Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
csubuka #15394 üzenetére
Van egy ESP8266-om, pontosan amit linkeltél, tökéletesen műxik. Áll, nem tudok vele mit csinálni. Szívesen eladom Neked apróért, nem ezen fogunk összeveszni, nekem (sajnos vagy sem), wifi nélküli klasszik, Leonardo tudású Arduino bőven elég a projektjeimhez. Ez kipróbáltan jó, WiFi-n keresztül már kapcsolgattam ki 1-1 endpoint-ot létrehozva rajta Node.JS-el, http-n keresztül böngészőből relét.
(Nekem ez is nagy szó volt akkor még)
Szóval privi, ha érdekel.
Vagy bárki, akit szintén.
Bocs, nem reklám meg semmi izé, csak tényleg, látom Neked kellene, ha 1 elég, akkor szívesen megválok tőle, nem kell a wifi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen program, ami...?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Eredeti játékok OFF topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS P850W 850W ATX 2.31 tápegység(még garis 2024.04.16 12+24 gari van rá)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest