-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
zsolti_20 #10872 üzenetére
Ha tényleg eredetiek, akkor jó, bár ott konkrétan a szállítás elég drága.
Érdekes ez az ebay. A legtipikusabb átverés az ultrafire akkuk, ilyet nehogy vegyen valaki! Iszonyatos kapacitásokat írnak, ami a jelenlegi technológiák mellett kizárt. Jelenleg a maximum, amit egy 18650-es akku tudhat, az a nagyjából 3500 mAh. Ahol ennél több van írva, az biztosan átverés. Ennek ellenére bejön a dolog az eladóknak, megéri az átverés. Nézzük pl az alábbi linken lévőt:
https://www.ebay.co.uk/itm/182883282203
Az eladónak több mint 25ezer értékelése van, 99% pozitív! Tehát ez sem biztosíték!
9800mAh-t ír, ami természetesen átverés, a hasonlók 500-1000 mAh-t szoktak tudni. Onnan tudom, hogy korábban én is bedőltem ezeknek, és vettem. Aztán amikor megvettem azt a töltőt, ami kapacitást is mér, csak akkor jöttem rá, micsoda balek voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatott képek, puzzle, könyvjelzők és bérnyomtatás
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest