Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Kicsit off: tudtok valami jó programot Android-ra, ami a soros portra küldött adatokat írja ki? Próbáltam többet is, de egyik sem működött valamiért.
OTG-vel kötöttem rá az Arduino-t a telefonra, de valamelyik program azt írja, hogy nincs csatlakoztatva, valamelyik működése leáll, valamelyik semmit nem ír... Másik Arduino-ra rátöltött programnál sem működött egyik sem. Esetleg ez a mostanában emlegetett Blynk tud ilyen alap dolgot is, vagy csak extra durva funkciókat tartalmaz? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
OTG-vel kötöttem rá az Arduino-t a telefonra, de valamelyik program azt írja, hogy nincs csatlakoztatva, valamelyik működése leáll, valamelyik semmit nem ír... Másik Arduino-ra rátöltött programnál sem működött egyik sem. Esetleg ez a mostanában emlegetett Blynk tud ilyen alap dolgot is, vagy csak extra durva funkciókat tartalmaz? 
ekkold