- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Rendben, köszönöm, kedden tudok venni tekercset meg kondit, úgyhogy legközelebb akkor tudok foglalkozni vele.
Amúgy van egy fotoellenállás is rákötve a tápra, de akkor az is mehet gondolom a "led táp"-pal párhuzamosan.(#1561) Gergosz2: én is írtam már egyszer, hogy korábban ki volt téve képként a kapcsolás.
De ő lenne az, csak tovább bővítve led-ekkel, de ugyanígy (annyi különbséggel, hogy végül nem 330 ohmos ellenállások kerültek a ledekre, hanem olyan 35 ohm körüliek). Pluszba jött egy infra, egy ds3231 és egy fotoellenállás, legutóbb pedig tvamos ajánlása szerint egy 10uF alu elko + 100nF kerámia kondi az infra táplábaira párhuzamosan.
Összeállításkor, amikor forrasztottam a led-eket, ellenállásokat, mindent, többször is átnéztem újra és újra, tehát biztos, hogy nincs hiba az összerakásban, sőt, összerakott állapotban is átnéztem legalább 3x.
Először pro mini-t használtam, de az valamiért megadta magát, nem is mindig engedte rátölteni a programot (azt írta az Arduino program, hogy Feltöltés kész, de alul meg valami sárga hiba sort írt, és még az előző program futott mégis a panelen), és a Win is kékhalált dobott, amikor csatlakoztattam, így lecseréltem egy nano-ra, ennek viszont egy idő után nem működött a 13-as lába, hiába kötöm rá az infra jelét, nem vesz semmit, ahogy az 1-es lábon sem, csak a 0-áson. Régebben biztos, hogy működött bármelyiken, legalábbis a 13-ason biztos, mert azon használtam. Nem lehet, hogy így, hogy nem megy 2 lába is, valami más gond is van vele? Próbáltam másik infrát is, semmi, ma megnézek egy nyomógombot, hogy azt érzékeli-e az említett 2 lábon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában
- Legolcsóbban Bivaly érintőképernyős Dell 7430 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb) laptopom eladó!!!
- Samsung Galaxy Watch Ultra + Trail Band
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest