- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Androidos fejegységek
- 3DMark03 eredmények
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ok, köszönöm! Szét vagyok esve teljesen. Sokk volt most a feladat, meg a kocsit is meghúztam...
Az S-sorra kell kötni ráadásul nem a V-re... Így már megy a pwm is, meg az előre/hátra menet is.
Viszont az a gáz, hogy összesen 4 pin használható, az meg édeskevés. Ugyanott tartok, ahol 3 hónapja, sehol.Na jó nem sehol, mert legalább 2-3 kört már ment, meg van udp, wifi stb
Még az jutott eszembe, hogy ez a Wemos tudna-e kommunikálni egy másikkal? Olyat még sose próbáltam. Ha igen, akkor a másikról mehetne a világítás vezérlés, esetleg csörlő/daru. Bár a forrasztó páka továbbra se ért ide, így a ledes része továbbra sincs megcsinálva.
szerk: megtaláltam, i2c-n keresztül lehetneIlletve van még kérdésem. Az ok, hogy így 2db dc motort tudnék esetleg vezérelni, de nekem 1 servo+1dc kéne. (van "c" verzió is, akkor lánctalpas lesz, annak nem kell kormány) Azt nem lehetne még valahová bekötni ezen a sensor sheilden? Illetve a servo része, pinjei még nem döglöttek meg a másik motor vezérlőnek, csak azt nem szívesen használnám már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Légies iPhone halvány színei
- E-roller topik
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest