-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szancsó
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kis méret problémám: túl nagy lett... a kódCsak próbálkozom egyelőre a témával (hobby projekt), egy ESP32 -t kezdtem nyüstölni.
Amiket használok: TFT kijeltő, flash memória, RTC modul, WiFi, Bluetooth, apróságok (rotary encoder, pár kimeneten MOSFET -ek, stb - viszont ezek nem sok vizet zavarnak kód szinten).
Library -k, amiket egyelőre használok:
RTClib (pontos idő, hőmérséklet)
TFT_eSPI (kijelzőhöz)
ArduinoJson (beállítások mentése-visszatöltése, adatátvitel)
PNGdec (flash -en tárolt saját ikon/animáció megjelenítéshez)
SPIFFS.h (adatbetöltés)
BluetoothSerial.h, WiFi.h (kommunikáció majd app -hoz)
stb.A gondom az, hogy még várhatóan lesz más (egyelőre csak magamnak csináltam a kiejlzőre animációt, hogy legyen valami, de később menü lenne rajta) és UI -hoz kell majd még telepíteni + OTA is lenne, de már most 1.47MB a fordított release. Már átpartícionáltam, így felfér, de tényleg ekkora helyet foglalnak ezek? (Mikor elkezdtem használni a Bluetooth-t levett vagy 4-500kB -t)
Vagy valaki tud zsigerből ezeknél jobb megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged