-
14014 - 13901
14014 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
Sziasztok!
Egy ismerősöm szeretne játszani Fifa 23-al vagy újabbal. Szerintetek milyen erős gép kell hozzá fullhd, normál beállításhoz?6. gen I3, 8GB van most. Elég a proci?
Ebbe vennék videókártyát és egy I5-I7-et +8GB ramot.Bocsi, nem válasznak szántam.
-
Woodslave
félisten
Sziasztok. Professional szinten játszom,de a következő fokozat,a world class már túl nehéz,a mostani professional viszont már túl könnyű lett nekem. Tudnátok ajánlani egy erősebb beállítást professional szinthez?
nincs más. A gyengébb csapatok (bronz vagy xar chemi) játszol erősebb fokozaton a jobbak ellen meg gyengébb
-
homerhamm
veterán
Sziasztok. Professional szinten játszom,de a következő fokozat,a world class már túl nehéz,a mostani professional viszont már túl könnyű lett nekem. Tudnátok ajánlani egy erősebb beállítást professional szinthez?
Én is ugyanígy vagyok vele, csak a semi-pro túl könnyű, a proffesional meg már nehéz.
-
Viiktor1989
aktív tag
-
taylorp
senior tag
-
homerhamm
veterán
-
taylorp
senior tag
-
homerhamm
veterán
Most már tényleg senki nem játszik a játékkal.
-
homerhamm
veterán
Valaki meg játszik ezzel a játekkal? Hogy lehet úgy gáncsolni, hogy az ellenfél játékosai lesérüljenek? Xboxon játszok.
-
Woodslave
félisten
-
thebigK
addikt
-
Woodslave
félisten
Na azt hiszem végre abbahagyhatom. Elitbe feljutottam itt már nem túl élvezetes játszani.
-
Woodslave
félisten
Üdv mindenki!
Tudom, a topic FIFA23-as, de nem találtam 24-es témát. Hátha tudtok segíteni.
Adott egy gép, Intel Xeon X5650 proci, GTX970 4GB, 16 GB RAM, friss telepítésű legális Windows 10. Legálisan vásárolt FIFA24 nem akar elindulni. Logót beadja, de a játék nem töltődik be. Kb fél perc után a logó is eltűnik, Windows-ba visszadob. Játékidőt számolja az EA szoftvere (ezekből a rövid indítgatásokból pár perc összejött).
Mi lehet a gond? A gépen minden más játék fut.
Köszönöm a segítséget! -
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Tudom, a topic FIFA23-as, de nem találtam 24-es témát. Hátha tudtok segíteni.
Adott egy gép, Intel Xeon X5650 proci, GTX970 4GB, 16 GB RAM, friss telepítésű legális Windows 10. Legálisan vásárolt FIFA24 nem akar elindulni. Logót beadja, de a játék nem töltődik be. Kb fél perc után a logó is eltűnik, Windows-ba visszadob. Játékidőt számolja az EA szoftvere (ezekből a rövid indítgatásokból pár perc összejött).
Mi lehet a gond? A gépen minden más játék fut.
Köszönöm a segítséget! -
Woodslave
félisten
-
EA's hit
addikt
-
Mrguba
őstag
-
Woodslave
félisten
semmi. Amúgy rájöttem csak a nyerés érdekel az abból jövő dopamin fröccs. Dec 28 óta kb 100 meccset játszottam ezzel a dead gammel. Szted normális?
De mivel div 1-ben vagyok valszeg ki fogok kapni súrún és abbahagyom
-
homerhamm
veterán
-
Woodslave
félisten
-
Mrguba
őstag
-
homerhamm
veterán
-
Woodslave
félisten
-
EA's hit
addikt
Na ezen az accomon is funolgatok kicsit. Gyakorlatilag mindenkit kigrindeltem itt a játék végén36 meccs alatt div 1. Azt hiszem kétszer kaptam ki meg talán egy döntetlen volt. Mondjuk div 6-ban jobb volt ott néha jött gold csapat is szembe itt már azért idegbe jövök néha.
Főleg amikor 72-es pingen indulok.
Hagyd ezt a Barbie-teamet mester, csatlakozz inkabb hozzank az elet 24-es oldalan
-
Woodslave
félisten
Na ezen az accomon is funolgatok kicsit. Gyakorlatilag mindenkit kigrindeltem itt a játék végén36 meccs alatt div 1. Azt hiszem kétszer kaptam ki meg talán egy döntetlen volt. Mondjuk div 6-ban jobb volt ott néha jött gold csapat is szembe itt már azért idegbe jövök néha.
Főleg amikor 72-es pingen indulok.
-
homerhamm
veterán
-
Woodslave
félisten
-
homerhamm
veterán
-
Woodslave
félisten
Ja te nem fullos csapattal nyomod? Mondjuk ez a gyengébb a masik accomon mindenki megvan.
-
homerhamm
veterán
Én csak funból nyomtam pár meccset, mert 300 coinnal semmire se megyek, és a játék is csak arany pakkokat ad.
Amúgy 10 meccsből 7 meccsen gyengébb játékosai voltak az ellenfélnek
-
Woodslave
félisten
-
homerhamm
veterán
-
Woodslave
félisten
-
homerhamm
veterán
-
homerhamm
veterán
Már kb. játszhatatlan a multi, mindíg talál meccset, de aztán minden meccs közbe kidobta az összes(!!) ellenfelet a játék!
-
Woodslave
félisten
-
thebigK
addikt
-
Woodslave
félisten
mondjuk mit akarsz már szerintem aki játszott az utolsó hónapban annak mindenki is megvan. Amúgy tényleg talál normális idő alatt ellenfelet? Túl nyugodt az életem, lehet felrakom pár rivals meccset kipróbálni
-
homerhamm
veterán
Így van, meg mar csak arany-bronz-ezüst lapokat lehet szerezni, pakkokból. Nyugodtan csinálhattak volna egy best of packot a játék végére.
-
Woodslave
félisten
Sziasztok nekem ps4 gyen nem megy fut csampions meg az sbc se mind van meg miért?.
Mert vége a játéknak és már fc 24 van. Eztel nem foglalkozik senki csak még élnek a szerverek lehet játszani pár játék móddal. De fut champion nyilván nincs és új sbc se
-
Patalycsaba4
újonc
Sziasztok nekem ps4 gyen nem megy fut csampions meg az sbc se mind van meg miért?.
-
Angie™
addikt
-
skroy
senior tag
-
Angie™
addikt
-
homerhamm
veterán
-
Angie™
addikt
-
homerhamm
veterán
-
Angie™
addikt
Srácok, segítsetek plz

Nem vagyok egy nagy FIFA-s (és nem is szeretnék az lenni), néha leülök és játszok 1-1 mérkőzést karrier módban és ennyi.. igen ám de, most jött valami frissítés a játékhoz és nem tudom betölteni a carrier módomat. Szeptember 26-án játszottam vele utoljára, a dokumentumok/settings/fiafa23 mappában szépen ott vannak a carrier mentéseim de a játékon belül csak új kariert tudok indítani, azt pedig nem szeretnék
Belépek, felajánlja, hogy vegyem meg a FC24-et, nem akarom megvenni én csak a kis karrier módomat szeretném visszakapni, kérlek segítsetek
Eléggé megállt ez a topic
Sebaj, ma megnyitottam a játékot és látja a mentéseimet 
-
Angie™
addikt
Srácok, segítsetek plz

Nem vagyok egy nagy FIFA-s (és nem is szeretnék az lenni), néha leülök és játszok 1-1 mérkőzést karrier módban és ennyi.. igen ám de, most jött valami frissítés a játékhoz és nem tudom betölteni a carrier módomat. Szeptember 26-án játszottam vele utoljára, a dokumentumok/settings/fiafa23 mappában szépen ott vannak a carrier mentéseim de a játékon belül csak új kariert tudok indítani, azt pedig nem szeretnék
Belépek, felajánlja, hogy vegyem meg a FC24-et, nem akarom megvenni én csak a kis karrier módomat szeretném visszakapni, kérlek segítsetek
-
homerhamm
veterán
-
sz_abika
addikt
Még két 92 csapat kéne Henryhez, de ez nagyobb kihívás lesz mint kirakni 20db 93 icon picket, amikben szerintem mindegyikben benne volt valamelyik Ballack
-
EA's hit
addikt
Pár meccset búcsúzásként lepörgettem még, de ezzel részemről vége az idei évnek, már a telefonos sbc-zést is nagyon unom, szóval valószínűleg azt sem fogom már nyomni holnapig. Futties CR, Mbappé, Neymar, Lewa, titan R9 csak nem tudtak semmiből kiesni, igaz előbbi 2 azért sbc-ből meglett (online meccset már egyikükkel sem játszottam
). Van még vagy 700k coinom is, de mivel nincsenek bent spec packok, az már meg is marad. Ez lett a vége az idén:
Élmény lesz holnaptól Del Piero és Dinho helyett újra 73-as silverekkel játszani
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szabyka95
őstag
-
Krytec
tag
-
EA's hit
addikt
Jézusom, te totál reménytelen vagy... annyira fel sem fogod, miről van szó, hogy saját magad ellen érvelve próbálsz erőlködni, hogy védd magad. Szánalmas, a community legalja.
-
K.J
senior tag
-
szabyka95
őstag
Gratulálok hozzá, hogy büszkén vállalod, hogy főszereplője vagy a világ legpatkányabb, undorító, toxikus közösségének. Az ilyenek miatt igazán fos ez a játék, mint te. További sok sikert, remélem igazán tudod majd továbbra is élvezni ezeket a "csodálatos" pillanatokat és "megérdemelt" győzelmeket
Nekem az a fun, hogy nyerek, nem pedig a rank 5. Akik bekapjak a kick offot azokat ugyis elvernem "normalis" jatekkal is, igy csak gyorsitom a menetet.
-
EA's hit
addikt
Gratulálok hozzá, hogy büszkén vállalod, hogy főszereplője vagy a világ legpatkányabb, undorító, toxikus közösségének. Az ilyenek miatt igazán fos ez a játék, mint te. További sok sikert, remélem igazán tudod majd továbbra is élvezni ezeket a "csodálatos" pillanatokat és "megérdemelt" győzelmeket
-
gjoe
addikt
Erre nagyon büszke lehetsz.
-
szabyka95
őstag
It's in the game.
Könnyű levedekezni.
Legalabb 100 meccset nyertem iden kick offal, rengeteg időt megsporol nekem, sokan kilepnek 2-3 gól utan.
Nem ez a gond a jatekkal, hisz konnyu levedekezni. Az a baj amikor ide oda pattog a labda, random. Oda nem kell skill. -
TrueGooner
senior tag
Glitch ide vagy oda, ez, hogy középkezdést követően szinte úgy tartja a z ellenfél csapata a 4-2-1-3as taktikai hadrendet mintha acélrudakkal lennének a játékosok összekötve.
Nekem a mozgási animációk után ez a legnagyobb gondom a EA játékával. Elképesztően robotikus, és buta az AI játékos mozgatása. Ez nem tudom változik-e majd az új részben, de ennyire rugalmatlan csapatok nem léteznek.
-
EA's hit
addikt
-
szabyka95
őstag
nem a kick off glitchen van a hangsuly, hanem a befejezesen. Nem kell fennakadni rajta.
Itt egy masik, kick off nelkul.
https://www.youtube.com/watch?v=-drDlqRKf3w -
thebigK
addikt
Kickoffglitch 6-1nel? Aztakurva
vannak bajok -
Jinxb1rd
addikt
Milyen szegénységi bizonyítvány kell annak, aki szereti megalázni embertársait? 6 - 1-nél biztos muszáj volt. Úgy, hogy 20 winnel zár, feltehetően sokszor.
Anyuka is büszke, jár a keksz.
-
gjoe
addikt
-
EA's hit
addikt
-
Jinxb1rd
addikt
-
|AP|
veterán
-
szabyka95
őstag
-
Jinxb1rd
addikt
Hát pedig azzal el lehetne érni akár azt is hogy kirakd ronaldot mbappet messit is...
Legalábbis a 2 duo SBC-t is azért raktam ki, mert már annyi duplikatet kezdett el dobálni hogy 85 x 10-esbe túlzás lett volna őket dobni.
Egy a baj, hogy web apon keresztül sokkal gyorsabb lenne, mint játékon belül... -
EA's hit
addikt
Gondoltam jobb híján elnyitogatom az összegyűlt ~1,2 millió coinomat, aztán kiderült, hogy 50k-s és 100k-s packból is csak 5-öt lehet venni, mert hát miért is ne korlátoznák le még ezt is így 3 nappal a játék vége előtt
Szóval elnyitottam azokat meg vagy 20-30 7500-as packot, ráment vagy 20 percem, eluntam az életemet is, és annyi coin visszajött közben, hogy még mindig van vagy 700k-m
Úgy tűnik ez már megmarad... -
skroy
senior tag
Ma alig nyitogattam párat, de már 3 Garrincha jött. Eddig nem is láttam.
-
stilo18
addikt
-
gjoe
addikt
kiváncsi vagyok kisimulnak-e az idegeim, hogy nem foglalkozom ezzel a játékkal. Konzolról telóról töröltem, már youtube videót se néztem. Webappon se léptem be.
Remélem megőrzöm ezt a jó szokásom. Azért a 24-be belenézek, topicot is követem, mert jó olvasni a sok raget olyankor úgy érzi az ember jól döntött hogy nem vette meg.
Itt elköszönök, ott majd csendben olvasgatok.
Jól van, akkor a te kedvedért csupa jót fogok írni
-
Woodslave
félisten
kiváncsi vagyok kisimulnak-e az idegeim, hogy nem foglalkozom ezzel a játékkal. Konzolról telóról töröltem, már youtube videót se néztem. Webappon se léptem be.
Remélem megőrzöm ezt a jó szokásom. Azért a 24-be belenézek, topicot is követem, mert jó olvasni a sok raget olyankor úgy érzi az ember jól döntött hogy nem vette meg.
Itt elköszönök, ott majd csendben olvasgatok.
-
skroy
senior tag
SS Dembelét nekem sikerült nyitni, már nem is egyet, de Lewat még nem is láttam

SS Dembelé komoly lap, szeretem. 280-ért vettem, most 500 alatt nincs.
-
skroy
senior tag
Tegnap megvettem futties lewandowskit és SS Dembelét. Összeraktam egy Barca teamet és azzal játszottam. Ma reggel unalomból nyitottam egy 85*10-et és ott vigyorgott Lewa.
Mehetett vissza a piacra. Ja és még kerestem is rajta 400k-t. De minek?
Nincs lap akit megvennék. Van 6 milla, és már marad is.Nekem is egy Barca csapat a cél, Futties Lewa hiányzik még. Megvenni sem tudom, 1 millám van egyelőre. De hátha bedobja ebben az 1-2 napban.
-
Sirandrish
legenda
Tegnap megvettem futties lewandowskit és SS Dembelét. Összeraktam egy Barca teamet és azzal játszottam. Ma reggel unalomból nyitottam egy 85*10-et és ott vigyorgott Lewa.
Nincs lap akit megvennék. Van 6 milla, és már marad is.SS Dembelét nekem sikerült nyitni, már nem is egyet, de Lewat még nem is láttam

-
sz_abika
addikt
Maintenance van az appon, de remélem hagyják még élni...mert PS4en biztos nem grindolok ki még egy 85x10et se.
-
gjoe
addikt
Azért ez érdekes hogy így le van osztva hogy ki mit kap(hat).
Ahogy az is érdekes hogy ha van egy ritkább (kinek mi) lap, amit mondjuk elsőnek 200 darab 10x85ösSBC után dob be, utána már az is jönni fog vizonylag gyakran..Tegnap megvettem futties lewandowskit és SS Dembelét. Összeraktam egy Barca teamet és azzal játszottam. Ma reggel unalomból nyitottam egy 85*10-et és ott vigyorgott Lewa.
Nincs lap akit megvennék. Van 6 milla, és már marad is. -
Sirandrish
legenda
Azért ez érdekes hogy így le van osztva hogy ki mit kap(hat).
Ahogy az is érdekes hogy ha van egy ritkább (kinek mi) lap, amit mondjuk elsőnek 200 darab 10x85ösSBC után dob be, utána már az is jönni fog vizonylag gyakran.. -
EA's hit
addikt
-
Aguinaga
őstag
Jaj, ha annyi ezresem lenne, mint ahányszor kinyitottam Donnarummát a 85*10-ekből, akkor tuti megvenném az új részt is
-
homerhamm
veterán
És abból sose kaptál Donnarummát? Én 30szor tuti nyitottam 85x10ből..
Nem, csak a szokasos TOTS Gyökeres, Brandt, Schlotterbeck meg a szokásos ikonokat, Essien, Fernando Hierro.
-
Sirandrish
legenda
-
homerhamm
veterán
-
Sirandrish
legenda
PC-n játszom (amikor játszom), és el se indítottam egy hete a játékot.
És ugyan valóban van olyan hibaüzenet, hogy előbb lépjek ki onnan, de ez nem az
-
szabyka95
őstag
-
EA's hit
addikt
-
Woodslave
félisten
Utolso fut champs, 20-0.
Ezt a yonyoruseget itt hagyom, magaba foglalja a fifa 23 szepsegeit es csufsagait is.
https://www.youtube.com/watch?v=UpyJ5vai5wwEz ilyen panoráma monitor?
elég nagy a látótér. Hiába coop max zoom de van hogy a következő embert nem látom -
gjoe
addikt
-
Jinxb1rd
addikt
-
homerhamm
veterán
87+ pick sbc.
-
Jinxb1rd
addikt
Az új FC-nek nem lesz új fóruma prohardveren? Vagy cska én nem találom?
-
Sirandrish
legenda
-
szabyka95
őstag
Utolso fut champs, 20-0.
Ezt a yonyoruseget itt hagyom, magaba foglalja a fifa 23 szepsegeit es csufsagait is.
https://www.youtube.com/watch?v=UpyJ5vai5ww -
Sirandrish
legenda
-
Woodslave
félisten
Még bappet ki kéne rakni, de gépen halál

Hárman leszünk legalább...woody se megy azt mondta
Menni nem fogok de maradni se
-
miro.
senior tag

Istenem egyszer tudjak annyira unatkozni,hogy sbc-t rakjak ki szeptember kozepen.
-
skroy
senior tag
De még vannak, és még Pele is csak félig van meg

Ha kijon az új játék, akkor megertem ha lelövik a régi alól az appot, de még nem jött ki
Még megy az app, próbáld újratelepíteni vagy valami.
-
Sirandrish
legenda

-
Sirandrish
legenda
De még vannak, és még Pele is csak félig van meg

Ha kijon az új játék, akkor megertem ha lelövik a régi alól az appot, de még nem jött ki
-
skroy
senior tag
SBC-ket csinalgattam unalmamban, mert lehet hogy most nem játszok, de lehet hogy két hét múlva szeretnék.
Mivel én nem ugrok rá az új részre, nekem még ez marad legalább fél évig ha focihoz támad kedvem.Ha kijön az új, úgysem lesznek már sbc-k. Utána már felesleges az app is, csak a játékon lesz a hangsúly. Nálam is legalább fél évig a 23 lesz, el lehet szórakozni egy fullos csapattal. Ellenfél is lesz, nem kell tőle félni, hogy nem talál. Főleg így, hogy ketten már minimum leszünk.
-
miro.
senior tag
SBC-ket csinalgattam unalmamban, mert lehet hogy most nem játszok, de lehet hogy két hét múlva szeretnék.
Mivel én nem ugrok rá az új részre, nekem még ez marad legalább fél évig ha focihoz támad kedvem.En ezt ertem. A te szempontodbol. A ceg szempontjabol nem ez a lemyeg. A masik 95% aki tovabbmegy,annak az uj lesz a fontos,hogy mukodjon. Ez miatt a cegnek is. + ezzel is osztonzik azt a reteget,aki nem akar valtani.
-
Sirandrish
legenda
Mivel én nem ugrok rá az új részre, nekem még ez marad legalább fél évig ha focihoz támad kedvem. -
miro.
senior tag
Ezt az egy hetet már kibirhattak volna. Nem gondolom hogy olyan költséges lenne fenttartani
Meg te is leirtad,hogy mar nem jatszol.
Akkor minek ?+1,nalam is.
De semmi uj objekt az uj reszhez. -
skroy
senior tag
Már a mobil app se megy???
Ezt kapom dél óta kb..
Nálam gond nélkül megy.
-
Sirandrish
legenda
-
miro.
senior tag
Ezt kapom dél óta kb..
Szerdan jon az uj..gondolom ennyi volt ennek.
Folosleges. -
Sirandrish
legenda
Ezt kapom dél óta kb..
Új hozzászólás Aktív témák
-
14014 - 13901
14014 - 13901 13900 - 13801 13800 - 13701 13700 - 13601 13600 - 13501 13500 - 13401 13400 - 13301 13300 - 13201 13200 - 13101 13100 - 13001 13000 - 12901 12900 - 12801 12800 - 12701 12700 - 12601 12600 - 12501 12500 - 12401 12400 - 12301 12300 - 12201 12200 - 12101 12100 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- Yettel topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asztalos klub
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elemlámpa, zseblámpa
- Projektor topic
- További aktív témák...
- 4000GB Gen4x4 NVMe SSD, 1 év gar 4TB!!!
- SZÉP! HP ZBOOK FURY 15 G7 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10850H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- GARANCIÁLIS LEMEZES PLAYSTATION 5 SLIM CFI-2116
- NAGYKER ÁR!Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 32/1TB Silver
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250M i5 6500 16GB DDR4 128GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T2 Plus 400W
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! AMD Threadripper 3960X + Asus Zenith II Extreme garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest