Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Spórolós lett az új HBM-rokon, ami nem lassabb, csak okosabb
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
IRLB4030, ha nem fake-et küld a kis kínai.
Én használom őket, tényleg igen jók, de kaptam már olyat is, ami félig nyitott ki, zárt le, és olyan forró lett, hogy megégette az ujjam. Mindkét fajtát Aliról, de sajnos már én sem tudom azonosítani, melyik eladó küldött jót, pedig még nekem is kellene. Vannak akik több ezer Ft-ért árulják darabját, de én párszáz forintosakat vettem, abban i van tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sony PSP
- Okos Otthon / Smart Home
- iPad topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Möbelix Racing gamer szék eladó
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold