az mcu deep sleepben is van, a szenzor nyilván akkor is fogyaszt, hiszen direktben kapja a feszt.
Szeretném egy GPIO pinről hajtani, de a szenzornak minimum 40mA kell, tehát kellene nekem egy alkalmas mosfet. A google keresések valahova ide lyukadtam ki: AO3400A és IRLZ24N
Segítsetek nekem melyik legyen? Vagy ezek tök rossz választások és van ennél sokkal jobb?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest