- ZIDOO médialejátszók
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- UHD filmek lejátszása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
razorbenke92 #16489 üzenetére
Ahhhh, szuper !!!
Reggel óta ezen kattogok, nagyon hasznos a megvalósítási ötletPontosan így képzeltem én is. Egyrészt ritkán írom így az eeprom-ot (nem óránként, pláne nem gyakrabban), másrészt egy hatalmas nagy kondit használok az Arduino feszstabja előtt, ami - még nem próbáltam, csak megvan az alkatrész - az összes LED-jével és mindennel együtt is vagy 10 másodpercig még ad neki időt bármire is, és csak utána megy a stabi szintje alá, ergo kikapcsol az eszköz.
Arduino Micro egyébként (Leonardo kompat.)
Graceful igen, abszolút.
Ez a része O.K.
Nem Graceful: a nagy kondi elé arra az esetre van, ha működés közben áramszünet történik, vagy véletlen kikapcsolja az ember a főkapcsolót hátul (amire ő a kis trafójával direktbe van kötve). Ekkor - saját tápfeszét figyelve ugye - mindent elenged, üzemórát beírja magába és elfogyhat az áram.
A kódért lehet, hogy pitizek majd még Nálad
Vagy legalább támpontért.. saját eeprom-jába írod az értéket, gondolom. (?) ..
Egész órákat hogy kezelted ? Vagy a mérés alapja nem órák ?
Pl. ha sok egész órák mellé lövés van (1:30 perceket megy mondjuk rendszeresen), akkor a 30 perceket is vegye hozzá... én arra gondoltam, minden számláló lementéskor +1 órát hozzáadok direkt. Így inkább megelőzöm a bajt, mint lemaradok számlálóval pár óráról...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged