Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
Tankblock
üzenetére
Szia!
Sajnos nincs meg minden infóm, mert teljesen nulláról kezdtem ezt az egész Arduino-témát! 2020 év végén vásároltam itt egy használt, hiányos készletet, amit idő hiányában nagyobb kihagyásokkal tudtam csak próbálgatni azokkal a mintafeladatokkal, amit kaptam az egyik ismerősömtől. Ezek csak ilyen "basic" feladatok voltak (LED-villogtatás, DHT11 szenzor használata, RGB ledes fényjáték, ULM2003 driver egyszerű használata, stb...) Az eddigi összes programutasítást azokból ismertem meg. Az azokkal való kísérletezgetésből "tudtam meg" a feladatukat. Bonyolultabb feladatok felé még nem mentem el, mert a megfelelő tudásom/ismeretem még az alapokhoz is nagyon kevés!
A mikrokapcsolós végállásfigyelést eleve elvetettem, mert nincs elegendő hely ezeknek és a motor illetve az Arduino között 6-10Méter távolság lesz. Mechanikus közlőkerékkel akartam megoldani az erőátvitel korlátozását, de sajnos csak műanyaggal rendelkezem és fémből egyediben legyártatni egy vagyon lenne...ezt is elvetettem. Ekkor láttam meg azt a videót, amit linkeltem!
A kódja nélkül sajnos ezt nem tudom megvalósítani.EZ a videó viszont nagyon jókor jött! Sok 'leendő' kérdésre adott válaszokat és ráadásul Magyarul!
Bőven van még mit tanulnom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A kódja nélkül sajnos ezt nem tudom megvalósítani.
Bőven van még mit tanulnom!
ekkold