- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Projektor topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó lenne most már ezt az épületgépészeti eszmecserét befejezni, mert ez ebben a topikban eléggé offtopik...
Valószínűleg nem véletlen, hogy nincs olyan okos wifis termosztát, ami 1 tized fokon belül mér, talán pont az említett problémák miatt nem lehet megvalósítani. Nekem volt computherm fali termosztátom, ami 0,1°C-os hiszterézist tudott, 2db ceruzaelemről elment 3 évig. Programozható, napi szinten be lehet állítani vagy 15 különböző hőfokot, egyszer beprogramoztam és 10 évig csak elemet cseréltem benne. Sosem éreztem a késztetést, hogy neten keresztül átállítsam.
Igazság szerint a kezdeti kb. 5 különböző programot a végére mind kitöröltem, és maradt 1db fix hőfok.
Az a baj a vezeték nélküli megoldásokkal, hogy olyan helyen használunk wifit, ahol nincs lehetőség fix összeköttetés kiépítésére. Ha egy termosztátot annyira fixre épít az ember, hogy még a tápot is a falból kapja, semmi sem indokolja, hogy lan helyett egy bizonytalan vezeték nélküli kapcsolattal legyen összekötve a ház többi részével. 15db wifi eszköz zavarja egymást, a többi eszközt, felesleges elektroszmogot generál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest