Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó lenne most már ezt az épületgépészeti eszmecserét befejezni, mert ez ebben a topikban eléggé offtopik...
Valószínűleg nem véletlen, hogy nincs olyan okos wifis termosztát, ami 1 tized fokon belül mér, talán pont az említett problémák miatt nem lehet megvalósítani. Nekem volt computherm fali termosztátom, ami 0,1°C-os hiszterézist tudott, 2db ceruzaelemről elment 3 évig. Programozható, napi szinten be lehet állítani vagy 15 különböző hőfokot, egyszer beprogramoztam és 10 évig csak elemet cseréltem benne. Sosem éreztem a késztetést, hogy neten keresztül átállítsam.
Igazság szerint a kezdeti kb. 5 különböző programot a végére mind kitöröltem, és maradt 1db fix hőfok.
Az a baj a vezeték nélküli megoldásokkal, hogy olyan helyen használunk wifit, ahol nincs lehetőség fix összeköttetés kiépítésére. Ha egy termosztátot annyira fixre épít az ember, hogy még a tápot is a falból kapja, semmi sem indokolja, hogy lan helyett egy bizonytalan vezeték nélküli kapcsolattal legyen összekötve a ház többi részével. 15db wifi eszköz zavarja egymást, a többi eszközt, felesleges elektroszmogot generál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- sziku69: Szólánc.
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Vicces képek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest