Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kesztió
aktív tag
válasz
JulianSinulf #14616 üzenetére
Elnézést, jött volna a többi is.
A nagy pontosságnak nem az abszolút pontosság a lényege, hanem a relatív. Tehát engem pl. nem az érdekel, hogy teszem azt pont 23,4°C legyen, hanem az, hogy kikísérletezem, mi a kellemes nekem és azt próbálja is tartani. Lehet, hogy pl. az íróasztal körüli hőmérsékletnek köze sincs ahhoz, amit a termoszát a falon mér, de az azért igaz, hogy ha ma 23,4-et állítok be és pl. holnap csak 23,1-et, akkor enyhén hidegebb lesz az érzet.És ugyanez a probléma kavar be a hiszterézisnél is: kicsi hiszterézist nem lehet olyan termosztáttal csinálni, amelynnél 1 tizednél többet ugrál mérésről mérésre az érték. És azt tapasztalatból mondom, hogy a sokak által még jónak tartott ±0,5°-os hiszterézis mér a komfortérzet kárára megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPHONE 16 PRO MAX 256 GB Fehér titán Kártyafüggetlen
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest