Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni az alábbiban.

    Jelenleg otthon a központi szellőztetőn van egy aftermarket CO2 vezérlő, de ezzel nem vagyok megelégedve. Keresgélek alternatívákat arra, hogy a (két) 0-10V bemenetet vezérelhessem, és lehetőleg a HMI webes felületen menjen.
    Nice to have: Google home integráció, wifi.

    Nyilván a (2db) CO2 szenzor mellé hő és páraérzékelőt is(amiket a gépbe a szűrő mögé raknék be, a mostani vezérlőt is beraktam; bár tudom nem oda valók), PID szabályzót szeretnék rá, meg pár egyéb szituációt lekezelni.
    Egyik versenyző a Siemens 1200-es PLC, ami itt offtopik, de nagyjából jó a feladatra, és hazai pálya a programozása. De ezek még használtan sem olyan olcsók és magában nem tud wifit. Felmerült kolléga részéről a málna GPIO-val, és a node-Redes felületet javasolta hogy rugalmasabb, többet tud.

    Nem ismerem ezeket, olyat szeretnék ami megbízható, és az alvási időmből sokat már ne vegyen el túl sokat a projekt, előny ha nem kell put-gettel megírni mindent hanem relatív magas szinten programozható. Webszerver feltétel, ha meg a gombokon és értékeken túl akár diagrammot is tudnék rajzoltatni, az meg már nagyon fasza lenne.

    Hát erre keresek eszközt, és kérem ki a véleményeteket hogy merre induljak :R

    <ELADÓ: Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák