Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsolti_20 #11538 üzenetére
"És az a megoldás esetleg, hogy RFID-val azonosítják magukat, majd gombot nyomnak?"
Ez volt az eredeti ötlet, szerintem ez így jó, én biztos így csinálnám. A konfirm szerintem felesleges macera. Van pár ötletem: esetleg a biztonság kedvéért lehetne egy bizonyos (rövid) időn belül egy javítási lehetőség, olyan módon, hogy kártyát mégegyszer lehúz, és újra szavaz. Mondjuk egy percen belül. Vagy gomb nyomva tartása közben húzza le a kártyát (ez tuti kizárja a véletlent, de kissé erőltetett). Vagy újabb kártyalehúzással nyugtázza a szavazást, de ez újabb hiba lehetőséget rejt, tudniillik a második lehúzást el fogják felejteni.
Esetleg hosszabb gombnyomásra reagálni, mondjuk fél mp-ig nyomva kell tartani a gombot...
Új hozzászólás Aktív témák
- 3 TB WD RED (WD30EFRX) 1000+Nap 100/100
- PlayStation 5 DualSense Controller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- Asrock IMB-1222 Mini ITX Ipari PC
- Pixel 7 Snow 128GB - 2 hónapos - Emag vásárlás - 10 tok+fóliák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest