Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ok, matekból sosem voltam 4-esnél jobb
de régebben sokat szórakoztam mpu-val (csináltam is egy légegeret, bár abban 9axis gyro van, még egy egyensúlyozó robotot is elkezdtem, ami kifejezetten a fenti számítást használja a pozíciója meghatározásához, innen a tapasztalat), és nálam a nyers adatokkal működött, amit írtam.
Vagy nem néztem elég alaposan, vagy rosszul emlékszem, vagy a lib, amivel csináltam, eleve már nem a nyers adatot adta vissza... De nálam 2 tengely összege mindig 1 (9.81) volt. 
Új hozzászólás Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Már több mint 40 millió példányt adtak el a Hogwarts Legacy-ből
- DUNE médialejátszók topicja
- Path of Exile 2
- XPEnology
- Hobby elektronika
- Filmvilág
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
de régebben sokat szórakoztam mpu-val (csináltam is egy légegeret, bár abban 9axis gyro van, még egy egyensúlyozó robotot is elkezdtem, ami kifejezetten a fenti számítást használja a pozíciója meghatározásához, innen a tapasztalat), és nálam a nyers adatokkal működött, amit írtam.
Vagy nem néztem elég alaposan, vagy rosszul emlékszem, vagy a lib, amivel csináltam, eleve már nem a nyers adatot adta vissza... De nálam 2 tengely összege mindig 1 (9.81) volt. 
ekkold