- Fujifilm X
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen házat vegyek?
- Akciókamerák
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
válasz
lajbi30 #1456 üzenetére
Na, akkor szerintem a legegyszerűbb, ha így indulsz el:
Töltsd le ezt a library-t, és másold be oda, ahova az Arduino-t telepítetted (alapesetben C:\Program Files (x86)\Arduino\), ott a libraries mappába, kicsomagolva mappástól, tehát a DS3231_TEST mappát. Ezután indítsd újra az Arduino programot (vagyis zárd be, és nyisd meg újra), és a Fájl-->Minták között megtalálod a DS3231_TEST programot, állítsd be a setup()-on belül a mostani időt, majd töltsd rá a programot (számolj rá egy 10-15mp-et a mostani időre, míg rátölti, és azt állítsd be).
Ezután nyiss egy új sketch-et, és ezt írd bele (természetesen a relék nevét te írd át, az gondolom menni fog, nem tudom, hogy mire szeretnéd, vagy hogy csináltad). Szerintem így jónak kell lennie, de azért más is nézze át, nem akarom tönkretenni semmidet.
Úgy csináltam, hogy 8 és 16 óra között (8-kor már be, egészen 15:59:59-ig) kapcsol be az 1-es relé (relPin1)majd 16 és 8 óra között pedig kikapcsolva van, a 2-es relé 9 és 17 között be, 17 és 9 között ki, és így tovább 4 reléig (ha működik így, akkor kiegészítve a többi reléddel már neked is menni fog ez alapján).
Amúgy azért írtam, hogy szerintem összekeveredtél, mert most azt írtad, hogy az 1-es 8-kor be, 21-kor le, 2-es 9-kor be és 20-kor le...Korábban meg azt, hogy az 1-es 8-kor be, 16-kor le, 2-es 9-kor be, 17-kor pedig le...Tehát így 8 órával eltolva. Most legutóbb meg valahogy vagy elírtad, vagy már máshogy szeretnéd...(#1458) Gergosz2: nekem ds3231-em van, viszont ds1207-es library-val is ment nekem (ha jól emlékszem, vagy neten láttam valakinél, hogy nem azt használt hozzá, ami a library-ban volt), ezért gondoltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PayPal
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 32GB RAM/1TB SSD Space gray
- HP EliteBook x360 830 G8 Core i5 1145G7 2.6GHz/16GB RAM/512GB
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged