Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teclast Tablet Topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tankblock
üzenetére
Ez érdekes. Úgy emlékszem, hogy én is azzal próbálkoztam először, csak nem volt benne Attiny12 támogatás
Most az AVR stúdió 4 van fent, mert ezzel sikerült csak működő kódot fordítani. Létezik, hogy ennyire béna lettem volna? 
Megtennéd, hogy írsz és fordítasz rá valami egyszerű kódot, mondjuk ledvillogtatást, esetleg ha van lehetőség, UART-on kiíratni vmi szöveget, és elküldöd nekem a hex fájlt? Most már igazán kíváncsi vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Most az AVR stúdió 4 van fent, mert ezzel sikerült csak működő kódot fordítani. Létezik, hogy ennyire béna lettem volna? 

ekkold