Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Egy régi project dobozomban találtam egy Mega 2560-at. Gyorsan ki is próbáltam. A mintapélda fut rajta, bár az xTaskCreate második paraméterében - az egyébként tök fölösleges - idézőjeles név elől az átdefiniálást törölni kellett.
Ezen felbuzdulva próbáltam rákeresni, hogy C++11 ügyben mi újság. Azt írják, hogy támogatja, de ez a támogatás meglehetősen gyér. Pl. egyből elakadt a fordítás a thread-en és a cout-on is. Pedig a cout nem egy ritka jószág.
Az ESP32-n nincs gond, az arduino IDE alatt fordítva, ezek (is) simán mennek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Acer Nitro V 15 gamer laptop RTX 4060, i5-13420H, 165 Hz!
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 1000 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold