Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harcipocok84
tag
válasz
razorbenke92 #19336 üzenetére
Nagyon szépen érthetően leírtad, köszönöm!
Sajnos az van amitől tartottam... Ha be van kapcsolva a brownout akkor bármikor újraindulhat ezek szerint a vezérlő, ami egy automatizált folyamat közben nem a legszerencsésebb. Én ezért is kapcsoltam ki. És így eddig soha nem indult újra, nem szakadt meg a folyamat, ellenben előfordulhat hogy hülyeséget ír az EEPROM-ba.... Egyébként Atmega2560-at használok, 16MHz a kristály, ezek szerint 4,7-et kellene beállítanom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Formula-1
- Linux kezdőknek
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- OLED TV topic
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- QNAP TS-932X - 10 gigabites NAS - 5x4TB HDD + 4x400G SSD
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- Acer Nitro XV340CKP WQHD 144HZ IPS KALIBRÁLT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest