-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laurencius
újonc
Aha... igen ez. Nem tudom, hogy mi az a #include. Nem volt semmi gondom a kód feltöltésével, az Arduino tökéletesen működik a kijelzővel meg a kamerával.
Lehet, hogy arra gondolsz, amikor elolvastam a kód feltöltésének az utasítását, ott volt, egy olyan kitétel, hogy ezt, meg ezt kézzel másoljam be egy adott könyvtárba, de ha már benne van, akkor nem szükséges.
Hát, most nem tudom pontosan idézni, de ha szükséges, akkor majd előbányászom, és itt majd idézem a megfelelő sorokat.
Fordítás Arduino IDE-ben:Töltse le az összes fájlt
másolja az "src/lib/LiveOV7670Library" és az "src/lib/Adafruit_GFX_Library" fájlokat az Arduino "libraries" mappájába (ha már rendelkezik "Adafruit_GFX_Library"-vel, akkor nem kell másolnia)
Nyissa meg az „src/LiveOV7670/LiveOV7670.ino” fájlt az Arduino IDE-ben
Válassza az Eszközök -> Tábla -> Arduino Uno/Nano lehetőséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- HP EliteBook 830 G8 i5-11gen//16GB//256SSD//13.3 " FHD Bang&Olufsen hang
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged