Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahha! Azzal pár éve én is vért izzadtam, mire rájöttem, hogy a laptopom kizárólag akkor látja és tudok rá feltölteni is, ha minden USB cucc ki van húzva a gépből, még az egér is!
(Laptop belső USB HUB-bal).
Aztán rájöttem, hogy az egyik USB HUB-ra dugva működik a feltöltés, ha semmi más nincs bele dugva. Úgyhogy azt javaslom, próbáld végig ezt az utat:
- alaplapi USB
- USB HUB, amire semmi más nincs dugva.Mivel az órajelet (16,5MHz) az USB-ről veszi/szinkronizál, bármi meg tudja zavarni a boot folyamatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyomtató topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- Asus Zenbook 13 laptop
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Laptop belső USB HUB-bal).
ekkold