- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
repvez #13344 üzenetére
Hát ezt nemigen fogom megépíteni
Olyan kódra gondoltam, ami teszteli a sebességet."A hasonloságot ugy értem, hogy nem csak a forgatást hanem a teljes kialakitás ugyan az minden alkalommal, nincs benne változatosság, hogy hátha már kialakitással esetleg egyszerübb lehetne vagy pontosabb."
Én egészen biztosan nem így készíteném, ha ilyen kis távolságok pontos mérésére lenne szükség (pl bútorok közt navigáláshoz). A szenzort vagy a forgástengelyre tenném, vagy mögé, hogy nagyobb legyen a minimális távolság a mérendő tárgy és a szenzor közt. Amúgy ez a lézeres szenzor meglepően pontos, milliméteres pontossággal lehet vele mérni. Ahhoz viszont azt hiszem 100ms-nál nem lehet rövidebb a mérési idő.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Logitech G923 PS5/PC + Váltó + playseat brake pedal + 3D mod
- Samsung Odyssey G40B 27" 240Hz 1ms IPS G-Sync full HD pivot HDR10 gamer monitor
- Eladó Apple Watch Series 7 Product Red 41mm
- CHIEFTEC UNC-410S-B-U3-OP Rack ház
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest