- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
agent_k
őstag
Sziasztok!
Valamikor ilyen iskolába jártam, de már sok mindent elfelejtettem, elnézést kérek a feltehetően igen amatőr kérdésért.
Van egy esp8266-om meg egy kapacitív földnedvesség mérőm. Napelemről megy, aksival. Az mcu-t meg a szenzort is 3.3V-ról üzemeltetem. Gondolom már sejtitek, a probléma, hogy ha az mcu deep sleepben is van, a szenzor nyilván akkor is fogyaszt, hiszen direktben kapja a feszt.
Szeretném egy GPIO pinről hajtani, de a szenzornak minimum 40mA kell, tehát kellene nekem egy alkalmas mosfet. A google keresések valahova ide lyukadtam ki: AO3400A és IRLZ24N
Segítsetek nekem melyik legyen? Vagy ezek tök rossz választások és van ennél sokkal jobb?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tőzsde és gazdaság
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Suzuki topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- EA Sports WRC '23
- LEGO klub
- Revolut
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest