- RAM topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-book olvasók
- nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janos250 #19682 üzenetére
Srácok, baromira off téma, de az előzőekhez kapcsolódik és most eszembe jutott megkérdezni, mert látom ti eléggé vágjátok ezt a kérdést.
Láma kérdés, de sajnos ez a téma nálam nagy fehér folt.
A régi routeremet (Asus n14u) beállítottam repeater módba, és saját ip címnek a 192.168.2.1-et találtam neki adni. Azóta képtelen vagyok elérni a router beállítások menüjét, közvetlen lan kapcsolaton se, se a wan, se a lan portokon, ráadásul wifin sem lehet rá kapcsolódni valami okból, viszont a vezetékkel rádugott eszköz kap netet rajta keresztül. Sőt, a másik routerre (Asus ac57u) belépve azt se látom, hogy fel van rá csatlakozva.
Jól sejtem, hogy ha az alap routeren átírom a subnet mask-ot 255.255.0.0-ra, akkor a másik routert el fogom tudni érni a 192.167.2.1 címen? Nem szeretném resetelni, mert amúgy egy csomó beállítás van benne (pl. mac címek a mac szűrés miatt). De ha ez így van, hogy emiatt nem tudom elérni, akkor mégis miért tudom elérni az ESP eszközeimet, amik meg alapból a 192.168.4.1 címet kapják?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest