- Apple asztali gépek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
evilskati
aktív tag
Pedig rá vagyok állva a Rock zenére. A zajelnyomásban legjobban az Enter Sandman vált be.
Amerikai konyha-nappaliban van a hűtő. Ha a kanapén ülve bámulom a TV-t, akkor a bal fülemre merőleges a hűtő elhelyezése. TV nézéskor szokott zavarni, ha bekapcsol, ilyenkor feljebb nyomom a TV hangerejét, az egy ideig segít, de mivel "szabályos" hangja van, ezért könnyen rá tud állni a zümmögésre a füled, amikor már kihallod minden alapzaj mellett. TV-t is maximum 12-es hangerőn nézek, de akkor már a mosogatógép is be van kapcsolva. Alapból a 6-os hangerő bőven elég.
A hálószoba ablaka egyébként a főútra néz, a forgalom zaja érdekes módon abszolút nem zavar az alvásban.
Igazán akkor zavaró, ha nem megy a TV, csak olvasok vagy valami. Ilyenkor nincs alapzaj sem, ami elnyomhatja.
Nehéz ügy ez. Egyébként érdekes, de telibe ragasztottam a szekrény hátulját hangelnyelő szivaccsal. Ezzel azt értem el, hogy a szekrény teteje és oldala felé szinte megszűnt a hangkisugárzás, viszont a szekrény alja/hátulja ki van vágva a szellőzés miatt, mintha onnan most felerősödtek volna a hangok, minden zaj lefelé távozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Apple asztali gépek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Peugeot, Citroën topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Sorozatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Synology NAS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓ MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest