- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
op9
aktív tag
Sziasztok,
Sikerült kipróbálnom a 2N7000-es MOSFET-et, és jelentem, h tökéletesen üzemel, teljesen nyit (vagy épp zár) 3.3V-on, szóval nyugodtan használja, akinek szüksége lenne rá.
Más:
Mindenhol azt olvastam, hogy a WS2812B-nek minden egyes színe 0.02A-t fogyaszt.
Nekem 30db led van, igaz, csak egy oldalról betáplálva, de a teljes hossz kb. 2m, és 0.5mm2 vastagságű kábelt használtam. A feszültség esés 0.2V a másik végén.
Ekkor a 30 * 0.02 = 0.6A helyett csak 0.4A-t vesz fel, és szinte bármelyik színt használom, akkor ekörül van az áramerősség. Ha hozzáadok még egy másik színt, akkor 1.2A helyett 0.75A lesz, és mind a három szín esetében 1.8A helyett 1.05A körül fogyaszt.Neki is hasonlóan kevesebbet fogyaszt, ha mind a 3 világít.
0.3+0.2+0.3 = 0.8A-nek kellene lenni, de csak 0.6 lesz.Ez mitől lehet?
Vagy csak egyszerűen ekkora különbségek lennének a LED strip-ek között?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest