Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Az egyszerűbb PIR modulokon (pl. HC-SR501 [link] ) a műanyag burkolat pontosan mit csinál ?
Van esélye ezt valami kisebbre cserélni ?
Valami olyan megoldáson gondolkodom, ami kilátna egy mondjuk 10mm-nél nem nagyobb lyukon (amiből lehetőleg nem is lóg ki).
Egy csúszdán (zárt cső) való ember-lecsúszás érzékelésén gondolkodtam vele.
Illetve léteznek olcsóbb radaros mozgásérzékelők is, de nem tudom azok gyakorlatban hogyan működnek, erre jó vagy jobb lehet-e.
Infrasorompós megoldás annó nem jött be a célra (túl nagy volt a távolság).
Pedig nem is reflexiós volt, hanem egyik oldalon sima 5mm led tokos infraled, másik oldalon ugyanilyen tokos fototranzisztor (egy DIY összeforrasztós áramkör, de cserélgettem is utána alkatrészeket teljesítménynövelési célból, hiába)
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- SIEMENS TQ513R01 Teljesen automata kávéfőző EQ500 Integral/Fekete Kivehető víztartály 15 bar
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K
- Gyönyörű Watch Ultra 2 (GPS + Cellular) 49MM, natural titan, garanciális 2027.11.04-ig, üzletből
- HP Probook 450 G3 notebook eladó
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest