- Eladás egyben vagy alkatrészenként?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós töltők 2025: tényleg megvan a 200 W?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
Tankblock #16307 üzenetére
Apropó autóban való használat.
PSA konszern, (a Peugeot, a Citroen, az Opel, és a Toyota is) ugyanazt azt az autót adja el minimális dizájn elemek cseréje után.
Az én autóm is a tükröket, és a hátsó ablakot fűti a részecskeszűrő regenerálása közben.
Nézegettem a megoldásokat, van aki tucatnyi ledet tartalmazó csíkot tett fel a tető kárpitra, mások 1 db pucér ledet az ablakot fűtő 12V-ra. Az első szimplán csúnya, de a második meglepett. Hogy minden ellenállás nélkül egy pucér ledet 12V-ra kötni mennyire lehet hosszú távon életbiztosítás? Nem gyullad az ki? (mondjuk a pontos típust nem írtak pont le, de azért gyanús, hogy "túl" nagy fénye volt. Szerintem elég, ha jelzi, hogy most van az akció. Az nem kell, hogy az egész csomagteret bevilágítsa)Talani ez a legkorrektebb leírás [link]
Esetleg ezt lehetne valahogy szebben megoldani?
Pl egy érzékelő, ami elől jelez valamilyen formában, szépen, okosan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Eladó! Garanciás! Gigabyte Aorus RTX 3070TI
- MACBOOK PRO M1 8G/256G, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Evolv Shift 2 Air / X570 ITX / Ryzen 5800X / Radeon 5700XT 8GB / 32 GB DDR4 / 1 TB SSD
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 i9-10885H (max 5,3GHz) / 32GB / 1TB SSD FHD Win11
- CREALITY Ender-3 V3 KE
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest