Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Mini-ITX
- RAM topik
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
repvez
üzenetére
Hát ezt nemigen fogom megépíteni

Olyan kódra gondoltam, ami teszteli a sebességet."A hasonloságot ugy értem, hogy nem csak a forgatást hanem a teljes kialakitás ugyan az minden alkalommal, nincs benne változatosság, hogy hátha már kialakitással esetleg egyszerübb lehetne vagy pontosabb."
Én egészen biztosan nem így készíteném, ha ilyen kis távolságok pontos mérésére lenne szükség (pl bútorok közt navigáláshoz). A szenzort vagy a forgástengelyre tenném, vagy mögé, hogy nagyobb legyen a minimális távolság a mérendő tárgy és a szenzor közt. Amúgy ez a lézeres szenzor meglepően pontos, milliméteres pontossággal lehet vele mérni. Ahhoz viszont azt hiszem 100ms-nál nem lehet rövidebb a mérési idő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Ulefone Armor 33 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold